Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w dsa-pilne!!!!!!!

IP: *.crowley.pl 01.02.07, 15:27
    Czesc interesuje mnie jak wyglada praca w firmie DSA SA. podaje link: www.dsa.pl
    jak wyglada typowy dzien pracy?siedzicie w biurze, na ifolinii czy tez wasza
    praca ma inny charakter? nie chodzi mi o stanowisko menedzerskie
    moze mi ktos sie podzielic spostrzezeniami i informacjami na temat pracy w tej
    firmie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.02.07, 15:29
        Acha i jak wyglada wynagrodzenie? czesc stala i prowizja czy sama prowizja?ile
        sie zarabia?
        • Gość: dawnyDSowiec Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.02.07, 16:05
          Dawno temu pracowalem w DSA w wawie. Przychodzisz do biura i dzwonisz po ludziach. Bierzesz jakas ksiazke telefoniczna (Ditel, branzowke, PF, PKT...) i zawracasz ludziom dupe. Wynagrodzenie: podstawa najnizsza + prowizja smieszna. Pracowalem przez 3 miesiace, bo bylo cieplo i nie musialem siedziec w biurze tylko w domu/silowni/kafejce. Za dawnych czasow placili podstawy 1000pln a w firmie musialem pojawic sie o 9.00 i 16.00.
          Syf, syf, syf jakich malo. Akwizycja do usrania. Bleeeeeeee
      • Gość: aga Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.02.07, 19:02
        czyli chodzi o sprzedaz instrumentow finansowych droga telefoniczna czy tylko
        informowanie ludzi o ofertach firmy?i jakie wymagania trzeba spelnic zeby tam
        pracowac?bo to niby zalatwia mi znajoma ale ja mam wade wymowy(troche seplenie)
        i czy to nie bedzie przeszkadzalo pracodawcy?
        • Gość: dawnyDSowiec Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.02.07, 20:59
          kolezanko, dzwonisz po ludziach, zeby umowic sie na spotkanie. Pozniej idziesz do ludzia i naciagasz go na karte kredytowa,kredyt... Nie musisz dzwonic. Mozesz biegac od drzwi do drzwi. A jakie wymagania? Zadnych :)
          • Gość: aga Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.02.07, 23:47
            boze co za kolezanka:( chciala mnie wpakowac w takie gowno,juz wole siedziec w
            domu niz w gownie sie babrac i nic nie zarobic. Dzwonila do mnie i pseudopraca
            ma wygladac tak: 104 zl za kurs/szkolenie 50 zl za swiadectwo o
            niekaralnosci,praca na umowe zlecenie wynagrodzenie prowizyjne od zawartej umowy
            od 200 d0 900 zl klientow musze znalezc sama.Jednym slowem badziewie. Juz wole
            byc pracownikiem ochrony w hipermarkecie przynajmniej bedzie wyplata
            • Gość: jana Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.02.07, 13:29
              A i pewnie jeszcze koleżanka ma prowizje za to, że znalazła im kolejnego jelenia
              do roboty. Standardowa praktyka. Nie dziw się jej więc. Czego się nie zrobi dla
              pieniędzy..
              • Gość: dawnyDSowiec Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 14:13
                nasz team byl tydzien na szkoleniu na Senatorskiej w Handlowym, za ktore dostalismy wiecej kasy niz miesiac pracujac :) Nawet dobrze wtedy wyszedlem 2 x pensja. I zadnej umowy nie podpisalem :) Kumple biegali od rana do nocy po Wawie i prowizji mieli jakies 200-300 pln. A ja w tym czasie sjesta i podstawy 1000pln do kieszeni.
      • adi771 Re: praca w dsa-pilne!!!!!!! 03.02.07, 23:05
        akwizycja jak sie patrzy.
        za szkolenie każą płacić?to jest przegięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka