Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biofarm praca - prosze o info

• Gość: Produkcja praca ! Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 00:42
        Mam Prośbę chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na produkcji
        jako pracownik produkcji lub Operator -Nastawiacz maszyn .Ile
        Biofarm proponuje pracownikom na tych stanowiskach pracy
        wynagrodzenie?
        Jaki jest system pracy pewnie zmiany ale jak to wygląda system 4
        brygadowy czy 3 zmianowy ?
        Proszę napiszcie jaka jest ogólnie atmosfera na produkcji jacy
        przełożeni ?
        Dziękuje za informacje rzetelne :)
        Pozdr
      • Gość: ddd Re: Biofarm praca - N I E P O L E C A M IP: *.chello.pl 05.01.10, 17:48
        Ta firma strasznie kiepsko płaci

tzn ?
      • Gość: worker Re: Biofarm praca - info - produkcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.10, 09:25
        Czy ktoś może tak w końcu napisać konkretnie ile się zarabia w tej firmie w
        poszczególnych działach firmy na poszczególnych stanowiskach. Bo tutaj jest
        sporo zapytań od ludzi szukających pracy w siedzibie firmy a iluś debili
        odpisuje im o pracy jako PM. Ja tutaj też chcę się zapytać o warunki pracy w
        siedzibie firmy a nie jako PM a więc chcę żeby ktoś mi odpowiedział ile wynoszą
        zarobki jakie warunki pracy atmosfera itp. dla stanowisk pracy w siedzibie
        firmy> i chcę żeby ktoś odpisał konkretnie na pytanie a nie w stylu płacą mało
        dużo. Konkretnie ile tzn w jakim przedziale itp. Ludzie nauczcie sie pisać w
        miarę konkretnie i rzeczowo na forum.
        • Gość: do workera Re: Biofarm praca - info - produkcja IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 22:38
          Masz rację niech każdy napisze przedziały widełki pracy na poszczególnych
          stanowiskach typu:
          Przedstawiciel Handlowy : zarobki brutto
          Pracownik Produkcyjny-Operator : zarobki brutto

Dalej atmosfera i system pracy na poszczególnych stanowiskach .

Napiszcie konkretnie krzywda wam się nie stanie bo to jest Forum:)
      • Gość: zainteresowany Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.oswiecim.vectranet.pl 19.01.10, 17:32
        hej. prosze niech ktoś napisze konkretnie jak wygląda rekrutacja I
        etam do tej firmy?? Czy jest to spotkanie indywidualne czy może
        grupowa?? Jak grupowe to jakie są mniej więcej zadania? Dziekuje z
        góry osobie która wkońcu pożądnie odpowie na to pytanie:)!!!!!!
        • k_kkk Re: Biofarm praca - prosze o info 01.02.10, 11:05
          witam, czy byłeś może teraz na pierwszym etapie? Ja mam teraz rozmowę 3 lutego i
          jestem ciekawe czego się spodziewać, jak się przygotować?
          Możesz coś napisać, proszę :))
          • k_kkk Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o info 01.02.10, 13:52
            Proszę odpiszcie mi za parę dni mam rozmowę
      • k_kkk Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf 01.02.10, 23:29
        To była rozmowa indywidualna czy accistant center? Kiedy byłeś w Krakowie, ja
        mam wyznaczony termin na 03 luty. Na jaki teren aplikowałeś Tarnów, Kraków czy
        Nowy Sącz?
        Pytania tendencyjne, jakieś zadania? Przez jaki czas Cię wałkowali?
      • Gość: obcy14 Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.10, 23:38
        przepraszam za literówke, ale pisze po ciemnku i nie widze
        wszystkich znaków na klawiaturze
        • k_kkk Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf 02.02.10, 00:20
          dzieki wielkie
      • k_kkk Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf 02.02.10, 00:27
        powiedz mi jeszcze proszę czy trwa to 1h czy dwie, ja później mam rozmowę w
        Tarnowie i nie wiem czy zdążę
      • k_kkk Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf 03.02.10, 21:58
        Pracujesz jako PM? powiedz jaka atmosfera i wymagania w firmie??
        • Gość: rep Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf IP: 109.243.255.* 13.02.10, 00:13
          to prawda co pisza.... pracowalam 1,5miesiaca (mazowieckie)i nie moglam dluzej
          wytrzymac (w zawodze juz 4 lata i nigdy nie mialam tak zlej atmosfery) - nie
          polecam, chyba ze ktos chce sie leczyc dodatkowo u psychologa, niszca ludzi
          psychicznie, traktuja jak smiecia mimo ze pracowalam od8-18 w terenie a pozniej
          jeszcze po2-3godz na komputerze (bezsensowne tabelki analizy itp). Narzedzia,
          wynagrodzenie takze nedzne. Nie warto nawet isc na rozmowy. Ale fakt ze ciagle
          kogos szukaja chyba sam mowi za siebie.
          • dorek3 Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf 13.02.10, 13:08
            Wszędzie pracowałaś; wszędzie te same wrażenia (vide identyczny wpis na wątku o firmie Krka). Może warto zmienić branże?

Czytam takie wątki z czystej ciekawości i wszędzie to samo-beznadziejne firmy i cudowni, najlepsi, najskuteczniejsi, niedoceniani i gnębieni pracownicy. Polecam zmianę podejścia lub zawodu.
            • Gość: leos Prosze odpiszcieRe: Biofarm praca - prosze o inf IP: *.chello.pl 13.02.10, 22:27
              to co lepsze polfarmex????

gdzie mniej biją???
              • k_kkk kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarnów? 15.02.10, 11:08
                witam,

jestem ciekawa kto przeszedł do II etapu, już miał rozmowę, jakie wrażenia
                • Gość: repo Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: 188.33.19.* 17.02.10, 20:21
                  Ta firma to jakas porazka!!! nie warto nawet jechac na kolejne etapy gdyz wydasz
                  tylko kase a pracy i tak nie dostaniesz gdyz w tej firmie zwykle dostaja sie
                  ludzie po znajomosci... ja bylem i na marne jechalem prawie 500km na 25min
                  rozmowy (zwrotu za podroz nie udzielaja). Pozniej znajomy ktory tam kiedys
                  pracowal powiedzial mi ze jak nie jestes z polecenia to zapomnij o stanowisku...
                  poza tym kolega sam sie zwolnil bo nie wytrzymywal psychicznie - plany nie do
                  zrealizowania i ciagle katowanie przez RM. w tej firmie wogole nie mial zycia
                  prywatnego-nawet w weekendy daja Ci prace na kompie zeby sie komus nie nudzilo,
                  pieniadze jak na ta branze takze marne... ale zrobcie jak uwazacie - podaje
                  opinie z doswiadczenia i od ludzi tam pracujacych, poczytajcie sobie na tym
                  forum - ta firma to porazka! I bynajmniej nie jestem swiezy w branzy- mam
                  4,5letnie doswiadczenie
                  • Gość: xxx Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 20:55
                    "jak nie jestes z polecenia to zapomnij o stanowisku.."
                    "poza tym kolega sam sie zwolnil bo nie wytrzymywal psychicznie -
                    plany nie do
                    > zrealizowania i ciagle katowanie przez RM. w tej firmie wogole nie
                    mial zycia"

to jak przyjmują z polecenia a potem ich katują?
                    raczej wątpliwe
                    • Gość: repo Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: 109.243.170.* 17.02.10, 22:07
                      kolega mial swiezego szefa ktory akurat chcial sie bardzo "wykazac" zadreczajac
                      ciezko swoich PM. Musieli za niego wykonywac mnostwo roboty na komputerze. Poza
                      tym osobiscie tam bylem i wiem co mowie i jak to wyglada. Wg mnie stanowisko
                      jest juz dawno obsadzone a reszta sie tylko przejedzie do Poznania. Ja na marne
                      ponad 400km jechalem. Nawet nie zadzwonili z powiadomieniem ze niestety nie
                      dostane pracy.
                      • Gość: Repka Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: 109.243.202.* 18.02.10, 13:19
                        a na kiedy jest ktos zaproszony do biofarmu do Poznania?tez aplikuje na
                        warszawski- z tego co sie dowiedzialam na forach to juz ponad 10os z w-wy tam
                        jedzie a miejsce jest tylko 1na warszawski. Ciezko bedzie ale powodzenia. Szkoda
                        bedzie tylko wydanych na podroz pieniedzy. a rozmowa ma trwac ok 30min.
                        • Gość: :) Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: *.gl.digi.pl 19.02.10, 16:55
                          Nie przesadzajcie, nie jest tak zle w tej firmie, ja tam pracowałam
                          prawie 3 lata, znam repow co siedzą ponad 5. Jak masz wyniki to i
                          premie zwijasz i limitu na paliwo nie masz.
                          Zawsze dobra firma na początek.Tabelek rzeczywiscie jest trochę, ale
                          wszędzie tak jest. Co wy ludzie chcielibyscie zarabiac kase i nic
                          nie robic?
                          Bardzo dobrze przygotowują merytorycznie do pracy w terenie i
                          generalnie firma robi dobre wrażenie na klientach.Rozmowy jak
                          rozmowy- muszą wybrać odpowiednią osobę.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: hh Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: 109.243.178.* 22.02.10, 00:37
                            tylko zastanawia fakt dlaczego ciagle szukaja pracownikow...
                            • Gość: hh Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: 188.33.91.* 23.02.10, 18:51
                              Czy komuś udało się przejsc pozytywnie drugi etap w Poznaniu?
                            • Gość: mp Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: 94.75.121.* 06.03.10, 14:05
                              moze rozmowy w Biofarmie nie sa złe ale jak obiecują na ostatniej rozmowie ze
                              odzwonią ze wzgleda na wynik romowy a tego nie robia to sie sami ośmieszają.
                              Już sam początek pokazuje ze firma nie wywiazuje sie ze swoich chociażby ustnych
                              ustaleń i zobowiazań.
                              • Gość: Gość Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: 94.254.224.* 17.05.10, 11:51
                                Odnośnie wyników rozmowy...Biofarma to pierwsza firma która
                                oddzwoniła do mnie, żeby podziękowac za uczestnictwo w rekrutacji i
                                poinformowac że nie przechodzę dalej...wydaje mi się że wszystko
                                zależy od ludzi na kogo sie trafi, bo to oni tworzą firme i panująca
                                tam atmosfere.
                                • Gość: kicia Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie IP: *.icpnet.pl 19.01.11, 18:26
                                  O, atmosfera to dobry temat. Każdy kto miał okazję przyjechać do biura i trafić na "akcję" to o atmosferze (przez bardzo małe "a") może wiele powiedzieć... Jest jakiś chętny?
                          • poszukujacapracy-online2 biofarm o co chodzi?? 26.02.10, 13:51
                            witam, rekrutacja na PM na moim terenie w tej firmie trwała od listopada, w
                            styczniu byłam na Accistant Center i ponoć jedna osoba przeszła do II etapu a tu
                            niespodzianka 25 lutego znów pokazało się ogłoszenie o pracy w firmie Biofarm na
                            ten sam teren. O c im biega? Te rozmowy to ściemy, Panie z HR nie maja czym
                            czasu zapełnić?
                            • Gość: xxx Re: biofarm o co chodzi?? IP: 195.117.116.* 01.03.10, 19:35
                              Proponuję od dzisiaj brać udział w assesment centre, ponieważ
                              na "accistant" centre mogą człowieka spotkać różne niespodzianki.
                              • Gość: fryk Re: biofarm o co chodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:10
                                wszedzie dobrze gdzie nas nie ma!!
                  • Gość: tio Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:19
                    sorry ziom ale piszesz co słyszałeś, ja też wiele słyszałem i dużo z
                    tego nie było prawdą więc jak juz chcesz coś pisać to pisz co sam
                    przeżyłeś itp.

Pozdrawiam
                    • Gość: echo Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: *.satfilm.net.pl 18.03.10, 18:33
                      Witam, skorzystam z forum . Czy macie doświadczenie odnośnie zatrudnienia się w firmach farmaceutycznych na PM bez doświadczenia ?
                      I czy są szanse na zatrudnienie bez znajomości.
                      Pozdrawiam dziękuję za informację.
      • Gość: min Re: kto przeszedł do II etapu w Biofarmie na Tarn IP: *.chello.pl 10.04.10, 00:59
        wiec jak wyglada etap pierwszy ? moze mi ktos KONKRETNIE napisac? :)
      • Gość: praca Operator,Pracownik Produkcji zarobki??? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 11:16
        Witam
        Może ktoś napisze jakie są zarobki na stanowiskach produkcyjnych OPERATOR MASZYN
        PRODUKCYJNYCH/PRACOWNIK PRODUKCJI?
        Jaka jest atmosfera na zakładzie produkcyjnym?
        Opinie o kierownictwu produkcyjnym?
        Czy warto iść do tej firm ?
        Proszę o rzetelne informacje .Będę wdzięczny .
        Pozdrawiam Wszystkich Pracowników

Obserwator
        • Gość: wanda praca w laboratorium IP: *.173.5.201.tesatnet.pl 29.07.10, 14:13
          Orientuje się ktoś jak wyglada praca w laboratorium?
          Jakie są warunki zatrudnienia i co najważniejsze atmosfera panująca tam?
          Bo pracowałam w Brosie i nie wiem czy może być jeszcze gorzej..
          • Gość: renatka Re: praca w laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 17:48
            Podłączam sie pod pytanie.
            • Gość: id Re: praca w laboratorium IP: *.173.22.241.tesatnet.pl 23.08.10, 10:21
              podbijam wątek i podłączam się pod pytanie o pracę w laboratorium.
              też mam za sobą pracę w Brosie i zrobię wszystko, by nie trafić nigdy więcej do firmy z podobną atmosferą.

czy wie ktoś jakie stosunki panują w Biofarmie?

bardzo dziękuję
              • Gość: id Re: praca w laboratorium IP: *.173.22.241.tesatnet.pl 27.08.10, 09:54
                nikt nic nie wie?
                trwa właśnie rekrutacja i naprawdę przydałaby się taka informacja - jak się pracuje w laboratorium?

bardzo dziękuję
                • lessina Re: praca w laboratorium 01.09.10, 21:32
                  Witam wszystkich!
                  Składałam podananie do pracy w laboratorium. Od tego czasu minął już
                  długi okres (ponad mc)i nie dostałal odpowiedzi. Pogodziłam się już
                  z tym, że nie przeszłam tego etapu rekrutacji. Mam pytanie, czy ktoś
                  może odbył już rozmowę? Tym co się udało GRATULUJE!!!
                • Gość: do id Re: praca w laboratorium IP: *.nat.wlan.dynamic.eranet.pl 29.09.10, 20:59
                  firma skończone dno,
                  brak wiedzy, wyzysk, niskie płace,

zobacz ile tu ludzi się przewinęło przez tą firmę - widać po ilości postów
          • martiniankas Re: praca w laboratorium 31.03.15, 00:26
            Jeśli Cię to pocieszy, są miejsca w których jest o niebo lepiej. Od ponad 10 lat pracuję w labolatorium analitycznym Farmaceutyczno chemicznej spółdzielni pracy Galenus. Do moich obowiązków należą prace związane z walidacjami, badaniami produktów, wdrażaniem nowych leków do produkcji. Warunki są super : praca na pełen etat od 7 do 15, żadnych nadgodzin, umowa od początku na czas nieokreślony ( i nie jestem wyjątkiem), wypłaty zawsze w terminie, opieka lekarska i do tego miła, koleżeńska atmosfera. Można? Można! Uszy do góry :)
      • Gość: zniesmaczona Re: dno IP: 188.33.72.* 09.10.10, 12:50
        Wow takiej liczby aktywnych forumowiczów oraz takiej ilości komentarzy negatywnych na temat firmy już dawno nie widziałam. Zeszło mi pond godzinę aby je wszystkie przeczytać no i.... wyciągnąć wnioski. Zadałam sobie ten trud ponieważ zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną, ale po tym co tu przeczytałam nie mam wątpliwości- nie zdecyduję się na to spotkanie. I chociaż należę do ludzi, którzy nie podążają za tłumem, nie słuchają innych i wolą raczej indywidualnie zbadać dany aspekt, tak tutaj chyba nie zaryzykuję...
        • Gość: rafałek Re: dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 20:56
          Do mnie nie zadzwonili. Nawet gdyby to zrobili to po lekturze tego wątku bym powiedział, że nie jestem już zainteresowany.
      • grisap Biofarm praca - prosze o info 11.11.10, 15:54
        Jak wygląda assessment center na stanowisko analityka sprzedaży?
      • Gość: Ona Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.icpnet.pl 27.02.11, 21:13
        Otrzymałam propozycję pracy w tej firmie i poszukując informacji trafiłam na to forum. czytam te opinie i zastanawiam się o co chodzi, przecież spotykam kolegę w terenie który pracuje od 7 czy nawet 8 lat i sobie chwali. Płace też wiem, że sa lepsze niż w wielu firmach choć to tajemnica. W jednej z firm oryginalnych płacą mniej nawet po 10 latch pracy.
        Swojego czasu zaproponowano mi zmianę na super firmę X, w internecie na forum nie udzielał się nikt. Pomyślałam, że to dobry znak i pracę zmieniłam. To była największa moja porażka zawodowa. Praca, praca i jeszcze raz praca i ponizanie człowieka. Cisnienie pomimo bardzo dobrych wyników rozsadzalo mi głowę.
        Dlatego proponuje wszystkim mniej jadu więcej rozwagi. Skoro to taka beznadziejna firma a firmę tworzą ludzie, to jak to o Was świadczy?
        • Gość: xyz pilne...place, auta itp... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.11, 07:59
          Prosze pilnie o informacje , jakie sa widelki brutto dla PM z doswiadczeniem na terenie W-wy?? jakim autami jezdza PM?? za kazda odp...wielkie dzieki !! pozdr.
        • Gość: loh Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 14:10
          porażką jest praca w biofarmie!!
      • Gość: anonim rekrytacja : Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 11:11
        Witam , czy ktos z was byl na spotkaniu rekrutacyjnym BIOFARMA 14.04 w Witku ??
        Jakie wrażenia ??
        • Gość: asdqwe xxxxxx IP: *.173.33.183.tesatnet.pl 19.05.11, 22:46
          jak tu spokojnie i cicho :)
      • Gość: ell Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 18:10
        Zozstalam zaproszona na rekrutacje w formie AC. Bardzo proszę o informację czego moge sie spodziewac.Z góry dziekuje
      • Gość: darek Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 07:02
        Zachęcam do wyrażania swoich opinii o firmach i agencjach pośrednictwa pracy na www.pracodawiedz.pl
        • Gość: Zdzisław Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.play-internet.pl 11.07.11, 08:11
          Najmniej przyjazna pracownikowi farima na świecie! To, co dzieje się w Biofarmie nie jest rewolucją tylko wsteczną ewolucją. Przedłużanie cykli promocyjnych bez dodatkowego budżetu, liczenie kilometrów, odpłatne wynajmowanie pracownikom aut na wyjazdy wakacyjne, kontrole, nagłe zwolnienia, zmiany RKS... gdzie podział się ten stary Biofarm w którym pracowało się tak miło... całę szczęście mnie już tam nie ma, ale znajomi pozostali i żal mi ich z całego serca.
          • Gość: dali Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.icpnet.pl 14.07.11, 20:33
            Zgadzam się, to co dzieje się w Biofarmie od dwóch miesięcy to istny cyrk. Biofarm znowu cofa się, zamiast iśc do przodu! Odbije się to na wynikach i moze wóczas szefostwo obudzi się. Ale może byc za późno. Jezeli ktoś z Góry to czyta, to niech przemyśli np. sprawę kilometrówki - jak można obciążac PM za kilometry przejechane w ramach pracy- to jest absurd1 Rozpocznie się czas oszukiwania i korupcji. Sami chcecie, to będziecie mieli! Chyba, ze zreflektujecie się w miarę szybko!
            • Gość: JAKUB Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.icpnet.pl 14.07.11, 20:38
              Macie rację, to jest skandal z tymi kilometrami. Wstyd mi, ze pracuję w takiej firmie, w której GÓRA nie potrafi zarządzac i stanęła w swoim myśleniu w latach 80-tych. Oddajcie zarządzanie ludziom młodym, obytym w świecie, z wiedzą merytoryczną. Zobaczycie stracicie dobrych ludzi i dobre wyniki. Znowu będziecie musieli wiele zrobic, zeby to zmienic. Czy to się Wam opłaca? Zadbajcie w koncu o PM, którzy zarabiają dla Was najwięcej pieniędzy!!!!!!!
      • Gość: Miłosz Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 08:50
        zapraszam do zadawania pytań o opinie o firmach na pracodawiedz.pl
        Możesz się też podzielić swoimi opiniami jako pracownik lub aplikant.
      • Gość: ziuta Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.icpnet.pl 18.07.11, 20:55
        Machina ruszyła, faktury za przekroczenie kilometrów rozesłane! Obłęd, zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami, najgorsza firma na świecie, odradzam pracę i z chęcią z niej ucieknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Bartosz Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 09:58
          Czy moge prosić o info ile sie tak naprawde zarabia w takiej firmie jako PM
          Ile jest podstawy ?
          jakie są premie za zrealizowane cele?
          Za co się odpowiada?
          Z czego rozliczają PM?
      • prawdziwypm Re: Biofarm praca - prosze o info 12.09.11, 23:42
        nie narzekajmy, zacznijmy walczyć o swoje prawa, o godność, równe traktowanie, przyłącz się już dziś , www.niemazmiluj.pl
      • Gość: Darek Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 10:37
        Podziel się swoimi zapytaniami oraz opiniami o pracodawcach na www.pracodawiedz.pl
        • Gość: toster Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 23:22
          OSOBY,KTÓRE TAK KRYTYKUJĄ PRACĘ I PANUJĄCĄ ATMOSFERĘ NAKŁANIAM DO ZŁOŻENIA WYPOWIEDZENIA I POSZUKANIA PRACY W PROFESJONALNEJ FIRMIE JEŚLI JEST AŻ TAK ŹLE. POMYŚL KACAPIE JEDEN Z DRUGIM ZANIM NAPISZESZ TE BZDURY, ŻE RAZ W MIESIĄCU MASZ DURNIU WYNAGRODZENIE NA KONCIE.A JEŚLI NIE ROZUMIECIE, ŻE WYMAGA TEGO SYTUACJA TO WON Z BIOFARMU DO JAKIEJŚ CUDOWNEJ FIRMY- NIE MA TAKIEJ. W DUPACH SIĘ JUŻ PRZEWRÓCIŁO- FIRMA POTRZEBUJE LUDZI I DBA O NICH.W OBECNEJ SYTUACJI BRANŻA PRZEŻYWA POWAŻNY KRYZYS Z RACJI ZMIAN, KTÓRE BĘDĄ MIAŁY MIEJSCE. TAKIE OSOBY, KTÓRE SRAJĄ WE WŁASNE GNIAZDO NIGDY NIE POWINNY BYĆ U NAS ZATRUDNIONE-NIGDY!!!!
          RAZ JESZCZE JEŚLI JEST WAM ŹLE TO WYPAD Z BIOFARMU- IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ.
          • Gość: Lady Gaga Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 23:47
            jest jak wszedzie- krzywda sie dzieje bo trzeba pracowac. Po tylu latach zyc by sie nie dalo poza BIOFARMEM.Te czystki sa wszedzie- a tutaj chyba za pozno. Pracownik, ktory wie i docenia miejsce pracy zaciska zeby i walczy o to, aby miec wynik!!!
            Niestety wszedzie zdarzaja sie KONFIDENCI-prosimy ich o samozwolnienie- bedzie lepiej.
            • Gość: ffddsss Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 11:06
              W OBECNEJ SYTUACJI BRANŻA PRZEŻYWA POWAŻNY KRYZYS Z RACJI ZMIAN, KTÓRE BĘDĄ MIAŁY MIEJSCE. -pierwsze słysze o kryzysie w branzy za bardzo sie nakrecasz. pm bedą potrzebni bo kto wypromuje lek? wiekszy kłopot czeka niektore apteki ktore maiły cudowne ceny ,leki prawie za darmo a 10 aptek obok ledwo wiazała koniec z koncem .w pracy pm zmiany nie zmieniają nic
              • Gość: bartosz Re: Biofarm praca - prosze o info IP: 89.174.116.* 28.09.11, 12:40
                nie jestem do końca przekonany czy praca przedstawiciela nie ulegnie większym zmianom.
                tak naprawdę nikt z szeregowych pracowników aptek czy firm farmaceutycznych nie jest do końca poinformowany o kształcie zmian z tego co czytałem to tak naprawdę apteki sieciowe dalej będą kosiły mniejsze apteki ponieważ nadal będą konkurencyjne i dalej będą przynosiły zyski
                wracając do tematu
                chciałem się dowiedzieć czegoś więcej na temat pracy przedstawiciela w tej firmie:
                - jakie jest wynagrodzenie miesięczne
                - jak wyglądają cele sprzedażowe (czy są możliwe do zrealizowania)
                - jaki jest średni teren na którym porusza się pm (województwo?)
                • Gość: asia Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.olsztyn.mm.pl 11.10.11, 18:11
                  podłączam się pod pytanie wyżej...
                  Moze ktos pomóc w tym temacie ?
                  • Gość: Darec Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.11, 09:17
                    Do opluwania firmy to jest masa internetowych szczekaczy a jak ktoś zada konkretne pytanie, np. wysokość podstawy (od-do), wielkość terenu, czy sposoby premiowania to nikt nie może udzielić odpowiedzi na żadne z pytań. Gdyby jednak ktoś mógł odpowiedzić na pytania padające od kilku postów z góry dziękuje
      • Gość: dd Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.12, 22:35
        to bidnie. ale serio
      • Gość: wd Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 18:32
        nie powiedział dzien dobry bo moze cie po prostu nie zauwazył
        teraz w kazdej tego typu firmie jest gorzej , trudniej i mniej takie sa fakty po nowej ustawie
        • Gość: KOLEZANKA Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.icpnet.pl 15.08.12, 13:18
          no nie zauważył napewnooooo bez sciem nie broń tej firmy duzo moich znajomych tam pracowało i BAGNEM tą firmę nazywają .poczytaj wpisy wszystkie z forum 99% NEGATYWNYCH A NIBY POLSKA FIRMA DBAJĄCA O LUDZI ŚMIECH NA SALI
          • Gość: wd Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 17:59
            nie bronie . kazda firma tego typu to bagno . najgorsze są polskie firmy -nie szanują ludzi i mają za nic pracowników
            • Gość: Wam narobi Biofarm praca KRAKÓW PILNE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 17:29
              Czy ktoś może udzielić informacji o pracy PM na Kraków? Mam rozmowe w śr i potrzebuje informacji.
              Jak wyglądał rejon, jak regionalni dodają "motywacji", czy plany są do zrealizowania, jakie są narzędzia pracy i w jakim stanie?

Proszę o pilną odpowiedz!
              • Gość: nowika Re: Biofarm rekrutacja PILNE !!! IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.12, 17:58
                Witam ja również mam prośbę jak wygląda assesment w biofarmie, mam rozmowę za kilka dni, please o szybką odpowiedz.
      • Gość: nikt Re: Biofarm praca - IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 18:22
        auris, nowa octavia, gps, tablet, palmtop.
        praca normalna, spokojna, plany poza refundowanymi są do wykonania. początkowa podstawa zaczyna się najczęściej od trójki. premia jest. nagrody są, także wycieczki zagraniczne.
        Nie ma spięcia. Ludzie, którzy wychodzą do roboty pracują latami, bardzo szybko zwalniani są kombinatorzy.
        • Gość: ed Re: Biofarm praca - IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 21:32
          "praca normalna, spokojna, "-chyba na portierni . nie znam pm który miałby spokojną prace i normalną tym bardziej -chyba ze cały czas siedzi w samochodzie
      • Gość: rt Re: Biofarm praca - IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 16:11
        stary nie spinaj sie . 99% ludzi zwolnionych z pracy pm to nie byli kombinatorzy ani przestepcy to po prostu taka praca -rotacja to jej drugie imie
        • Gość: byly pracownik Re: Biofarm praca - IP: *.2-0.pl 23.09.12, 17:23
          To nie kwestia spinania, ale wkurza mnie że ktoś zgłasza moje komenty do skasowania, bo go prawda boli... poza tym nie jestem przyzwyczajony do rotacji, pracuje w branży 7lat, w pierwszej 2lata, poźniej biofarm 4lata i rok w ostatniej
          • Gość: Jadzka Re: Biofarm praca - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 13:11
            spoko kolejny post mi skasowano oby tak dalej Biofarmie :) żyjmy dalej w zakłamaniu i samouwielbieniu. Trzeba było oszczedzić chociaż te dwa zdania które mialy pozytywny wydźwięk ...
            • Gość: były pracownik Re: Biofarm praca - IP: *.2-0.pl 26.09.12, 13:01
              skontaktowałem się z administracją forum w sprawie kasowania moich postów, dowiedziałem się że posty będą kasowane ponieważ naruszają regulamin i są niezgodne z netykietą.
              Nie wiem po co stworzono forum skoro nie można napisać to co się uważa i to co faktycznie miało miejsce. Demokracja, wolność słowa!
              Na koniec zainteresowanym pracą w Biofarmie powiem tylko jedno

w tej firmie nie da się pracować, nikomu nie polecam, jeśli macie szansę zatrudnić się w innej firmie to jest to jedyne rozsądne rozwiązanie. Osobę z firmy Biofarm, która usilnie stara się, aby brudy o firmie nie były tu publikowane uświadamiam, że są jeszcze inne miejsca gdzie o Biofarmie się mówi, najczęściej źle :)
      • Gość: eee Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 20:23
        norton blokuje mi dostęp do tego linku co tam jest?
        • Gość: zainteresowana Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 21:24
          Czy ktoś może mi napisać jak wygląda rekrutacja w biofarmie? I jakie są warunki pracy?
          Z góry dziękuję.
          • Gość: Jadzka Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 09:24
            Moze i ktoś mógłby Ci napisać ale po co żeby zaraz wykasowali wątek? Dobre duszki z Biofarmu dbają "o dobre imię firmy" sęk w tym, że obraza jest wypowiedz krzywdząca ale nie prawdziwa, jednak do tego by odróżniać dobro od zła Biofarm musi jeszcze dorosnąć. Z całego serca jednak polecam, ja w Biofarmie spędziłam najlepsze lata swojego pracowniczego życia :)
            • Gość: aga Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.play-internet.pl 17.11.12, 16:56
              ktoś już napisał "auris, nowa octavia, gps, tablet, palmtop.
              praca normalna, spokojna, plany poza refundowanymi są do wykonania. początkowa podstawa zaczyna się najczęściej od trójki. premia jest. nagrody są, także wycieczki zagraniczne.
              Nie ma spięcia. Ludzie, którzy wychodzą do roboty pracują latami, bardzo szybko zwalniani są kombinatorzy. "
              i jest to prawda. Pracuję w biofarmie od 4 lat, wcześniej 6 lat w innej firmie farmaceutycznej. Póki co nie zamierzam zmieniać. Faktycznie tylko ktoś komu nie chce się wychodzić z domu ma prawo do narzekań - bo szybko zmuszony jest szukać innej pracy, sądząc więc po komentarzach notorycznie usuwanych przez moderatora u pewnej osoby przypuszczam, że autor nie do końca ma świadomość o czym pisze, przypuszczam, że nawet jeśli U Nas kiedykolwiek pracował, to z wiadomych przyczyn nie zagrzał zbyt długo miejsca....
              • Gość: jadzka Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 07:00
                a to ci niespodzianka :) Pracowałam 5 lat :) wiec kochana musisz jeszcze chwile podgonić. Wnioski każdy ma prawo wyciągać, zwolniłam się sama bo kasa zaczęła mi nie wystarczać. Jest to świetna firma na start nauczyłam się pracy i życia ale nie mów mi że nie wiem o czym piszę. "Nie ma spięcia"... ciśnienie jest niewąskie, ale faktem jest to że firma pozostawia wiele swobody tak że każdy może przyjąć najlepsza dla siebie taktykę tego brakuje mi obecnie :)
                Co do wychodzenia z domu był kiedyś taki jeden dowcip...
                Wycieczki? Kto dostaje? Notorycznie te same osoby, zawsze z Neuro... taaaaa ale pewnie ja nie nadawałam się do tej roboty dlatego mnie zwolnili hehehe Kobieto otrząśnij się z tej firmy ludzie odchodzą też sami bo idą za lepsza kasą, za lepszym socjalem, za dogodniejszymi warunkami, u mnie zdecydował teren i kasa. Tyle.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka