Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

1100netto w Łodzi....

IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 19:37
    no własnie, czy sa to "godne" zarobki w Łodzi, czy tez mam za wysokie
    wymagania? chce dodac, ze jestem po studiach i nie mam duzego doświadczenia.
    jednoczesnie jednak znam ang, a praca jest w zagranicznej firmie, ktora
    zajmuje sie outsourcingiem. praca po ang
    jakie sa zarobki w łodzi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: dan Re: 1100netto w Łodzi.... IP: 83.15.80.* 22.06.07, 19:48
        Czyli ta firma szuka bialych murzynow-ot cala prawda o outsorcingu.Jak firma
        dobra "z nazwy" i nie masz wielkiego cisnienia na kase to popracuj rok, zbierz
        doswiadczenie i nowy wpis do CV i zmykaj pracowac za normalne pieniadze
      • Gość: . Re: 1100netto w Łodzi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 20:40
        Nie noooooooooow Lodzi to podobno płaca 1600 zł netto i to studentom, więc Ty
        masz szanse na 3 razu tyle :P
        Spytaj sie fado, on Cie pokieruje gdzie trzeba ;)))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=64623323&a=64648535
        • Gość: kama Re: 1100netto w Łodzi.... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 20:59
          wlasnie to doswiadczenie....
          absolwenci, ile zarabiacie w Lodzi? bo trzeba przyznac, ze to nie Warszawa...
          • Gość: fado Re: 1100netto w Łodzi.... IP: 87.118.115.* 22.06.07, 23:57
            tak, potwierdzam.
            Pracuje w obecnym miejscu pracy od ponad 1,5 roku, jak sie pojawi jakieś
            wiarygodne ogłoszenie to składam aplikacje. Byłem na jednej rozmowie w banku
            (analogiczne stanowisko), to wyjściowa suma zaczęła sie od 1700 netto.
            Na braku wykształcenia wyższego (jeszcze) się nie koncentrowali, ale na
            doświadczeniu zawodowym i szkoleniach jakie wykonałem na własną rękę.
            Potwierdzam słowa poprzedników - popracuj tam dla zdobycia doświadczenia i
            aplikuj , szukaj czegoś innego.
            Czy zauważyliście że philips od 3 tygodni, co poniedziałek ogłasza się w dodatku
            praca i na portalach z ogłoszeniami. Może ludzie wreszcie przejrzą na oczy, że
            praca za biedronkową stawkę to już za mało!
            • Gość: wilk Re: 1100netto w Łodzi.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:33
              Nawet "świstakom" na produkcji bez doświadczenia więcej płacą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka