Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[Operator wozka widlowego]Zarobki???

02.08.07, 10:15
    Mam prosbe czy ktos ma/mial stycznosc z tym stanowiskiem pracy?
    -znajomy pracujacy jako operator wozka widlowego 4 lata w danym zakladzie
    pracy na dzien dzisiejszy zarabia srednio 1200zl(3 zmiany) jak i inni
    wspopracownicy,oni bedac u "dyrektora" po podwyzki ten ich odeslal z
    kwitkiem argumentujac ze "tak sie zarabia na wozku widlowym",jesli on sie
    myli i pracownicy przedstawia zestawienie zarobkow z innych zakladow pracy
    (logistyka/magazyny)na stanowsiku operatora to dostana podwyzki.
    PS Znajomy twierdzi ze to co ma brutto(1600) nie rzadko sie zarabia "na
    poczatku" ale nie umie tego potwierdzic bo to slowa kierowcow ciezarowek
    jezdzacych po innych magazynach?
    Aha sprawa sie tyczy g. slaska,ale na tle reszty kraju tez jestem ciekaw jak
    to wyglada
    Wiec czy to parwa czy to mit?Za wszelkiego rodzaju sugestie i wpisy dziekuje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lopez Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.opera-mini.net 02.08.07, 15:04
        Tak,operator wózka,hydraulicy i murarze napewno zarabiają min. 5tys netto pracując 40h w tyg,z nadgodzinami mają drugie tyle..Niestety to fakt medialny,nijak nie mający się z rzeczywistością,te zarobki,o których się słyszy w mediach to sztucznie nadmuchana propaganda..
      • Gość: maxiu Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:03
        We Wrocławiu (ale też okolicach)zarobki operatora wózka widłowego i magazyniera
        wahaja się w granicach 1700-2200 netto, w zależności od firmy oczywiście.
        Wiadomo, zawsze sa wyjątki i osobiście znam ludzi, którzy na stanowisku
        magazyniera i operatora w jednym zarabiają 1200 brutto, pracując na 3 zmiany.
        Jednak z tego co zauważyłem (a jestem na bieżaco z ogłoszeniami ws. pracy)
        zapotrzebowanie na magazynierów czy operatorów wózka jest coraz większe, no i
        zarobki tez idą w gorę.
      • Gość: SCANIA Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.171.49.149.crowley.pl 02.08.07, 21:30
        gdynia operator wózka 1800 brutto
        gdansk , magazynier z uprawnieniami na wózki 1600 brutto na okresie próbnym a
        potem ok 1800 brutto. W chłodniach 2000 brutto.
      • Gość: taki tam Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: 212.127.94.* 06.08.07, 16:59
        gdzie we Wrocku tak zarabiają jesli można wiedzieć, proszę konkretnie o firmy?
        • kxiadz Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? 06.08.07, 20:40
          Kiedy w GW byla wzmianka na temat zarobkow,to bylo napisane ze
          magazynier w obrzezy Poznania zarbia takze w granicach 2200
          netto,mysle ze jest spowodowane wyrastaniem jak grzybow po deszczu
          terminali logistycznych w strefach gospodarczych nie rzadko daleko
          od miast,co za tym idzie brak chcetnych na daleke dojazdy do pracy.
          PS 2000 na reke na wozku?Nie dziwi mnie.1000 na reke tak dziwi mnie!
          • Gość: urz. Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.08.07, 20:48
            Podlasie. Brat mojej dziewczyny - 1600 zł netto. Praca bodajże 3 zmianowa
            (spółdzielnia mleczarska).
            Pozdrawiam
      • Gość: Agata Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 13:24
        Ja pracuje 8 rok w jednej firmie i po tym czasie mam ok 2500 netto wypłaty. chyba że robie soboty i niedziele to wiadomo, ze wtedy moge zarobic więcej. Ale przez te lata kilka stanowisk przeszłam, a na wózku jeżdze drugi rok i nieod razu miałam taka stawke, u nas kazdy zaczynał od marnych groszy ale jak człowiek jest pracowity i sie wykazuje to potem ma wiecej.
      • Gość: xxx zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.13, 13:14
        witam 4 rok mi leci jak zaczynam prace w wabco polska tam operator wozka widłowego bądź systemowego na dzień dobry ma 2900 brutto co 4 miesiące sa wypłacane nadgodziny za prace w soboty esli jest ich dużo zakreci się ponad 4 na reke do tego bony na swieta premie wyplacane co 3 miesiące no i do każdej soboty dodatek 80ln wypłacany co miesiąc pracownicy którzy pbacuja tam po 10 12 lat maja i 7 brutto cuz tu więcej mowic.. pozdrawiam
      • Gość: jan placa ;) IP: *.bb.sky.com 04.06.14, 20:03
        realia???????
        mam 6lat doswiadczenia
        reach vna flt
        zarobki ;) 6500zl
        38godzin sobota niedziela wolna
        Anglia
        pozdrawiam
        • Gość: Piotr Re: placa ;) IP: *.grybow.net.pl 02.07.14, 11:30
          To fajnie kolego, oderta z dzisiaj: 8zł brutto system 3 zmianowy. W moim przypadku 1000zł po odliczeniu dojazdu 18km a nie mówi o jedzeniu.
          A w rządzie oczywiście pie... jakieś gó...
        • Gość: uk Re: placa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 21:32
          To i tak marne pieniadze na anglie sam wynajm kawalerki w normalnym stanie 400 f ponad plus oplaty nie mowiac o rescie a i tak to nie masz sie czym chwalic...
      • Gość: kiero Re: [Operator wozka widlowego]Zarobki??? IP: *.beskidmedia.pl 04.07.14, 12:30
        woj. małopolskie praca na 3 zmiany, pod koniec okresu rozliczeniowego 3200 na łapkę ale w tym 4 miesiace po 2 soboty w pracy. Ogólnie miesiecznie 2200 z 2 sobotami. ŻAL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka