Gość: hirvi IP: *.bemrecruitment.com 23.08.06, 14:37 Czy ktoś ma jakiekolwiek zdanie lub informacje na temat firmy Beck-Pollitzer? Dostałem od nich oferte zatrudnienia ale warunki wydają się trochę podejrzane. Proszę piszcie, bo nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Beck-Pollitzer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:43 Dziwnym to mi się wydaje,że zwrócili się do ciebie z ofertą zatrudnienia - skąd też mogli mieć twoje dane osobowe? Może podesłał im twój sąsiad? Natomiast informacje na temat firmy wcale nie sa tajne: www.beck-pollitzer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirvi Re: Beck-Pollitzer IP: *.bemrecruitment.com 24.08.06, 15:56 Mieli moje CV bo im wysłałem. Ale jak przyszło do warunków umowy było dziwnie i w dodatku słyszałem kilka nieciekawych opinii na ich temat. Co do strony internetowej to nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że jak robią jakieś przekręty nie będą pisać o tym stronie. A adres internetowy znałem zanim wysłałem im aplikację. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś