Gość: piotrek IP: *.chello.pl 10.05.03, 19:30 Praca za pośrednictwem internetu - wysyłanie e-maili! Praca łatwa i przyjemna. Pracujesz, kiedy chcesz. kontakt e-praca@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Chcecie zarobić duże pieniądze? Kto nie chce? 11.05.03, 07:36 Witajcie, Praca jak muzyka. Lekka, latwa i przyjemna. Pracujesz kiedy chcesz, ile chcesz i zarabiasz odpowiednio. :)))))))) Pozdrowionka, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brix Re: Chcecie zarobić duże pieniądze? IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 10:44 Czy to chodzi o wysyłanie spamów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chytrusek Re: Chcecie zarobić duże pieniądze? IP: *.mt.sfl.net 11.05.03, 20:15 CIIIIIIICHO !!!!!!! Taka robota? Cicho siedz czlowieku. Po co Ci konkurencja do takiego szmalu? Daj mi namiary, ale zakoduj zeby nikt nie rozczytal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz robert Re: Chcecie zarobić duże pieniądze? IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 11.05.03, 21:35 oj piotrusiu...ja czuje w tym jakis haczyk... wiesz to co proponujesz to jest malo ambitne zajecie, ale pewnie znajdziesz naiwnie chetnych desperatow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Już znalazłem, jak na razie 15 nastu IP: *.chello.pl 12.05.03, 22:12 Już znalazłem, jak na razie 15-nastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chytrusek Re: Już znalazłem, jak na razie 15 nastu IP: *.mt.sfl.net 12.05.03, 23:49 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Już znalazłem, jak na razie 15-nastu Toc przecie Ci mowilem zebys cicho siedzial. A gdzie dla mnie informacje? Mial bys juz 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trucker Re: Chcecie zarobić duże pieniądze? IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 08:10 A ile kosztuje "pakiet informacyjny"?100 PLN czy juz wiecej?Ludzie!!!Nie dajcie sie nabrac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chytrusek Re: Chcecie zarobić duże pieniądze? IP: *.mt.sfl.net 12.05.03, 23:52 Gość portalu: Trucker napisał(a): > A ile kosztuje "pakiet informacyjny"?100 PLN czy juz wiecej?Ludzie!!!Nie dajcie > > sie nabrac.Pozdrawiam Co Ty pierdzielisz? Jakie 100 PLN? Przcierz to PRACA, to oni beda Tobie placic. HAHAHAHA. Odpowiedz Link Zgłoś