Gość: elle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:39 Znalazlam w necie firmy które ściagają podatek za osobę chcaca go odzyskac. Myslicie ze mozna tym firmom zaufac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta273@gazeta.pl Re: Firmy ściagające podatek IP: *.ovb-allfinanz.de 22.11.06, 18:00 a co uwazasz za sciagniecie ?? Ja prowadze firme w Berlinie zajmujemy sie odzyskiwaniem podatku , dla osob pracujacych w niemczech . Twoje zaufanie ogranicza sie do uiszczenia oplaty za rozliczenie a osoba, ktora wyliczac bedzie kwote podlegajaca zwrotowi odrazu poinformuje Cie ile pieniedzy dostaniesz :) Kilka razy spotkalam sie z tym ze firmy prowadzone w polsce wykorzystujac niewiedze ludzi przelewali na swoje konta polowe kwoty podlegajacej zwrotowi plus kasowali za rozliczenie nie male kwoty czesto duze procenty od niej. Mozna sie naciac.....ale rozliczenia warto robic!! To sa wasze pieniadze wiec dlaczego maja zostac w obcym kraju!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal1975 Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:09 Chyba tak, ja sie przymierzam do euro cos, pracowalem w Wielkiej Brytanii i szukajac firmy która mogła by mnie rozliczyć natknąłem się na strone www.dzaktax.prv.pl ktoś opisał swoja historie z podatkami i rozliczeniami, plus jeszcze pare rzeczy (formularz i national insurance number -mniejsza z tym).. warto rzucic okiem, ja w czwartek wypelnilem formularz na stronie (nie podalem numeru telefonu, tylko email tak jak ktos na tej stronie radzil) (nic sie nie placi za to) i w piatek otrzymalem email z informacja o ich slugach, jakie dokumenty itp. i jak nie znajde nic lepszego to chyba z nich skorzystam :) pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:03 Warto też wysłąć maila na podatek@damyprace.pl - ja tam uzyskałam poradę co do moich podatków. Można również zarejestrować sie na ich stroniw damyprace.pl Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:20 hmm te cale damyprace.pl wyglada jak strona z ofertami pracy, gdzie tam jest cos o podatkach? :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej781 Re: Firmy ściagające podatek 23.04.07, 08:47 Link z prawej strony - migające zwrot podatku:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 00:29 tam nic nie mryga, same oferty pracy :P za to znalazlem opis jakiejs firmy na www.dzak.topworld.org/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
skaterin Re: Firmy ściagające podatek 28.11.07, 17:35 ja znalazlam strone euro-tax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadżet Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:07 Też byłem na tej stronie www.damyprace.pl. szybka odpowiedź raczej skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
krukkrk Re: Firmy ściagające podatek 23.11.07, 12:23 Yo! Ja slyszalem o euro-tax, nie wiem czy ktos tu juz wspomnial, ale moze tam warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naleweczka Re: Firmy ściagające podatek IP: *.clubnet.pl 30.11.07, 14:25 ja słyszałam, że to całkiem dobra firma jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_euro-tax Re: Firmy ściagające podatek 17.09.09, 18:28 krukkrk napisała: > Yo! > Ja slyszalem o euro-tax, nie wiem czy ktos tu juz wspomnial, ale moze tam warto > ? Witam, przez wiele lat swojej dzialalności firma euro-tax zrealizowała już wnioski od ok 30tyś osób, stając się tym samym liderem na polskim rynku. co odróżnia euro-tax od innych firm to fakt, że prowizja pobierana jest dopiero po odzyskaniu podatku, nigdy na początku, nigdy za nic. Rozszerzając swoją działalność, oprócz Wielkiej Brytanii, Irlandii, USA i Holandii, firma podejmuję się już także odzyskiwania podatków z Norwegii. Pozdrawiam, i służę pomocą w razie jakichkolwiek pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_euro-tax 6 miesięcy jak euro-tax.pl jest na opineo.pl 08.04.11, 23:19 Witam, pragnę zwrócić Państwa uwagę na portal opineo.pl w zakładce www.opineo.pl/opinie/euro-tax-pl znaleźć mogą Państwo opinie internautów o działaniu, rzetelności i sprawności funkcjonowania euro-tax.pl. Jednej z głównych firm na polskim rynku, zajmującej się zwrotami podatków z zagranicy. Na przestrzeni 6 miesięcy zamieszczono ok 400 wpisów, a sama firma uzyskała jak dotychczas bardzo wysoką ogólną notę powyżej 9 punktów. Opineo daje możliwość podzielenia się z innymi internautami swoją opinią, i doświadczeniem, w sposób ujednolicony i wygodny do porównania, w przeciwieństwie do for internetowych gdzie sa przeważnie opinie w formie zwięzłych lub rozwlekłych wpisów. Oczywiście zdarzają się zamieszczone nam także opinie negatywne, staramy się aby wskazane nam błędy i uchybienia szybko naprawiać i nie dopuścić do nich ponownie. Zapraszam Państwa powtórnie, osoby, które chcą się podzielić swoją opinią, do zamieszczenia jej na opineo.pl Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Przewodnik migranta i pomocne gadżety dla wyjeżdza 13.06.13, 23:10 Przewodnik migranta i pomocne gadżety dla wyjeżdzających za granicę. DARMOWE KARTY SIM DLA OSOB WYJEŻDŻAJĄCYCH ZA GRANICĘ Pierwsze kroki w pracy za granicą nie należą do najłatwiejszych. Dobrze o tym wiemy, dlatego postaramy się udzielać Wam porad i wskazówek dotyczących pracy i życia w obcym kraju. Dostarczymy Wam przydatnych informacji oraz realia życia i pracy za granicą. Zapraszamy do odwiedzin naszej strony na Facebooku. Https://www.facebook.com/jadezagranice Wszystkich, którzy wybierają się do pracy na obczyźnie zapraszamy także po odbiór prezentu – zestawu starterów telefonicznych, które pomogą Wam komunikować się z bliskimi. Http://www.euro-tax.pl/kampania/lp/ Pozdrawiam, -------------------- Marcin, Doradca online Euro-tax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim 02.09.13, 21:55 Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim. Z informacji uzyskanych z Belastingsdienst, z działu zajmującego się procedurami skarbowymi w Holandii wynika, że w tym roku nie wszystkie deklaracje 2012 zostaną rozpatrzone na czas. Poniżej przedstawiamy wypowiedź jednego z przedstawicieli urzędu skarbowego: Dziś otrzymaliśmy informacje, że część osób, które złożyły swoje deklaracje podatkowe 2012 do 01.04.2013 nie otrzymało decyzji do 01.07.2013. Sprawdzamy ten problem i postaramy się go możliwie szybko rozwiązać. Nie ma możliwości wysłania nowej deklaracji podatkowej i otrzymania decyzji wstępnej. Proszę poinformować klientów, że rozwiązanie tego problemu zajmie trochę czasu. Każdy otrzyma decyzję w sprawie swojej deklaracji podatkowej, natomiast nie wiemy kiedy to nastąpi. Jeśli zechcieliby Państwo potwierdzić powyższe informacje podajemy nr telefonu pod którym można skontaktować się z urzędem skarbowym Belastingdienst pod numerem 0031 555 385 385. Pozdrawiam, ---- Marcin Doradca online Euro-Tax pl Zwrot podatku za pracę za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
kappas Re: Firmy ściagające podatek 22.11.07, 16:07 ja bym ci polecila euro-tax, solidnie. I wiem, ze sluza pomoca zawsze. I szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
fenix.strzelce Re: Firmy ściagające podatek 17.05.07, 11:10 Witam, zapraszam na naszą stronkę: www.fenix-taxconsulting.pl, zajmujemy się rozliczaniem podatków zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
corpsebride Re: Firmy ściagające podatek 14.11.07, 18:31 subtelny jestes, fenix :) hmm wiem, ze mozna zaufac kilku firmom, ale najlepiej popytac. Najrzetelniejsza, z jaka sie spotkalam, jak na razie, jest euro-tax (www.euro-tax.pl - sprawdz sobie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schlagzeugerin Re: Firmy ściagające podatek 19.11.07, 20:22 firma naprawde godna polecenia. Z mojej strony ma plusa. Za szybkosc i rzetelnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
adamekus19 Re: Firmy ściagające podatek 20.11.07, 19:16 dla osob, ktore nie maja linka, a chcialyby miec: www.euro-tax.pl bodajze, zagladnalem tam i wyglada ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagzeugerin Re: Firmy ściagające podatek 26.11.07, 20:44 link bodajze, chlopczekochany, byl juz podawany tutaj, ale reki bym sobie nie uciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smudaconsulting Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 12:51 Kasa-Na-Studia.PL Wyjątkowa oferta dla studentów uczniów i pracowników sezonowych. Świadczymy najwyższej jakości usługi w bardzo atrakcyjnej cenie: Podatek z Holandii 90PLN, Podatek z Niemiec 120 PLN Podatek z Anglii 50GBP Odwiedź naszą stronę i przekonaj się sam Kasa-Na-Studia.PL Odpowiedz Link Zgłoś
mylnik Re: Firmy ściagające podatek 21.11.07, 20:59 mysle, ze bez problemu mozna takim firmom zaufac. Z tego co wiem, wiele osob tutaj piszacych zaufalo euro-tax i jakos nie widac skarg, a zachwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 21:23 Ja wolę TAX-POL, www.tax-pol.pl. Też z Wrocławia i zdecydowanie tańsi Odpowiedz Link Zgłoś
przyimek Euro-tax.pl 27.11.07, 16:32 to jest solidna firma zajmująca się odzyskiwaniem podatków nadpłaconych w UE. Są najlepsi w Polsce I nie musisz szukać linków po całej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhur Re: Euro-tax.pl IP: *.autocom.pl 27.11.07, 19:59 dzieki, za umieszczenie linku w temacie, przydatne dla dyskusji :) Co do euro-tax, zgadzam sie z wami: solidne to. Odpowiedz Link Zgłoś
przyimek Re: Euro-tax.pl 30.11.07, 14:21 nie rozumiem huhur. Przynajmniej wszyscy wiedzą dokąd rozmowa zaprowadziła. Na pewno jest to lepsze niż nie wpisywanie żadnego tematu a pisanie offtopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Sikorski Re: Firmy ściagające podatek IP: *.1stcontact.com 28.11.07, 15:33 Witam, Firmy sciagajace podatek z wielkiej Brytanii powinny wykazac sie nr rejestracyjnym (Registered in England & Wales No .........). Warto tez sprawdzic ile lat na rynku dana firma istnieje i czy rejestrowala sie, w ktorejkolwiek organizacji zrzeszajacej Agentow Podatkowych (np. ATA - Association of Tax Agents). Daje to gwarancje, ze Twoje pieniadze beda w odpowiednich rekach. Jesli chodzi o sam zwrot podatku lub rozliczenie roczne to polecam firme 1st Contact Ltd. Na rynku ponad 15 lat, ponad 60000 zakonczonych pomyslnie aplikacji i konkurencyjna prowizja naliczana dopiero po odzyskaniu pieniedzy od HM Revenue and Customs. Zajmuje sie rozwojem polskiego dzialu w tej firmie. Jesli masz jakies pytania to pisz na mikolaj.sikorski@1stcontact.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 21:25 Najdroższa firma jaką znam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:41 Porównanie ofert firm ściągających podatki z UK znajdziecie pod adresem www.zwroty-podatku.info/uk.php Odpowiedz Link Zgłoś
aldora_podatki Re: Firmy ściagające podatek 03.04.10, 22:47 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Porównanie ofert firm ściągających podatki z UK znajdziecie pod adresem > www.zwroty-podatku.info/uk.php To tylko niektóre i to tylko te firmy, które biorą prowizję od zwrotu. U nas calośc kosztuje 250 zł niezależnie od kwoty zwrotu podatku. Porównaj ceny- nie przepłacaj! Odpowiedz Link Zgłoś
aldora_podatki Re: Firmy ściagające podatek 03.04.10, 22:51 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Porównanie ofert firm ściągających podatki z UK znajdziecie pod adresem > www.zwroty-podatku.info/uk.php I to nie wszystkie tylko te, które pobierają prowizję od zwrotu. U nas całość 250 zł niezależnie od kwoty zwrotu podatku. Bez prowizji. Jednorazowe opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
taxback.com Re: Firmy ściagające podatek 14.06.10, 14:36 Przy decyzji o powierzeniu zaufania i swoich pieniędzy firmie warto zwrócić uwagę na kilka czynników: - doświadczenie na rynku - czy firma jest zarejestrowana jako agent podatkowy HMRC - czy prowizja jest pobierana z góry, czy dopiero po wykonaniu usługi - czy firma reklamuje, że odzyska 100% podatku zapłaconego zagranicą - poza rzadkimi przypadkami możliwe jest tylko odzyskanie nadpłaty podatku - czy łatwo się skontaktować z obsługą Zachęcamy do zapoznania się z Taxback.com Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów! - zespół Taxback.com Polska Odpowiedz Link Zgłoś
anne8 Naucze rozliczac sie z podatku z UK 19.06.11, 17:16 za 35 zl,naucze jak odzyskac podatek za prace w UK/Irlandii. Przez dlugi czas rozliczalam w firmie podatkowej,chetnie naucze innych jak sie rozlicza z podatkow. emial:anne8@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_euro-tax Re: Firmy ściagające podatek 08.04.11, 23:21 Witam jednocześnie euro-tax.pl jest firmą posiadającą bodajże największe doświadczenie w zakresie podatków zagranicznych i ich odzyskiwania na polskim rynku. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fryc81 Re: Firmy ściagające podatek 18.04.11, 00:46 ile kosztuje obecnie zlecenia eurotax uzyskania zwrotu podatku? Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_euro-tax Re: Firmy ściagające podatek 27.04.11, 01:36 fryc81 napisał: > ile kosztuje obecnie zlecenia eurotax uzyskania zwrotu podatku? Witam, prowizja dla euro-tax.pl jest zależna od kraju z jakiego jest to zwrot podatku. W przypadku takich krajów jak Wielka Brytania, Holandia, Niemcy, Irlandia, jest to 15% netto od kwoty uzyskanego zwrotu, W przypadku Norwegii jest to stała jednorazowa opłata w wysokości 429zł, a w przypadku USA to 199 zł. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fryc81 Re: Firmy ściagające podatek 23.05.11, 01:01 a co w przypadku kiedy podatku nie uda sie odzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_euro-tax Re: Firmy ściagające podatek 01.06.11, 00:58 fryc81 napisał: > a co w przypadku kiedy podatku nie uda sie odzyskac? Witam, prowizja % pobierana jest od kwoty uzyskanego zwrotu podatku, w takim przypadku, jak nie uzyskano zwrotu, to nie ma od czego obliczyć opłaty pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 22:06 To nie jest prawda. Są firmy w Polsce, które mają większe doświadczenie np. Tax-Pol Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Re: 13.06.13, 23:12 Gość portalu: gość napisał(a): > To nie jest prawda. Są firmy w Polsce, które mają większe doświadczenie np. Tax > -Pol Witam, zdecydowanie. Do takich firm należy choćby Euro-tax.pl. W chwili obecniej bodajże największa i z największym doświadczeniem firma w Polsce zajmująca się rozliczeniem zagranicznych finansów. Pozdrawiam, -------------------- Marcin, Doradca online Euro-tax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokół Re: Firmy ściagające podatek IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 11:30 najtańszy jest chyba Tax Consulting, Odpowiedz Link Zgłoś
tax_sms_com Re: Firmy ściagające podatek 06.06.13, 15:12 Polecam TaxSms.com opłata to jedyne 99PLN, jeżeli zechcą Państwo zapłacić po odzyskaniu zwrotu to koszt wyniesie 199PLN. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodka Re: Firmy ściagające podatek IP: *.toop.pl 11.07.13, 00:46 Zdecydowanie polecam SkwaraConsulting-tanio, rzetelnie i na temat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Firmy ściagające podatek IP: *.cable.tvk.wielun.pl 20.07.13, 16:17 Dla osób z Wielunia i okolic polecam biuro na Targowej. Współpracują oni z Timetax. Solidna firma. urszulazdybel-biuro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Re: 21.08.13, 20:02 Gość portalu: mikulinka napisał(a): > niestety, ale nie mogę się z Panem zgodzić, jesteście na rynku moze 3-4 lata Witam, początek działalności Grupy kapitałowej Euro-tax.pl SA miał miejsce w 2002 roku. Zapraszam na naszą stronę www Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trimbilin Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 23:29 Ja ze swojego doswiadczenia juz kilkuletniego polecam EU Service, zdecydowanie. Dobry kontakt, sprawy rozwiązywane szybko. Mozna im zaufac Odpowiedz Link Zgłoś
maslana_23 Re: Firmy ściagające podatek 24.02.14, 14:19 Kluczową sprawą jest to, co dana firma mówi o czasie zwrotu podatku - czy ustami swoich doradców ds. obsługi klienta, czy to na www czy też w mediach społecznościowych. Aktualnie w Holandii trudno o zwrot podatku w kilka dni czy nawet w miesiąc. Tamtejsi urzędnicy bardzo wnikliwie analizują każdy wniosek i informowali oficjalnie, że opóźnienia w wydawaniu decyzji o zwrocie podatku są więcej niż prawdopodobne. Dlatego najlepiej zaufać firmie, która wszystko tłumaczy swoim klientom, objaśnia cały proces zwrotu podatku i na bieżąco informuje o statusie sprawy. Ja taką firmę znam, jest nią Euro-Tax.pl. Polecałem ją i polecać będę znajomym, którzy pracowali za granicą, polecam i Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoszi Re: Firmy ściagające podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 17:37 ze swojego doswiadczenia moge polecic rzetelne eu service Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Firmy ściagające podatek IP: *.koronowo.com.pl 11.07.14, 15:01 Witam, Czy miał ktoś już do czynienia z firmą tax solution? Poproszę o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś