Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Może by to wszystko rzucić i wyjechać do Nowej ...

• Gość: git parchy chcą się pozbyć Polaków i pościągać więcej IP: *.251.255.13.threembb.ie 16.07.10, 15:07
        parchów do Polski.
        ps.a roboty nie ma na zachodzie bo jest RECESJA!!!
      • Gość: Józef Re: Może by to wszystko rzucić i wyjechać do Nowe IP: *.multimo.pl 15.02.11, 12:35
        Witam,również mam w planach wyjazd do NZ.Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje i rady...
      • Gość: Mariuss Re: Może by to wszystko rzucić i wyjechać do Nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 14:10
        Mam firmę, która zdobyła jakąs pozycję na lokalnym rynku. Jednak mimo ogromu pracy, jest coraz gorzej, a państwo zamiast pomóc, coraz bardziej dobija różnymi podatkami, coraz to nowymi przepisami, zakazami, nakazami...masakra!!
        Przez przypadek wszedłem na te forum i .....no właśnie. Co mam do stracenia? 10 lat wyrzeczeń bez urlopu, no bo prowadziłem firmę by zaistnieć i mieć stabilność na przyszłość. A co mam? Jedną wielką w dalszym ciągu niewiadomą, rozwalony związek, przez nawał pracy i problemy finansowe. I to wszystko w kraju, za który walczyli moim przodkowie, by nam, wnukom było o niebo lepiej.....
        Chyba już mam dość kontynuacji tej walki, którą my młodzi w dalszym ciągu toczymy !!
        A może właśnie pora zacząć znów od początku, w miejscu już całkowicie ustabilizowanym i spokojnym, gdzie nie ma wyścigów szczurów, fałszywych przyjaciół, którzy za zlecenie od inwestora sprzedają swoich przyjaciół?/. W miejscu, gdzie otoczenie cieszy się z Twoich osiągnięć, a nie zazdrości i ogłasza, ze jak coś masz ponad stan, to pewnie ukradłeś !!
        Nowa Zelandia...mam nowy punkt zaczepienia i myślenia nad może zmianami...

• Gość: zax NZ IP: 109.255.130.* 09.12.12, 05:16
        No , jak tam bylem pare lat temu to Polki recznie sukienki szyly tak toto przynajmniej wygladalo
        no w "domach" to tez byl exclusive cos tego typu jak te sukienki.To Polacy jeszcze do Autralii nie uciekli aaaa na bilety nie maja, rozumiem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka