Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kopia umowy o prace

15.09.07, 18:21
    ostatnio zaniosłam podanie do jednej placowki, na drugi dzien dzwonia do mnie, bym dostarczyla im KSREOKOPIE UMOWY ZATRUDNIENIA w poprzedniej firmie, w ktorej pracowałam...nie powiedzieli po co, nie mówili nic o przyjęciu, potrzebna byla im tylko moja kopia umowy ... sie zastanawiam PO CO??????

gdyby mnie przyjmowali i chcieli zobaczyc swiadectwa pracy - to byloby zrozumiałe
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mijo Re: kopia umowy o prace IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.09.07, 20:58
        Może żeby zobaczyć ile zarabiałeś :) Nie pokazuj im, to nie jest
        normalne że chcą od ciebie tski dokument
        • medusse Re: kopia umowy o prace 15.09.07, 22:22
          wiesz co, już zaniosłam...(bo to byla uciecha taka, ze cos sie ruszylo, rozumiesz?) i pipa jestem, ze nawet nie spytalam tego posrednika za biurkiem PO CO TO!! :(:(:(
          • Gość: Mijo Re: kopia umowy o prace IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.09.07, 22:46
            No wiesz, jakiś poważniejszych konsekwencji nie powinieneś ponieść z
            tego tytułu...no chyba że twój były pracodawca dowie się o tym :)
            Jednak przez to postawiłeś się w bardzo niekorzystnej pozycji,
            wiedzą jakie miałeś warunki zatrudnienia (szczególnie płaca) i
            będzie ciężko ci coś lepszego wynegcjować :(
            • medusse Re: kopia umowy o prace 15.09.07, 22:51
              Nie wiem, przyszła mi na myśl jeszcze taka rzecz, że moze...chodzi o tresc umowy...wzor czy cos w ten deseń...
              • Gość: Mijo Re: kopia umowy o prace IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.09.07, 23:08
                No to co to za firma która nie ma własnego wzoru umowy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka