Gość: pierwszy IP: *.sanetja.pl 29.08.06, 21:53 co sadzicie o tej firmie czy ktos z was pracuje ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: firma provident IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 22:03 wiesz co to jest -lichwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy Re: firma provident IP: *.sanetja.pl 29.08.06, 22:04 wiem a jakie warunki płacowe ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:15 Poczytaj ich umowę. Masz same obowiązki i prawo do pracy. Innych praw nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:25 Zobacz w gazecie jak często szukają pracowników na to samo stanowisko i ten sam teren. To możesz się domyśleć co to za "firma". Byłem nawet u nich kiedyś na rozmowie - na róznych rozmowach byłem, ale nigdy nie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej o godzine 20.00 !!!! Poziom rozmowy przeprowadzonej przez pracownika tej firmy, pozostawił mi duży niesmak na temat tej instytucji finansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyty Re: firma provident IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 22:23 jeśli interesuje cie tylko kasa to są lepiej płatne (tez robisz ludzi w konia) np. sprzedaz poscieli wełnianej na prezentacjach- zarobki min 4000-5000 a i 15000 to nie zadkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:29 Provident udziela wysoko oprocentowanych pożyczek ze środków własnych. Dla klientów o wiele bardziej korzystne są kredyty bankowe, zdecydowanie niżej oprocentowane. -------------------- kredyty24.systempartnerski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:10 Jak podasz stanowisko to napewno dostaniesz odpowiedz ile płacą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:37 Umowa z nowym klientem - 30zł brutto Wpłaty od klientów - 5 % brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagne Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:49 A kierownik ds. rozwoju? Taki nad przedstawicielami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: firma provident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:54 około 2100 netto + premia max 50% podstawy - w zaleznosci od wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gropa1 Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:53 Koszmarna robota - mój mąż własnie na tym stanowisku pracował około 2 lat. Zapomnij o niedzielnych obiadach, telefon od szefa i w teren. i TO JAKI teren - życie od najgorszej strony...Do domu wracał o 11 w nocy. Po dwu latach zagroziłam rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallpall Re: firma provident IP: *.petrus.com.pl 04.10.06, 17:53 wlasnie dostalem telefon w sprawie rozmowy na stanowisko specjalisty ds. rozwoju, moze ktos napisac wiecej na czym polega to stanowisko? Nadzorowaniem przedstawicieli? Odwiedzaniem klientow? Dzieki za kazde info. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucha Re: firma provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:47 A możesz zdradzić, w jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: firma provident 06.10.06, 12:07 Gość portalu: obyty napisał(a): > jeśli interesuje cie tylko kasa to są lepiej płatne (tez robisz ludzi w konia) A kogo provident robi w konia??? W jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś