Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 18:17 może ktoś mi poradzi jak sprawdzić lub udowodnić że ojciec mojego dziecka pobiera zasiłek rodzinny w Irlandii.On go mi nie daje, twierdzi ze nic nie dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margolcia Re: zasiłek z Irlandii IP: *.chello.pl 10.08.07, 22:15 może zgłoś się do ROPS - Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Twoim mieście. Tam może coś Ci poradzą Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zasiłek z Irlandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:36 dziękuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie dostanie zasiłku za granicą, bez IP: *.gdynia.mm.pl 14.08.07, 10:45 poświadczenia z ROPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapla Re: zasiłek z Irlandii IP: 89.100.162.* 31.08.07, 20:17 jesli twoj maz podiera zasilek w irlandi to ty musialas wyrazic na to zgode zanim zaczna wyplacac socjal pierw wysylaja pismo do wspulmalzonka czy wyraza zgode na to aby pieniadze zostaly przesylane na jego kato jesli pisma nie dostalas to maz prawdopodobnie nie pobiera rodzinnego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś