Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rekrutacja w Polpharmie

IP: *.subscribers.sferia.net 06.07.07, 11:40
    zaproponowano mi pracę w Polpharmie na stanowisku przedstawiciela medycznego.
    po odbyciu 7 spotkań z 12 różnymi osobami, dniu sędzonym na jazdach z
    doświadczonym już pm i obserwowaniu jego pracy, przejściu testów
    psychologicznych i rozmowie z hr miałam czekać już tylko na podpisanie umowy
    na bezpośrednim spotkaniu z dyrektorem generalnym. I co? nagle przestali się
    odzywać. Gdy zadzwoniłam do statniej osoby z jaką rozmawiałam (bo trudno już
    było się w końcu zorientować kogo pytać o sytuację) dowiedziałam się, że
    dzwonię w odpowiednim momencie, bo osoba ta nie miała mojego cv a więc też i
    nr tel. do mnie stąd też nie mogła poinformować mnie, że nie spełniam ich
    oczekiwań. I ze oczywiście wierzą, że znajdę sobie inną pracę ble, ble, ble...
    Zastanawiam się, czy tylko ja miałam takie doświadczenia z tą firmą, podobno
    jedyną (jak sami jej managerowie twierdzą)polską firmą o tak wysokich
    zachodnich standardach pracy- bo z pewnością nie rekrutacji.
    Obserwuj wątek
      • Gość: lena2007 Re: rekrutacja w Polpharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:28
        O kurcze! Jestem w szoku. Pracuje jako przedstawiciel w innej firmie, ale
        takich jazd to raczej nie było. Oczywiście każda firma stosuje sobie wyszukane
        metody rekrutacji ale to chyba przesada.
        Ale nie poddawaj się i szukaj dalej!
        • Gość: frodo Re: rekrutacja w Polpharmie IP: 193.24.202.* 21.07.07, 22:35
          Wszystko zależy zazwyczaj od dystrykta, bo to on najczęściej rekrutuje pierwszy. U mnie w firmie rekrutacja OK. Musisz poprostu trafić na swojego człowieka.
      • Gość: hm Re: rekrutacja w Polpharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 10:17
        nie masz czego żałować, jedna z gorszych firm w branży, ciągła rotacja ludzi. A
        teraz właściciel ma podobno duże kłopoty finansowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka