oliwija 31.10.06, 10:22 za godziwe pieniądze. sama wychowuje ziecko a tatuś ma to w d..... wyśle wam cv jęli pomożecie. interesuje mnie praca w łodzi w godz 7.30-16.30 gg 6633094 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onnna Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: 80.51.245.* 31.10.06, 12:38 musisz sobie sama radzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:43 Oliwia może wyjazd do Anglii?/ Dziecko może zostac pod opieką babci. Poszukaj na forach o Anglii dużo ludzi załatwia prace Polakom. W tutaj nikt ci niep omoże ale w Anglii masz wygrane życie wiem bo byłem i jadę za 3 tyg ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:25 Nieeeee, alergią juz reaguje na te wszystkie "super hiper" rady w stylu: wyjedz do anglii. No jasne, malo tam siedzi polakow na dworcach? jedzcie wszyscy, na pewno jesli tu nie jestescie zadnymi specjalistami-to tam nimi bedziecie. Dziewczyna wyraznie zaznaczyla ze ma male dziecko i ze interesuje ja praca max do 16:30. jak myslisz, dlaczeg do 16:30? pewnie odbiera dziecko z przedszkola. Widocznie nie ma babci lub jest daleko. Jak sobie wyobrazasz wjazd samotnej matki do UK? Co z dzieckiem? U babci? hahaha trzezwego myslenia troche, ludzie!! Puknijcie sie czasem w glowe zanim dacie te swoje zlote rady typu: wyjazd do UK wszystko zalatwi. Bo widze, ze juz zamiast zdrowego podejscia do zycia, zwyklego zdrowego rozsadku zamulilo niektorym mozgi Angliami, Wlochami innymi obozami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: 62.233.146.* 31.10.06, 16:46 To może daj ogłoszenie, że zaopiekujesz się dzieckiem u siebie w domu. Przy okazji będziesz spędzać czas też ze swoim dzieckiem i zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pechowy-czwartek Re: pomóżcie mi znależć pracę 31.10.06, 20:19 może popytaj o prace jako przedstawiciel w osławionej zła sława firmie PROVIDENT?na poczatek pieniadze takie sobie,ale od czegos trzeba zaczac,poza tym sama ustalasz sobie godziny pracy.zawsze cos,sam sie nad tym zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serena Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:36 Ale rada :)) Najpierw że firma zła sławą osławiona a potem że popracuj, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: pomóżcie mi znależć pracę 01.11.06, 10:36 Czasami sława firmy ogólnie a jej przydatność jako pracodawcy to różne sprawy...Na przykład praca przedstawiciela handlowego firmy tytoniowej. Uważam, że papierosy trują, a ich reklama to reklama śmierci, ale dopóki to jest legalne, nie mam za złe ludziom, że w tych firmach pracują. Moja koleżanka straciła rentę i zatrudniła się na zlecenia w firmie obsługującej linię 0-700, wróży przez telefon - ezoteryka, tak oni to nazywają. Uważam, że te firmy to złodziejstwo, dziwię się, że są głupki, którzy zasięgają takich "fachowych" porad (albo dzwonią na sekslinię) po 9 złotych polskich za minutę, ale oddzielam to od sprawy konkretnej osoby, która tam pracuje. Jeżeli nie oszukujesz klienta...Provident, jak sądzę, nie wiem, bo nie sprawdzałam, daje ryzykowne pożyczki osobom bez zdolności kredytowej i na pewno żąda wyższych odsetek za to ryzyko. Dopóki osoba zna warunki, to jest chyba OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:07 no kasy jej nie zaplaca, ale bedzie mogla sobie ustalac godziny pracy..........ech Odpowiedz Link Zgłoś
respectaa Re: pomóżcie mi znależć pracę 01.11.06, 10:11 Oliwio, jak CI można pomoc, skoro jedyne o czym wspomniałaś to dziecko? Może podaj swoje kwalifikacje, swoje aspiracje i umiejętności w pierwszej kolejności... Uwierz, nie dla wszystkich pracodawców fakt, że masz dziecko jest kluczowy... Pozdrawiam i powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka85 Re: pomóżcie mi znależć pracę 02.11.06, 10:17 napewno bys znalazla w jakims hipermarkecie na kasach ale am nie dostaniesz godziwych pieniedzy.zreszt nie wiem z jakiego miasta jestes ale napewno jest wiele ogloszen do pracy w slepach i jao kelnerki.jesli masz jakies doswiadczenie w pracy biurowej to powinnas wysylac cv do roznych firm (tak w ciemno) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: pomóżcie mi znależć pracę 03.11.06, 09:56 pisałam ze jeśli ktos moze mi pomóc to niech do mnie napisze powiem wiecej. ale dobrze mam wyższe wykształcenie. uczyłam dzie w szkole ale niestety po reorganizacji nie było dla mnie miejsca. dziecko chodzi do zerówki, rzadko choruje.Za prace w providencie dziekuje pracowałam przez zrok i nie chcce juz oszukiwać ludzi. a jeśli ktoś moze dać mi pracę na sexlini czemu nie. żadna praca nie hańbi. jestem z łodzi. piszcie na maila gazetowego tytuł niech będzie praca włodzi wtedy bede wiedziała o co chodzi pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: pomóżcie mi znależć pracę 03.11.06, 11:24 Zagladnij sobie tutaj: www.infopraca.pl/ albo tutaj: praca.money.pl/ Powodzenia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: pomóżcie mi znależć pracę 03.11.06, 15:56 oliwija napisała: Za prace w providencie dziekuje pracowałam przez zrok i nie chcce juz > oszukiwać ludzi. może małe zarobki były?jeśli możesz napisz jakie, interesuje mnie provident , a rózne opinie o zarobkach słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: możemy sobie pogadac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:10 Popiszemy ,pogadamy i tyle. Tak naprawdę na forum nikt nie pomoże w znalezieniu ci pracy . Skąd wiem?-zgadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pomóżcie mi znależć pracę IP: *.stk.vectranet.pl 04.11.06, 11:42 Czemu nie szukasz pracy w swoim zawodzie? Wnioskuje że jesteś nauczycielką ,a nauczyciele są poszukiwani,moze praca w banku? (tez jest dużo ofert). Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: pomóżcie mi znależć pracę 04.11.06, 13:49 a w którym banku? nie pracuje w zawodzie bo w mojej szkole ze wzgledu na nabr mnie zwolnili. a w innej nie znalazłam pracy Odpowiedz Link Zgłoś