Gość: milano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:30 Mam pytanko pracuje ktoś ?Jaka atmosfera na czym polega praca itd. bardzo wazne dla mnie z góry dziękuje za każdą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:14 to branza, ktora cierpi na brak pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:49 w sumie tez bym chcial wiedziec jak to tam wyglada pracuje tam ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:20 to jest pośrednictwo kredytowe, więc współpracują z bankami, a Ty masz za zadanie zdobywać klientów, szczegółów nie znam, być może trzeba mieć własną działalność, ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilo Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:15 to trzeba miec dzialalnosc gospodarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:44 A był ktos na rekrutacji o co pytaja wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:01 nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.centertel.pl 09.03.07, 09:28 Odświeżam, może ktoś zorientowany napisze: - czy wymagane jest prowadzenie własnej działalności? - jak wygląda proces rekrutacyjny? - jaka panuje atmosfera w firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Luke Re: up [nt] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:11 Witam byłem tam na rozmowie 2 lata temu. Wtedy otwierali oddział w moim miescie. Rozmowa przbiegała w sympatycznej atmosferze i polegała na skonfrontowaniu wiedzy o kredytach i umiejetnosci sprzedazowych. Jak się okazało dostałem te prace ale nie przyjąłem jej poniewaz znalazłem bardziej mi odpowiadającą kilka dni wczesniej. W Notusie proponowali mi umowe agencyjna z prowizja od udzielonych kredytów. Sadząc po boomie jaki jest w nieruchomosciach i to w moim miescie mysle ze jakbym wtedy sie zdecydował niezle mogłbym na tym wyjsc ale i tak nie załuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: IP: *.centertel.pl 12.03.07, 12:33 Dzięki za odpowiedź Jeżeli możesz napisz na czym polegało skonfrontowanie umiejętności sprzedażowych? Kazano ci sprzedać długopis (sic!) czy miałeś przekonać kogoś do konkretnego wskazanego produktu kredytowego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Luke Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:13 Witam. Nie takich bzdur na szczescie nie było. Przede wszystkim pytano jak bym sie zachował w danej sytuacji i odpowiedział na takie i takie pytanie. Czy umiał bym porównac rozne oferty itd. Na szczescie nie muse pracowac w obecenj pracy w ten sposób i bez targetów jest mi bardzo dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: IP: *.centertel.pl 14.03.07, 20:21 Gratuluję zatem pracy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: IP: *.centertel.pl 28.09.13, 10:20 Ja niestety spotkałem się w tej firmie z kompletnie nie poważnym podejściem do człowiek zero profesjonalizmu jakiegokolwiek, bylem na rozmowie w tej firmie na konsultanta ds obsługi klienta, rozmowe prowadziły 2 panie odrazu po rozmowie powiedziały mi ze sa zainteresowane współpracą i powiedziały zeby jeszcze przyszedł na coś w rodzaju dnia próbnego. Rozmowa była w poniedziałek do czwartku nikt sie nie odezwał kiedy ten dzien próbny zadzwoniłem do pani która mi specjalnie dodatkowo swoja wizytówke z nr dała chociaz mówiła ze sama zadzwoni, przedstawiłem sie i powiedziała tylko ze musi odnaleźć aplikacje moja i zadzwoni. Nastepnego dnia tj. piatek dostaje maila nawet nie telefon, że nie bedzie zadnego dnia próbnego i nie dostałem się, napisałem w takim razie tej pani ze jest to nie powazne podejscie do człowieka, zeby nastepnym razem pomyśleli za nim podejmą decyzje ponieważ mialem możliwosc w miedzy czasie podjęcia innej pracy gdzie odmówiłem bo nie miałbym nawet jak przyjsc na dzien probny jezeli bym ja podjął, nawet nie usłyszałem przepraszam. Nie wiem jak firma funkcjonuje w innych aspektach ale po moim doświadczeniu bałbym się zgłosic do firmy po kredyt czy coś innego jezeli nawet nie poważnie się ludzie z tej firmy zachowuja w takiej sprawie jak rekrutacja pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_morski44 Re: 09.06.15, 15:44 Przestrzegam wszystkich chcących współpracować z tą firemką. Nie przestrzegają zapisów zawartych w umowie współpracy, mają jedne z najniższych wynagrodzeń na rynku, a w zamian dostaje się niewiele. Dla osób prowadzących swoją działalność rozwiązania proponowane przez nich są w porównaniu do konkurencji żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNN Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 10.11.13, 08:39 pracowałam w Olsztynie około półtora roku temu : -marne prowizje -atmosfera tragedia doradcy się nawzajem okradali z klientów szczególnie jednaz moich imieniczek -0 pomocy ze strony dyrektora w razie problemów z bankami czy konfliktami w oddziale -dyrektor nie robi absolutnie nic dla oddziału oprócz sprzedawania klientów innym doradcom z których jeden płacił mu chyba najwięcej bo pojechał do Wietnamu za tzn dobre wyniki -absolutny brak koordynacji i kompetencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:31 Kiepska jak widzisz po ciaglych ogloszeniach jedyna firma ktora w polsce ciagle potrzebuje ludzi nawet Biedronaka tak nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:33 Pracowalem tam pare lat odpusc sobie lepiej zaloz wlasna 1 osobowa firme w notusie to jesst tez dzialalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zszokowany Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:36 proponuje zapoznac sie z atrykulem ponizej a potem biezcie szczoteczke do zebow i do notusa po kredyt www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zaufali-posrednikowi-zostali-uznani-za-oszustow-n62941.html Odpowiedz Link Zgłoś
4izabelaa Re: Dom Kredytowy Notus 25.11.14, 01:48 Pracowałam w Notusie 5 lat w Warszawie, cudowna rodzinna atmosfera, sympatyczni ludzie, wymaga maksymalnego zaangażowania, ale naprawdę warto. Ja nie poradziłam sobie z realizacją planu chyba z powodu braku zdyscyplinowania i po prostu odeszłam, ale polecam zarówno klientom jak i przyszłym doradcom. Jeśli zwrócisz się o pomoc pomogą zawsze ale ważna jest Twoja inicjatywa i kreatywność. Odpowiedz Link Zgłoś