swarozyc 16.06.04, 12:32 Tu pismaki GW wpisuja co przewielebni braciszkowie spozywali przed pojsciem na zasluzony wypoczynek. Oczywiscie pismaki milcza co bractwo wyprawialo miedzy kolacja a cisza nocna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Kolacja u dominikanow 16.06.04, 13:17 no Kama! wez walnij tutaj jakiegos erotyka... moze wyplyniesz na szersze wody zurnalistyki polskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kolacja u dominikanow IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 13:32 napewno pili czarną zbożową kawę i jedli chleb z dżemem lub białym serem. Przecież na noc nie bedą się obżerac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kolacja u dominikanow IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:44 a ty obżerasz się na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kolacja u dominikanow IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 15:58 niestety tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szulc Re: Kolacja u dominikanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:06 To pewnie jesteś tłustym wieprzkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kolacja u dominikanow IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 16:25 Arschloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kolacja u dominikanow IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 16:23 fatalne przyzwyczajenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kolacja u dominikanow IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 16:30 cały dzień mogę nie jeść, ale kolacja to rzecz święta. Tak samo jak poranna i popołudniowa kawa, czarna,mocna i gorzka. Masz rację,fatalne przyzwyczajenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kolacja u dominikanow IP: 212.14.0.* 17.06.04, 11:00 Za miast kolacji dwa heinekeny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanin zazdrościsz nam, baranie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: zazdrościsz nam, baranie ? 16.06.04, 17:27 no jasne! Swietny sposob na zycie(doczesne): nie siac, a zbierac... wiadomo glupich nie sieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanin nie sieją, baranie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:31 to niby skąd się wziąłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie sieją, baranie ? 17.06.04, 12:37 czy dominikanie to ci co naciągneli biednych na kredyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Ci cwaniacy w habitach wszyscy są dobrzy ! IP: *.comnet.krakow.pl 17.06.04, 14:43 ale chodzi Ci chyba o salezjanów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ci cwaniacy w habitach wszyscy są dobrzy ! 17.06.04, 14:57 może! wiesz, że ich można rozróżnić tylko po kolorze. a ja nie wiem jaki kolor gdzie przypisany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Ci cwaniacy w habitach wszyscy są dobrzy ! IP: *.comnet.krakow.pl 17.06.04, 19:13 nie mam pojęcia Asiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: Kolacja u dominikanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:35 Przeczytałem cały wątek i ani słowa o tym co pasibrzuchy jadły. Nawet linki:((( Do dupy z takimi dyskutantami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanin że jak, Swarożyca zjedli ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: że jak, Swarożyca zjedli ? 18.06.04, 14:31 Aska pisala - prosiaka, a wczesniej wg ciebie zostalem baranem wiec zdecyduj sie... moze wino mszalne doiles z rekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanin Re: że jak, Swarożyca zjedli ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:49 Taka z Ciebie hydra: świnia z głową (a więc i mózgiem) barana. A może odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Kolacja u dominikanow 18.06.04, 14:45 Gość portalu: Zawiedziony napisał(a): Przeczytałem cały wątek i ani słowa o tym co pasibrzuchy jadły. Nawet linki:((( > Do dupy z takimi dyskutantami... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' roladki z pstrąga (filet natarty czosnkiem, posypany > rozmarynem i owinięty w boczku, lekko podsmażony, dopieczony w piecu). > Zostanie on udekorowany jajkiem przepiórczym oraz sosem koperkowym na > jogurcie. Dalej – pasztet z kuropatwy z jarzębiną i sosem żurawinowym oraz > rolada z kurczaka z ananasem i miętą. Do tego rostbef wędzony parzony > udekorowany musem chrzanowym w róży z ogórka, cząstką limonki, sałatą Lollo > Rosso i gałązką porzeczki czerwonej. Tyle przystawki. Wśród dań głównych > bracia otrzymuja do wyboru: zraz wieprzowy faszerowany lub zawijanego łososia > na sosie malinowym, gotowanego w wywarze warzywnym z dodatkiem białego > wytrawnego wina. Dodatki do dań głównych – ziemniaki z wody z koperkiem, > ryż biały gotowany oraz warzywa gotowane: bukiet warzyw z masłem i bułką > (kalafior, marchewka, fasolka) szparagi z brokułami z masłem; surówki i > sałatki: sałata lodowa z pomidorami z sosem winegret oraz mizeria z dipem > jogurtowym z koperkiem. I jeszcze deserek: jabłko z brusznicą oraz ciastko z > dekoracją z sosem. Odpowiedz Link Zgłoś