Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy

IP: *.daminet.pl 15.09.06, 19:16
    Jak w temacie, kto z was miał szczęście uniknąć pracy jak najdłużej. Ja mam 26
    lat, jeszcze ani dzień nie pracowałem. Kto da więcej ? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: @ Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:38
        nie wierzę w takie bajki
      • Gość: profes79 Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 81.144.141.* 15.09.06, 20:39
        Ty sie chwalisz, czy sie zalisz?

A jak ma rodzicow na posadkach to uwierze we wszystko.
        • Gość: 26latek Jakie bajki IP: *.daminet.pl 15.09.06, 21:20
          Myślisz, że każdy do wieku 26 lat pracował ?

"> Ty sie chwalisz, czy sie zalisz?"
          Chwalę, poza tym to forum humorystyczne. Postać unikająca pracy jak najdłużej,
          byłaby z pewnością godną częścią komiksu Dilberta.

"> A jak ma rodzicow na posadkach to uwierze we wszystko."
          Żadnych posadek. Dużo kombinowania jak oszczędzić pieniądze, brak
          dziewczyny(drastyczna redukcja wydatków) i planowe przeznaczanie pieniędzy.
          • Gość: @ Re: Jakie bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:31
            Żadnych posadek. Dużo kombinowania jak oszczędzić pieniądze, brak
            > dziewczyny(drastyczna redukcja wydatków) i planowe przeznaczanie pieniędzy

Widocznie te Twoje kieszonkowe to niemała sumka jak masz z czego oszczędzać
            jak Twoich rodziców stać na to, mają dużo kasy i nie masz rodzeństwa
            to takie życie nie jest złe lepsze niz praca za 1000zł a wymagania jakby była
            conajmniej za 3000zł. Nie chcesz mieć dziewczyny to może Ty jesteś impotentem z
            tego wszystkiego ?
            • 26latek Re: Jakie bajki 15.09.06, 21:43
              Kieszonkowe około 800zl(ale podsumowane, nie dostaję całej sumy od razu).
              "a wymagania jakby była
              > conajmniej za 3000zł."
              Weż pod uwagę, że ja wychodzę tylko w weekend. W ciągu tygodnia siedzę przy
              komputerze.
              "Nie chcesz mieć dziewczyny to może Ty jesteś impotentem z
              >
              > tego wszystkiego ? "
              Widzę że kolega nie widzi innej opcji na seks z kobietą jak tylko związek ;)
              • Gość: @ Re: Takie bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:48
                taki czy inny ale zawsze związek
                to jak z tą dziewczyną w weekend czy przez internet w ciagu tygodnia ?
                • 26latek Re: Takie bajki 15.09.06, 21:56
                  "> taki czy inny ale zawsze związek"
                  Radzę zapoznać się z rzeczywistością ;) Nie zawsze jest potrzebny związek.

"> to jak z tą dziewczyną w weekend czy przez internet w ciagu tygodnia ? "
                  Ty pewnej podstawowej kwestii nie rozumiesz jednak ;)
                  • 26latek Ale skończmy z tym i piszmy na temat. 15.09.06, 21:57
                    Kto najpóżniej poszedl do pracy ?
                    • Gość: @ Re: ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:03
                      umowa o prace od 21 r.- uważam że b. późno
                      ale od 14 roku życia praca w wakacje zarabianie na swoje drobne wydatki
          • profes79 Re: Jakie bajki 16.09.06, 02:09
            Ale juz jeden Wally jest i wystarczy :P
      • Gość: @ Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:08
        jak narazie jesteś bezkonkurencyjny
        • 26latek Yeah 15.09.06, 22:53
          Jak na razie wygrywam :D
          • Gość: @ Re: Yeah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:56
            Zobaczymy, może jutro ktoś się zgłosi
      • agulha Nie karmić trolla 16.09.06, 23:39
        Poczytajcie sobie wątek tego palanta na forum Praca. Poza tym zdradził się:
        jeżeli twierdzi, że skończył 2 kierunki studiów i uważa 26 lat za rekord, to
        chyba studia zna tylko ze słyszenia. Ja skończyłam normalnie medycynę i poszłam
        do pracy w wieku 25 lat, więc 26 to żaden rekord!
        • 26latek Re: Nie karmić trolla 17.09.06, 00:23
          "Poza tym zdradził się:
          > jeżeli twierdzi, że skończył 2 kierunki studiów i uważa 26 lat za rekord, to
          > chyba studia zna tylko ze słyszenia. "
          Ziew, byłem na pierwszym roku studiów które zakończyłem. Zacząłem drugie a potem
          trzecie, na tych zostałem. Raz wziąłem sobie dziekankę.
          • lielos Re: Nie karmić trolla 18.09.06, 10:30
            Dajcie spokój- jak w temacie- nie podbijajcie mu wątków! Poczytajcie inne jego
            posty...Żenada.
      • Gość: wporzo Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 83.246.118.* 10.10.06, 17:12
        Coś dla tych co wytrwale”pracują”
        www.empik.com/komiksos.jsp?currentCategory=1&utm_source=dedicatedpages&utm_medium=homepage&utm_campaign=komiksos
      • introligator_snu Królowa angielska 11.10.06, 15:58
        j.w.
      • Gość: Tomek20 Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 82.146.253.* 13.10.06, 22:31
        Jak dla mnie to jestes gosciu smieszny z tym czekaniem pol zycia na prace.. ja
        zaczalem dorabiac drobna sprzedarza i uslugami w wieku 18 lat (glownie na
        allegro.pl) a od roku studiuję i 1,5 roku pracowałem na umowie zlecenia
        (przedstawiciel handlowy) i to co zarobilem przez rok pozwoliło mi kupic wlasny
        samochód oraz w lipcu tego roku otworzyc wlasna działalnosc, sklep rtv/agd i do
        tego nadal jestem przedstawicielem w poprzedniej firmie. Nie wiem na co Ty
        czlowieku czekasz, a co do dziewczyny to wybacz ale dla mnie jestes kretynem,
        jestem z moja Justyna od 2 lat i uwierz mi ze na prawde warto wyjsc do ludzi a
        nie tylko siedziec w domu 24/h.
        a tak na marginesie to gorąco polecam firme ktorej zawdzięczam prakltycznie
        start w nowe zycie, z mianowicie DSA Financial Group S.A. (zapraszam na
        www.dsa.pl). Zainteresowanych pracą zapraszam do kontaktu mailowego
        (tomasz.dsa@wp.pl).
        Pozdrawiam
        Tomek
      • Gość: student Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.teldom.pl 14.11.06, 18:34
        przebijam, 28latek, a do tych co pisza ze zaczeli młodo i już mają samochody i własne własne biznesy, takie bajki to tylko w erze:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka