Gość: 26latek IP: *.daminet.pl 15.09.06, 19:16 Jak w temacie, kto z was miał szczęście uniknąć pracy jak najdłużej. Ja mam 26 lat, jeszcze ani dzień nie pracowałem. Kto da więcej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:38 nie wierzę w takie bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 81.144.141.* 15.09.06, 20:39 Ty sie chwalisz, czy sie zalisz? A jak ma rodzicow na posadkach to uwierze we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 26latek Jakie bajki IP: *.daminet.pl 15.09.06, 21:20 Myślisz, że każdy do wieku 26 lat pracował ? "> Ty sie chwalisz, czy sie zalisz?" Chwalę, poza tym to forum humorystyczne. Postać unikająca pracy jak najdłużej, byłaby z pewnością godną częścią komiksu Dilberta. "> A jak ma rodzicow na posadkach to uwierze we wszystko." Żadnych posadek. Dużo kombinowania jak oszczędzić pieniądze, brak dziewczyny(drastyczna redukcja wydatków) i planowe przeznaczanie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Jakie bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:31 Żadnych posadek. Dużo kombinowania jak oszczędzić pieniądze, brak > dziewczyny(drastyczna redukcja wydatków) i planowe przeznaczanie pieniędzy Widocznie te Twoje kieszonkowe to niemała sumka jak masz z czego oszczędzać jak Twoich rodziców stać na to, mają dużo kasy i nie masz rodzeństwa to takie życie nie jest złe lepsze niz praca za 1000zł a wymagania jakby była conajmniej za 3000zł. Nie chcesz mieć dziewczyny to może Ty jesteś impotentem z tego wszystkiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
26latek Re: Jakie bajki 15.09.06, 21:43 Kieszonkowe około 800zl(ale podsumowane, nie dostaję całej sumy od razu). "a wymagania jakby była > conajmniej za 3000zł." Weż pod uwagę, że ja wychodzę tylko w weekend. W ciągu tygodnia siedzę przy komputerze. "Nie chcesz mieć dziewczyny to może Ty jesteś impotentem z > > tego wszystkiego ? " Widzę że kolega nie widzi innej opcji na seks z kobietą jak tylko związek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Takie bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:48 taki czy inny ale zawsze związek to jak z tą dziewczyną w weekend czy przez internet w ciagu tygodnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
26latek Re: Takie bajki 15.09.06, 21:56 "> taki czy inny ale zawsze związek" Radzę zapoznać się z rzeczywistością ;) Nie zawsze jest potrzebny związek. "> to jak z tą dziewczyną w weekend czy przez internet w ciagu tygodnia ? " Ty pewnej podstawowej kwestii nie rozumiesz jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
26latek Ale skończmy z tym i piszmy na temat. 15.09.06, 21:57 Kto najpóżniej poszedl do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:03 umowa o prace od 21 r.- uważam że b. późno ale od 14 roku życia praca w wakacje zarabianie na swoje drobne wydatki Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Jakie bajki 16.09.06, 02:09 Ale juz jeden Wally jest i wystarczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:08 jak narazie jesteś bezkonkurencyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Yeah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:56 Zobaczymy, może jutro ktoś się zgłosi Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Nie karmić trolla 16.09.06, 23:39 Poczytajcie sobie wątek tego palanta na forum Praca. Poza tym zdradził się: jeżeli twierdzi, że skończył 2 kierunki studiów i uważa 26 lat za rekord, to chyba studia zna tylko ze słyszenia. Ja skończyłam normalnie medycynę i poszłam do pracy w wieku 25 lat, więc 26 to żaden rekord! Odpowiedz Link Zgłoś
26latek Re: Nie karmić trolla 17.09.06, 00:23 "Poza tym zdradził się: > jeżeli twierdzi, że skończył 2 kierunki studiów i uważa 26 lat za rekord, to > chyba studia zna tylko ze słyszenia. " Ziew, byłem na pierwszym roku studiów które zakończyłem. Zacząłem drugie a potem trzecie, na tych zostałem. Raz wziąłem sobie dziekankę. Odpowiedz Link Zgłoś
lielos Re: Nie karmić trolla 18.09.06, 10:30 Dajcie spokój- jak w temacie- nie podbijajcie mu wątków! Poczytajcie inne jego posty...Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wporzo Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 83.246.118.* 10.10.06, 17:12 Coś dla tych co wytrwale”pracują” www.empik.com/komiksos.jsp?currentCategory=1&utm_source=dedicatedpages&utm_medium=homepage&utm_campaign=komiksos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek20 Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: 82.146.253.* 13.10.06, 22:31 Jak dla mnie to jestes gosciu smieszny z tym czekaniem pol zycia na prace.. ja zaczalem dorabiac drobna sprzedarza i uslugami w wieku 18 lat (glownie na allegro.pl) a od roku studiuję i 1,5 roku pracowałem na umowie zlecenia (przedstawiciel handlowy) i to co zarobilem przez rok pozwoliło mi kupic wlasny samochód oraz w lipcu tego roku otworzyc wlasna działalnosc, sklep rtv/agd i do tego nadal jestem przedstawicielem w poprzedniej firmie. Nie wiem na co Ty czlowieku czekasz, a co do dziewczyny to wybacz ale dla mnie jestes kretynem, jestem z moja Justyna od 2 lat i uwierz mi ze na prawde warto wyjsc do ludzi a nie tylko siedziec w domu 24/h. a tak na marginesie to gorąco polecam firme ktorej zawdzięczam prakltycznie start w nowe zycie, z mianowicie DSA Financial Group S.A. (zapraszam na www.dsa.pl). Zainteresowanych pracą zapraszam do kontaktu mailowego (tomasz.dsa@wp.pl). Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kto z was dotrwał najdłużej bez pracy IP: *.teldom.pl 14.11.06, 18:34 przebijam, 28latek, a do tych co pisza ze zaczeli młodo i już mają samochody i własne własne biznesy, takie bajki to tylko w erze:D Odpowiedz Link Zgłoś