gazeta.praca 25.01.07, 13:12 25 stycznia obchodzimy w Polsce Dzień Sekretarki i Asystentki - mamy zatem okazję aby podziękować im za ich trud :-))) Wszystkiego dobrego drogie Panie i drodzy Panowie (którzy również w tym zawodzie się pojawiają). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexgm Ludzie - kochajcie sekretarki 25.01.07, 13:39 Ja bym tam kochał, jak jasny gwint. Tylko nie mam wzięcia - kasy również - więc totalna klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaqal Re: Ludzie - kochajcie sekretarki IP: 195.47.201.* 25.01.07, 17:07 no i z czym na wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:39 Bardzo lubię sekretarki są super szczególnie te w okularach:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: 82.160.85.* 25.01.07, 18:44 Wszystkiego najlepszego w dniu tak ważnym dla tak poważnego zawodu!!!Większych podwyżek!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commer Złóż życzenia sekretarkom IP: 172.16.2.* 25.01.07, 13:40 Uwielbiam sekretarki i ochroniarki także. spoty.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Złóż życzenia sekretarkom IP: 195.150.92.* 25.01.07, 13:44 Sobie i wszystkim Paniom sekretarkom składam szczere życzenia. To miłe, że ktoś o sekretarkach pamięta. Taka niewdzięczna służalcza rola.Jednak ważna i potrzebna w każdej ceniącej się firmie. Wchodzisz ... patrzysz...rozmawiasz...dostajesz kawę...załatwiasz sprawę... wychodzisz.Albo wracasz do firmy albo nie. Ale pozostaje ci pierwsze wrażenia- albo fajna laska z tej sekretarki, albo dobra firma z mądrą sekretarką!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baś Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: 149.156.58.* 25.01.07, 13:53 szkoda że nie wszędzie doceniane są sekretarki - u mnie w służbie zdrowia - b. nisko Odpowiedz Link Zgłoś
pako19 To odpowiedzialny zawód. Szkoda że narosło tyle 25.01.07, 18:30 niedobrych stereotypów :( www.allegro.pl/show_item.php?item=160945496 poezja www.dorotakiersztejnpakulska.com www.allegro.pl/show_item.php?item=160859200 inkwizycja allegro.pl/show_item.php?item=158679466 myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: 212.160.138.* 25.01.07, 14:00 Albo i fajna i mądra:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.abnamro.nl 25.01.07, 17:24 mnie sekretarka z krzywymi nogami, dziurami na twarzy odbila chlopaka. jak slysze "sekretarka" mam dreszcze.... i dzieki temu zrobila zawrotna kariere w firmie mojego ex chlopaka, wiec drogie panie uwazajcie na swoich panow , bo sa sekretarki .......... 8 godzin w pracy........ duzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYJKA Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.crowley.pl 25.01.07, 14:54 O mnie niestety nikt dziś nie pamiętał:( Ciekawe co zrobia kiedy to ja zacznę zapominać:))))) MYJKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Złóż życzenia sekretarkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:02 A ja tam swojej Rudej szparce sekretarce, która jest nie dość że śliczniutka to i baaaaaaardzo mądrutka, życzę wszystkiego dobrego z okazji jej święta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszek Radar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:57 "taki radar - nie zdążysz jej poprosić, a ona już daje to, co potrzeba". Od kiedy to się nazywa RADAR??? Znam lepsze określenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortal kombat Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.toya.net.pl 25.01.07, 13:59 kocham cie.......czy są pieniądze czy niee... lece bo chce................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:13 Najlepszego NASZA JOLU koledzy z ZUK-u Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Złóż życzenia sekretarkom 25.01.07, 14:34 mój były mąż bardzo kochał jedną sekretarkę. a to zwykła ku.. była.... Odpowiedz Link Zgłoś
czousen dziwny artykul 25.01.07, 14:36 wpierw glupi tytul, potem zdjecie z nabuzowanym sekretarkami, a potem naglowek "Musi pozytywnie reagować na zaczepki personelu i szefa, dyskretnie przełączyć jego żonę na jedną linię i pamiętać, że na drugiej czeka przyjaciółka." <- pewnie to mialo byc smieszne, ze sekretarki sa nieuczciwe, ale jakos watpie czy sa, caly artyql wedlug mnie je obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikj Re: Złóż życzenia sekretarkom 25.01.07, 14:37 W imieniu swoim i koleżanek "po fachu" serdecznie dziękuję za pamięć i miłe słowa:) To wspaniałe uczucie, że ktoś choć na chwilę pomyśli o kobiecie, która go wita przez telefon lub przy wejściu do biura... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Złóż życzenia sekretarkom IP: 217.24.241.* 25.01.07, 14:49 Zeby bylo wszystko jasne ... zajmuje sie prawami czlowieka ... szczegolnie interesuja mnie prawa kobiet ... mimo to zlosci mnie kiedy na sile i powyzej wszelkich granic zdrowego rozsadku promujecie rownouprawnienie kreujac nowe slowal jak "biolozka" czy "psycholozka" bo to po prostu nie o to chodzi ... ale kiedy czytam artykul, ktory sie zaczyna od zdania "Musi .... dyskretnie przełączyć jego żonę na jedną linię i pamiętać, że na drugiej czeka przyjaciółka." to zastanawiam sie ..O CO WAM TAK NAPRAWDE CHODZI???? BO ZA TAKIE ZDANIE NALEZY SIE PO PROSTU KOMUS W MORDE... KOBIETA/SEKRETARKA NIE JEST OD PRZELACZANIA ROZMOW SZEFA Z KOCHANKA !!!! I JESTEM FACETEM ZEBY ROZWIAC WSZELKIE WATPLIWOSCI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: 80.51.245.* 25.01.07, 14:52 Sobie jak i kolezankom po fachu życze Najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siak Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.jzo.com.pl 25.01.07, 16:09 Zgadzam się - wypociny redaktora wyjątkowo denne a postały chyba tylko po to aby wtrynić w tekst kilka odnośników do ogłoszeń o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERFECT PROPERTIES Złóż życzenia sekretarkom IP: *.devs.futuro.pl 25.01.07, 15:14 ZYczenia dla naszej Oli z Perfect Prop. Od wszystkich!!!!! Tak trzymaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne No to w koncu jak?! 25.01.07, 15:29 Tytul artukulu grzmi "Ludzie, kochajcie sekretarki" pos. Lyzwinski kochal i jak na tym wyszedl ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Złóż życzenia sekretarkom 25.01.07, 15:55 Wiem czemu nie chcą mężczyzn, bo to się im z sekretarzem kojarzy, z pierwszym sekretarzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiev Złóż życzenia sekretarkom - Wrocław 25.01.07, 16:06 Aniu i Małgosiu z TVP3 Wrocław - dla was najlepsze życzenia: spełnienia marzeń i sukcesów zawodowych i prywatnych oraz mniej natrętów! basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leloo5 ja sobie wypraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:12 wypraszam sobie ten seksistowski ton.....na jednej linii żona, na drugiej przyjaciółka, a na trzeciej kto ? może kochanek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kazdy zawod jest trudny IP: *.toya.net.pl 25.01.07, 16:13 nie ma pracy, ktora jest latwa. przy wszystkim trzeba sie narobic, oczywiscie jesli chcemy robic to profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Złóż życzenia sekretarkom 25.01.07, 16:18 Tytuł brzmi,Ludzie kochajcie sekretarki, a ja kocham,a szczególnie,młode,ładne, zgrabne,to daje efekt w biurze i w biznesie, na spotkaniach, w hotelach, na zjazdach konferencyjnych, właściwa sekretarka jest nie raz lepsza od bosa. gratuluję adamdark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretaż Złóż życzenia sekretarkom IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.07, 20:21 Jak sie na sekretarke dobrze chucha to ona się zawsze dobrze dmucha! Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira GW nawoluje do mobbingu! 25.01.07, 16:32 A jak jeden posel pokochal asystentke to jest afera i prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 "perfekcyjny jezyk" 25.01.07, 17:05 "Dzisiaj, żeby zostać sekretarką, trzeba perfekcyjnie znać przynajmniej jeden język obcy" lol... c'mon bulbonczycy... albo macie tam duza inflacje jezykowa albo w pieknym kraju nad wisla sa 3 sekretarki na krzyz... bo jeszcze w zyciu swoim nie spotkalem bulbonczyka ktory by nie wyemiglowal majac 10 lat lub mniej i mowil "perfekcyjnie" w jakimkolwiek jezyku obcym. wiec myslem sobie ze ze dobry pan redaktor piszac "perfekcyjnie" mial na mysli w miare dobra pasywna znajomosc jezyka (czyli jest w stanie zrozumiec co sie do niej mowi przez telefon) i aktywna umiejetnosc wydukiwania prostych polecen. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: kochajcie sekretarki 25.01.07, 17:26 Dramat sekretarki właśnie - każdy chce z wyższym wykształceniem, dwoma językami, a potem siedzi pani, co odbiera telefony i parzy kawę i się frustruje, że nie po to studia kończyła, żeby takie coś robić... I się zwalnia i przychodzi następna, pierwotnie zachwycona, potem popada we frustrację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Złóż życzenia sekretarkom IP: *.eranet.pl 25.01.07, 18:15 sekreterka-asystent - zdarza się, że to najważniejszy element w machinie administracyjnej organizacji. To najbardziej odpowiedzialna praca spośrod pracowników. Dla mnie to być, albo nie być, a szefem łatwym do współpracy nie jestem. Dlatego kwestia nóg i kawy to dowód na niezrozumienie istoty sprawy. Wszystkim asystentom i asystentkom, sekretarzom i sekretarkom - czapki z głów i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kotopodobna2 Re: Złóż życzenia sekretarkom 25.01.07, 18:58 Ja pozwolę sobie w takim razie złożyć życzenia mojej Automatycznej Sekretarce: odwalasz kawał świetnej roboty!.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w spadku Re: Złóż życzenia sekretarkom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:01 Dostałem w spadku asystentkę.Jak Ja zobaczyłem pierwszy raz oczom nie wierzyłem.Toż to idał kobiety.I jak tu teraz pracować? Pozdrawiam wszystkie asystentki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretaż życzenia sekretarkom IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.07, 20:03 Jak sekretarka jest zgrabna i chcąca to nie mozna się z nią nie kochać! Co mozna zdjać z nagiej sekretarki? Swięto sekretarek powinno być zlikwidowane, nie dlatego że jest dobrym bardzo świetem ale dlatego ze jest to świeto KOMUNISTYCZNE w całej Europie. Powinno byc nowe swieto sekretarek w innym dniu np. pierwszego maja zamiast dnia pracy! Odpowiedz Link Zgłoś