Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom Kredytowy Notus

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:30
    Mam pytanko pracuje ktoś ?Jaka atmosfera na czym polega praca itd. bardzo
    wazne dla mnie z góry dziękuje za każdą pomoc
    Obserwuj wątek
      • Gość: michal Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:14
        to branza, ktora cierpi na brak pracownikow.
      • Gość: mirek Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:49
        w sumie tez bym chcial wiedziec jak to tam wyglada pracuje tam ktos ?
      • Gość: xyz Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:20
        to jest pośrednictwo kredytowe, więc współpracują z bankami, a Ty masz za
        zadanie zdobywać klientów, szczegółów nie znam, być może trzeba mieć własną
        działalność, ale nie jestem pewna
      • Gość: bilo Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:15
        to trzeba miec dzialalnosc gospodarcza
      • Gość: fryta Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:44
        A był ktos na rekrutacji o co pytaja wie ktoś?
      • Gość: milano Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:01
        nikt nic nie wie?
      • Gość: Mat Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.centertel.pl 09.03.07, 09:28
        Odświeżam, może ktoś zorientowany napisze:
        - czy wymagane jest prowadzenie własnej działalności?
        - jak wygląda proces rekrutacyjny?
        - jaka panuje atmosfera w firmie?
        • Gość: Mat up [nt] IP: *.centertel.pl 10.03.07, 20:10
          • Gość: Lucky Luke Re: up [nt] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:11
            Witam byłem tam na rozmowie 2 lata temu. Wtedy otwierali oddział w moim
            miescie. Rozmowa przbiegała w sympatycznej atmosferze i polegała na
            skonfrontowaniu wiedzy o kredytach i umiejetnosci sprzedazowych. Jak się
            okazało dostałem te prace ale nie przyjąłem jej poniewaz znalazłem bardziej mi
            odpowiadającą kilka dni wczesniej. W Notusie proponowali mi umowe agencyjna z
            prowizja od udzielonych kredytów. Sadząc po boomie jaki jest w nieruchomosciach
            i to w moim miescie mysle ze jakbym wtedy sie zdecydował niezle mogłbym na tym
            wyjsc ale i tak nie załuje. Pozdrawiam
            • Gość: Mat Re: IP: *.centertel.pl 12.03.07, 12:33
              Dzięki za odpowiedź

Jeżeli możesz napisz na czym polegało skonfrontowanie umiejętności sprzedażowych?
              Kazano ci sprzedać długopis (sic!) czy miałeś przekonać kogoś do konkretnego
              wskazanego produktu kredytowego?

Pozdrawiam
              • Gość: Lucky Luke Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:13
                Witam. Nie takich bzdur na szczescie nie było. Przede wszystkim pytano jak bym sie zachował w danej sytuacji i odpowiedział na takie i takie pytanie. Czy umiał bym porównac rozne oferty itd. Na szczescie nie muse pracowac w obecenj pracy w ten sposób i bez targetów jest mi bardzo dobrze. Pozdrawiam
                • Gość: Mat Re: IP: *.centertel.pl 14.03.07, 20:21
                  Gratuluję zatem pracy :)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Luk Re: IP: *.centertel.pl 28.09.13, 10:20
                    Ja niestety spotkałem się w tej firmie z kompletnie nie poważnym podejściem do człowiek zero profesjonalizmu jakiegokolwiek, bylem na rozmowie w tej firmie na konsultanta ds obsługi klienta, rozmowe prowadziły 2 panie odrazu po rozmowie powiedziały mi ze sa zainteresowane współpracą i powiedziały zeby jeszcze przyszedł na coś w rodzaju dnia próbnego. Rozmowa była w poniedziałek do czwartku nikt sie nie odezwał kiedy ten dzien próbny zadzwoniłem do pani która mi specjalnie dodatkowo swoja wizytówke z nr dała chociaz mówiła ze sama zadzwoni, przedstawiłem sie i powiedziała tylko ze musi odnaleźć aplikacje moja i zadzwoni. Nastepnego dnia tj. piatek dostaje maila nawet nie telefon, że nie bedzie zadnego dnia próbnego i nie dostałem się, napisałem w takim razie tej pani ze jest to nie powazne podejscie do człowieka, zeby nastepnym razem pomyśleli za nim podejmą decyzje ponieważ mialem możliwosc w miedzy czasie podjęcia innej pracy gdzie odmówiłem bo nie miałbym nawet jak przyjsc na dzien probny jezeli bym ja podjął, nawet nie usłyszałem przepraszam. Nie wiem jak firma funkcjonuje w innych aspektach ale po moim doświadczeniu bałbym się zgłosic do firmy po kredyt czy coś innego jezeli nawet nie poważnie się ludzie z tej firmy zachowuja w takiej sprawie jak rekrutacja pracownika.
                    • wilk_morski44 Re: 09.06.15, 15:44
                      Przestrzegam wszystkich chcących współpracować z tą firemką. Nie przestrzegają zapisów zawartych w umowie współpracy, mają jedne z najniższych wynagrodzeń na rynku, a w zamian dostaje się niewiele. Dla osób prowadzących swoją działalność rozwiązania proponowane przez nich są w porównaniu do konkurencji żenujące.
      • Gość: ANNN Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 10.11.13, 08:39
        pracowałam w Olsztynie około półtora roku temu :
        -marne prowizje
        -atmosfera tragedia doradcy się nawzajem okradali z klientów szczególnie jednaz moich imieniczek
        -0 pomocy ze strony dyrektora w razie problemów z bankami czy konfliktami w oddziale
        -dyrektor nie robi absolutnie nic dla oddziału oprócz sprzedawania klientów innym doradcom z których jeden płacił mu chyba najwięcej bo pojechał do Wietnamu za tzn dobre wyniki
        -absolutny brak koordynacji i kompetencji
      • Gość: TOM Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:31
        Kiepska jak widzisz po ciaglych ogloszeniach jedyna firma ktora w polsce ciagle potrzebuje ludzi nawet Biedronaka tak nie robi
      • Gość: Marcin Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:33
        Pracowalem tam pare lat odpusc sobie lepiej zaloz wlasna 1 osobowa firme w notusie to jesst tez dzialalnosc
      • Gość: Zszokowany Re: Dom Kredytowy Notus IP: *.fbx.proxad.net 01.06.14, 19:36
        proponuje zapoznac sie z atrykulem ponizej a potem biezcie szczoteczke do zebow i do notusa po kredyt

www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zaufali-posrednikowi-zostali-uznani-za-oszustow-n62941.html
        • 4izabelaa Re: Dom Kredytowy Notus 25.11.14, 01:48
          Pracowałam w Notusie 5 lat w Warszawie, cudowna rodzinna atmosfera, sympatyczni ludzie, wymaga maksymalnego zaangażowania, ale naprawdę warto. Ja nie poradziłam sobie z realizacją planu chyba z powodu braku zdyscyplinowania i po prostu odeszłam, ale polecam zarówno klientom jak i przyszłym doradcom. Jeśli zwrócisz się o pomoc pomogą zawsze ale ważna jest Twoja inicjatywa i kreatywność.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka