Gość: Iowna IP: 195.117.90.* 15.11.01, 11:22 Prosze o przesyłanie informacji na tematy zarobkowania przez internet wiem że takie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Szukam zarobku przez Internet IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 11:32 Chyba się rozczarujesz, ale słyszałam,że ci, co taką pracę oferuję, to zwykli naciągacze. Organizują "łańcuszki", czyli każą rozesłać jakąś tam ilość maili, mgliście wspominając o zarobkach, które potem okazują się fikcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Szukam zarobku przez Internet IP: 10.131.128.* 19.11.01, 00:54 Co to ma znaczyć "przez Internet"? Ja na przykład tłumaczę i z niektórymi firmami porozumiewam się e-mailem (propozycja zlecenia: telefonicznie, przesłanie tekstu i zwrotnie tłumaczenia - przez e-mail, umowa pocztą, pieniądze przelewem), czyli można zarabiać na odległość. Ale jeśli chodzi o to, żeby zarabiać bez wykazywania się żadnymi konkretnymi umiejętnościami, tylko za sam fakt dostępu do Sieci, to chyba koncert życzeń... Każdy by chciał! Odpowiedz Link Zgłoś