pumaduma 17.10.06, 17:42 czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko specjalista ds. sprzedaży produktów bankowych ? o czym powinnam pamiętać, czy może co wiedzieć aby dostać tą pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z banku Re: praca w banku IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 20:36 żeby powiedzieć ,że najważniejsze w tej pracy jest zrealizowanie planu sprzedażowego przy jednoczesnej satysfakcji klienta, obecnie w bankach plany sprzedażowe sa najważniejsze-niestety i pod nie się pracuje a parcie sprzedażowe to czasami paranoja!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pumaduma Re: praca w banku 18.10.06, 09:16 OK ! powiedz mi co mam zrobić żeby taką pracę dostać ????? coś powinnam wiedzieć ? jakieś formy sprzedaży czy co ? o co pytają co trzeba umieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z banku Re: praca w banku IP: *.e-wro.net.pl 18.10.06, 22:22 u nas pytali o cechy doradcy-jakie powinien mieć,jakie musi mieć, a potem się kazali odnieść do własnej osoby czy ty je masz, mogą pytać czy jesteś prosprzedażowa( wiem ,że czasami każą sprzedać długopis-ja tego nie miałam), miałam we wcześniejszej pracy doświadczenie z klientem i tez o tym musiałam opowiedzieć, miałam dwie rozmowy-ogólnie było ok, ale praca w banku nie jest taka fajna chociaż to ciekawe doświadczenie, ja właśnie chce zmienić bo parcie sprzedażowe jest okropne,a właśnie mi się kończy lojalka............powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:42 Lojalka?Pracujesz w millenium? Odpowiedz Link Zgłoś
netus81 Re: praca w banku 20.10.06, 21:04 lojalki są teraz w wikiększości banków, które inwestują w szkolenia-polegają na tym,że jak się zwolnisz partycypujesz w kosztach, im później osd szkolenia się zwolnisz tym mniejszą część! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: praca w banku IP: 80.54.169.* 23.10.06, 22:50 W Eurobanku nie ma lojalek....jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z banku Re: praca w banku IP: *.e-wro.net.pl 24.10.06, 18:57 ale z tego co wiem w eurobanku są niskie zarobki, doradcy nie mają co liczyć na średnią krajową, cieszcie się z braku lojalek............a czy wysyłają was na szkolenia -takie organizowane przez firmy zewnętrzne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: praca w banku IP: *.pronet.lublin.pl 24.10.06, 19:10 Tak to prawda w Eurobanku podobnie jak w Lukas Banku zatrudniają na 1/2 etatu i dają 600 zł brutto +premie+nadgodziny....wiec w sumie nie za dużo jak na isstytucje finansową:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z banku Re: praca w banku IP: *.e-wro.net.pl 24.10.06, 19:31 i pewnie nie szkolą-więc po co lojalki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: praca w banku IP: 80.54.169.* 24.10.06, 21:30 Ja pracuję w Eurobanku od dwóch latjestem normalnym doradcą-owszem mam różne zastrzezenia ale jeśli chodzi o wynagrodzenie: to mam pełny etat-umowę na czas nieokreślony, 1900 brutto + premia a premię wyrabiamy-serio! Ostatnio mialam premię 1000 brutto. Płatne nadgodziny. We wrzesniu zarobiłam 2500 netto-nie uważam zeby to było az tak żle. Lojalek nie mamy -możliwe ze dlatego ze szkola nas zwykle trenerzy wewnętrzni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: praca w banku IP: 80.54.169.* 24.10.06, 21:32 Jeśli chodzi o pół etatu to jest to odrębny wymiar pracy. W każdej placówce jest jedna osoba na pół etatu-ale tak jest zatrudniana i na to się decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś