Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oferta pracy-hipermarket Katowice

IP: *.swic.dialup.inetia.pl 15.05.03, 21:52
    Jestem kierownikem działu tekstylia w hipermarkecie Katowicach. Poszukuję
    kogoś na stanowisko kierownika kilku stoisk. Konieczne jest doświadczenie na
    podobnym stanowisku w dużej dystybucji oraz zaangażowanie i dyspozycyjność.
    Obserwuj wątek
      • Gość: BadBoy Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 09:24
        A nie masz znajomych w jakimś hipermarkecie, którzy poszukują kogos na takie
        stanowisko w Warszawie ? :)))))))
        • Gość: Kaja Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 12:07
          Ogólnie rekrutacją zajmuje się centrala w W-wie. Mogę podać ewentualnie adres
          mailem: kaja.kj@wp.pl
      • Gość: Saam Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: 195.117.195.* 16.05.03, 10:21
        Mam prosbe nie zwiazana z Katowicami i Twoim konkretnym przypadkiem. Jezeli
        tylko mozesz, to okresl szacunkowo jakie wynagrodzenie na start proponuja
        hipermarkety dla osoby zatrudniajacej sie na stanowisko Kierownika lub Z-cy
        Kierownika działu w hipermarkecie. Interesuje mnie rowniez, jak wyglada praca
        Kierownika w dniach typu sobota, niedziela, swieta (pracuje, nie pracuje,
        dyzury itp). Napisz rowniez czy na tym stanowisku jest duza rotacja kadr. Bede
        wdzieczny za jakiekolwiek praktyczne informacje (podobne jak proponowane przez
        Ciebie wakaty sa np. we Wrocławiu)
        • viki2003 Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice 16.05.03, 10:56
          Gość portalu: Saam napisał(a):

> Mam prosbe nie zwiazana z Katowicami i Twoim konkretnym przypadkiem. Jezeli
          > tylko mozesz, to okresl szacunkowo jakie wynagrodzenie na start proponuja
          > hipermarkety dla osoby zatrudniajacej sie na stanowisko Kierownika lub Z-cy
          > Kierownika działu w hipermarkecie. Interesuje mnie rowniez, jak wyglada praca
          > Kierownika w dniach typu sobota, niedziela, swieta (pracuje, nie pracuje,
          > dyzury itp). Napisz rowniez czy na tym stanowisku jest duza rotacja kadr.
          Bede
          > wdzieczny za jakiekolwiek praktyczne informacje (podobne jak proponowane
          przez
          > Ciebie wakaty sa np. we Wrocławiu)

Saam, gdybym cie rekrutowala na to stanowisko to bylbys juz spalony
          • Gość: gonzo Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.ok.ae.wroc.pl 16.05.03, 11:03
            viki2003 napisała:

> Gość portalu: Saam napisał(a):
            >
            > > Mam prosbe nie zwiazana z Katowicami i Twoim konkretnym przypadkiem. Jezel
            > i
            > > tylko mozesz, to okresl szacunkowo jakie wynagrodzenie na start proponuja
            > > hipermarkety dla osoby zatrudniajacej sie na stanowisko Kierownika lub Z-c
            > y
            > > Kierownika działu w hipermarkecie. Interesuje mnie rowniez, jak wyglada pr
            > aca
            > > Kierownika w dniach typu sobota, niedziela, swieta (pracuje, nie pracuje,
            > > dyzury itp). Napisz rowniez czy na tym stanowisku jest duza rotacja kadr.
            > Bede
            > > wdzieczny za jakiekolwiek praktyczne informacje (podobne jak proponowane
            > przez
            > > Ciebie wakaty sa np. we Wrocławiu)
            >
            > Saam, gdybym cie rekrutowala na to stanowisko to bylbys juz spalony

dlaczego, przecież zadał kluczowe pytania dotyczące pracy .Wiadomo,że
            hipermarkety źle płacą , wykorzystują swoich prcowników, a rotacja kadr jest
            tam ogromna.
          • Gość: czapskii Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: utp.:* / 10.10.9.* 16.05.03, 11:19
            oj viikii, potwierdza sie opinia ze kobiety do pracy na stanowiskach
            kierowniczych to sie nie nadaja
            • viki2003 Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice 16.05.03, 12:12
              nie macie pojecia o procesie rekrutacji
              20% bezrobocia, przychodzi gosc i zanim w ogole cokolwiek soba zaprezentowal,
              co przekonalo by mnie, ze sposrod setek kandydatow jest tym odpowiednim, to
              najpierw pyta sie o kase. No to wybaczcie..
              Najpierw kolego pokaz co potrafisz, a ja ci powiem ile jestem w stanie za to
              zaplacic, proste
              wcale mnie nie dziwi wysokie bezrobocie w Polsce, jesli wiekszosc bezrobotnych
              podchodzi do tego z tej strony
              • Gość: jacek Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 03:21
                > nie macie pojecia o procesie rekrutacji

Skad to przypuszczenie? Mowisz o rekrutacji koogos czy rekrutacji sie na jakies
                wybrane stanowisko? Ja jestem obcykany w tej drugiej...

> 20% bezrobocia, przychodzi gosc i zanim w ogole cokolwiek soba zaprezentowal,
                > co przekonalo by mnie, ze sposrod setek kandydatow jest tym odpowiednim, to
                > najpierw pyta sie o kase. No to wybaczcie..

Swoja droga - o kase na pocz pytac nie wypada, bo to faktycznie robi zle
                wrazenie.

> Najpierw kolego pokaz co potrafisz, a ja ci powiem ile jestem w stanie za to
                > zaplacic, proste

Tak, ale sa okreslone stawki ktore firma ma stanowisko i raczej ich nie
                przekracza. Poza tym liczy sie kasa, a nie jakies brednie o rozwijaniu
                osobowosci czy samorealizacji. Jak ktos zarabia 5000 netto to ma wieksze
                mozliwosci rozwoju niz ktos kto ma 1500, no nie?

> wcale mnie nie dziwi wysokie bezrobocie w Polsce, jesli wiekszosc
                bezrobotnych
                > podchodzi do tego z tej strony

Co ty gadasz glupia cipo? Mam zrozumiec, ze mamy 3,5 mln bezrobotnych i czeka
                na nich 3 mln miejsc pracy a te bezrobotne palanty nie moga jej zdobyc bo nie
                potrafia dogodzic Wielkiej Pani Hedhanter? Szukanie pracy jest obecenie sprawa
                cokolwiek delikatna i najgorsza jest ignorancja/arogancja takich durnych cip
                jak ty. Mam nadzieje, ze keidys znajdziesz sie po drugiej stronie i to ty
                bedziesz skamlec o jakakolwiek prae. Ale jak rozumiem - znasz sie na rekrutacji
                wiec bedziesz mogla spokojnie wykorzystac swoje umiejetnosci w szukaniu roboty.

Poniewaz pracuje jako informatyk zauwazylem ostatnio ciekawe zjawisko -
                wymagania polskich pracodawcow zaczynaja przewyzszac wymagania pracodawcow z
                UE. O kasie nie wspomne. Wnioski nasuwaja sie same.

Zycze powodzenia w szukaniu ludzi do roboty za pare lat. wtedy bedzie
                "boze! jest 17% bezrobocie a ja nikogo nie moge znalesc!"

ps: mam prace w warszawce gdzie mimo wszystko jest jej sporo i nie musze byc na
                lasce 2-3 cip ktore albo mnie laskawie zatrudnia albo laskawie nie zatrudnia.
                na szczescie mam prace w sensownej firmie do ktorej zadnen HR mnie nie
                rekrutowal.

• Gość: viki2003 Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.dial.wanadoo.nl 23.05.03, 21:33
                  kolego ordynarny,
                  nie wiem co ci sie rzucilo na mozg i nie mam zamiaru z toba podejmowac
                  dyskusji na twoim poziomie, tylko jedno wyjasnienie - nie mam nic wspolnego z
                  rekrutacja zawodowo.
      • Gość: Kaja Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 12:15
        Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Jestem kierownikem działu tekstylia w hipermarkecie Katowicach. Poszukuję
        > kogoś na stanowisko kierownika kilku stoisk. Konieczne jest doświadczenie na
        > podobnym stanowisku w dużej dystybucji oraz zaangażowanie i dyspozycyjność.
        Proszę przesyłać CV + list motywacyjny na adres kaja.kj@wp.pl
        • Gość: detektyw Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.ok.ae.wroc.pl 19.05.03, 14:20
          Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Gość portalu: Kaja napisał(a):
          >
          > > Jestem kierownikem działu tekstylia w hipermarkecie Katowicach. Poszukuję
          > > kogoś na stanowisko kierownika kilku stoisk. Konieczne jest doświadczenie
          > na
          > > podobnym stanowisku w dużej dystybucji oraz zaangażowanie i dyspozycyjność
          > .
          > Proszę przesyłać CV + list motywacyjny na adres kaja.kj@wp.pl

a ja jestem pewny, że nie wiesz jak napisć cv i szukasz gotowców od
          naiwniaków.Kierownik w supermarkecie i poczta na wp.pl-śmiechu warte!
          • Gość: Kaja Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 14:12
            Gość portalu: detektyw napisał(a):

> Gość portalu: Kaja napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Kaja napisał(a):
            > >
            > > > Jestem kierownikem działu tekstylia w hipermarkecie Katowicach. Poszu
            > kuję
            > > > kogoś na stanowisko kierownika kilku stoisk. Konieczne jest doświadcz
            > enie
            > > na
            > > > podobnym stanowisku w dużej dystybucji oraz zaangażowanie i dyspozycy
            > jność
            > > .
            > > Proszę przesyłać CV + list motywacyjny na adres kaja.kj@wp.pl
            >
            >
            > a ja jestem pewny, że nie wiesz jak napisć cv i szukasz gotowców od
            > naiwniaków.Kierownik w supermarkecie i poczta na wp.pl-śmiechu warte!

Jest to śmiechu warte ale ja nie zarabiam takiej kasy, żeby z własnej kieszeni
            płacić za ogłoszenia skoro sklep nie zamierza takich dawać z powodu jednego
            wolnego etatu (nie mam u siebie takiej rotacji jak bywa gdzie indziej, też stąd
            stałe ogłoszenia Auchana i in.). Zwalnia mi się wkrótce miejsce i to już mój
            problem jak sobie wyrekrutuję pracowników. Daruj sobie komentarze z CV, mam
            tego już trochę u siebie.
      • Gość: Saam Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice IP: 195.117.195.* 16.05.03, 12:43
        Niestety Viki2003 merytorycznie ma racje. Bylbym idiota zadajac takie pytania
        na wstepie osobie, ktora ma nie rekrutowac.
        Ale nie o to mi chodzilo. Chcialem podpytac niejako "od kuchni" Kaje - fachowca
        z branzy o kilka szczegolow zwiaznych z posada Kierownika w hipermarkecie.
        Przeciez wyraznie pisze ze nie chodzi mi o prace w Katowicach ...

• viki2003 Re: Oferta pracy-hipermarket Katowice 16.05.03, 13:53
          Gość portalu: Saam napisał(a):

> Niestety Viki2003 merytorycznie ma racje. Bylbym idiota zadajac takie pytania
          > na wstepie osobie, ktora ma nie rekrutowac.
          > Ale nie o to mi chodzilo. Chcialem podpytac niejako "od kuchni" Kaje -
          fachowca
          >
          > z branzy o kilka szczegolow zwiaznych z posada Kierownika w hipermarkecie.
          > Przeciez wyraznie pisze ze nie chodzi mi o prace w Katowicach ...
          >

spryciarz, wybronil sie
          ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka