ola_j3 04.09.06, 10:59 prosze o informacje na temat rekrutacji na stanowisko księgowego w electroluxie jak długo trwa rekrutacja, oraz ogolne wiadomości jak płacą jaka atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justeq Re: praca w electrolux 07.09.06, 19:11 Ja byłam na rozmowie w Electroluxie w ten wtorek (6 XI) - ich reakcja była natychmiastowa, bo aplikacje wysłałam w niedzielę wieczorem, a w poniedziałek rano juz dzwonili:) Aplikowałam na Młodszego Księgowego. Cała rozmowa trwała ok 10 min, osoba rekrutująca była naprawdę bardzo uprzejma i przyjaźnie nastawiona. Pytania standardowe, np.: dlaczego chcesz pracować na takim stanowisku, dlaczego w naszej firmie, największy dotychczasowy sukces, wymienić swoje zalety, wady, co Cię motywuje w pracy etc. Oczywiście padło też pytanie o oczekiwania finansowe, i - jako jedyni ze wszystkich firm w których do tej pory byłam na rozmowie - spytali, czy podana kwota jest do negocjacji. Na wszystkie stanowiska tj., Starszy Księgowy, Księgowy i Młodszy Księgowy planują zakończyć rekrutację max. do połowy przyszłego tygodnia (połowa września). Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń powiadomią tylko szczęśliwców. Na każde stanowsiko jest ok. 4-5 miejsc. Wygląda na to, że jest to pierwszy i ostatni etap rekrutacji, ale tego nie jestem w 100% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś