Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma provident

IP: *.sanetja.pl 29.08.06, 21:53
    co sadzicie o tej firmie czy ktos z was pracuje ??????????
    Obserwuj wątek
      • Gość: realista Re: firma provident IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 22:03
        wiesz co to jest -lichwa?
        • Gość: pierwszy Re: firma provident IP: *.sanetja.pl 29.08.06, 22:04
          wiem
          a jakie warunki płacowe ??????????
          • Gość: cv Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:15
            Poczytaj ich umowę. Masz same obowiązki i prawo do pracy. Innych praw nie ma.
            • Gość: gosc Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:25
              Zobacz w gazecie jak często szukają pracowników na to samo stanowisko i ten sam
              teren. To możesz się domyśleć co to za "firma".
              Byłem nawet u nich kiedyś na rozmowie - na róznych rozmowach byłem, ale nigdy
              nie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej o godzine 20.00 !!!!
              Poziom rozmowy przeprowadzonej przez pracownika tej firmy, pozostawił mi duży
              niesmak na temat tej instytucji finansowej.
          • Gość: obyty Re: firma provident IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 22:23
            jeśli interesuje cie tylko kasa to są lepiej płatne (tez robisz ludzi w konia)
            np. sprzedaz poscieli wełnianej na prezentacjach- zarobki min 4000-5000 a i
            15000 to nie zadkość
            • Gość: Paweł Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:29
              Provident udziela wysoko oprocentowanych pożyczek ze środków własnych.
              Dla klientów o wiele bardziej korzystne są kredyty bankowe, zdecydowanie niżej
              oprocentowane.

--------------------
              kredyty24.systempartnerski.pl/
              • Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:10
                Jak podasz stanowisko to napewno dostaniesz odpowiedz ile płacą :P
                • Gość: xxx Re: firma provident IP: *.sanetja.pl 30.08.06, 19:28
                  przedstawiciel
                  • Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:37
                    Umowa z nowym klientem - 30zł brutto
                    Wpłaty od klientów - 5 % brutto

• Gość: gagne Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:49
                  A kierownik ds. rozwoju? Taki nad przedstawicielami?
                  • Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:54
                    około 2100 netto + premia max 50% podstawy - w zaleznosci od wyników.
                  • Gość: gropa1 Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:53
                    Koszmarna robota - mój mąż własnie na tym stanowisku pracował około 2 lat.
                    Zapomnij o niedzielnych obiadach, telefon od szefa i w teren. i TO JAKI teren -
                    życie od najgorszej strony...Do domu wracał o 11 w nocy. Po dwu latach
                    zagroziłam rozwodem.
                    • Gość: mallpall Re: firma provident IP: *.petrus.com.pl 04.10.06, 17:53
                      wlasnie dostalem telefon w sprawie rozmowy na stanowisko specjalisty ds.
                      rozwoju, moze ktos napisac wiecej na czym polega to stanowisko? Nadzorowaniem
                      przedstawicieli? Odwiedzaniem klientow? Dzieki za kazde info. Pozdr
                      • Gość: klucha Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:47
                        A możesz zdradzić, w jakim mieście?
            • jimmyjazz Re: firma provident 06.10.06, 12:07
              Gość portalu: obyty napisał(a):

> jeśli interesuje cie tylko kasa to są lepiej płatne (tez robisz ludzi w konia)

A kogo provident robi w konia??? W jaki sposób?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka