Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Sitel Polska

IP: *.aster.pl 29.07.07, 07:36
    Czy ktoś z tego forum mógłby mi powiedzieć jak się pracuje w Sitel Polska?
    Zastanawiam się nad stanowiskiem Customer Service Professional z jęz. włoskim.
    Ile można zarobić na takim stanowisku? Z tego co wiem w Sitel pracuje dużo
    osób. Jaka jest atmosfera pracy? I czy oni przyjmują tylko studentów, czy też
    osoby kilka lat po studiach też mają szansę na znalezienie tam pracy

Obserwuj wątek
      • wicker13 Re: Praca w Sitel Polska 29.07.07, 19:03
        Jesli cokolwiek może Ci pomóc moja opinia, podobą pracę oferuje firma Eurilogic
        z Wa-wy (ul. Wynalazek, niedaleko Galerii Mokotów). Praca na 3 zamiany, 2.200 zł
        (netto) oraz premie za godziny nocne/nadgodziny - razem w sumie na rękę około
        2.800 zł.

W Eurilogic o pracę bardzo prosto, sprawdzają znajomość angielskiego oraz
        drugiego języka. Wymagana bardzo dobra znajomość. W sumie to wszystko. Najlepsza
        praca w nocy, wtedy jest mało zgłoszeń i ogólnie luz. Co do samej specyfiki,
        ludzi spalają się po ok. 1/2 roku. Monotonia, 8 godzin siedzisz zamknięta ze
        słuchawkami na uszach i gapisz się w monitor. Jak masz szansę poszukaj czegoś
        lepszego.
        • Gość: Warszawska Syrenka Re: Praca w Sitel Polska IP: *.aster.pl 29.07.07, 20:05
          Ok, dzięki za informację. Praca, o którą chcę się ubiegać raczej dotyczy
          mailowej obsługi, więc może będzie trochę lżej :) Zastanawiam się tylko jak jest
          z zarobkami, bo ja chciałabym dostać przynajmniej 2200 netto/miesiąc. Nie wiem
          czy to jest możliwe w takich firmach.
          • wicker13 Re: Praca w Sitel Polska 29.07.07, 22:00
            Wydaje mi się że to i tak lepiej niż np. w call center Ery czy Plusa, gdzie
            dostajesz max. 1600 netto pracując dodatkowo na trzy zmiany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka