Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do bezrobotnych

IP: *.pkobp.pl 19.12.01, 20:35
    Zwracam się do wszystkich bezrobotnych na tym forum będących na zasiłkach i już
    ich nie dostających, napiszcie proszę jak radzicie sobie w życiu, z czego się
    utrzymujecie.
    Proszę o poważne odpowiedzi.
    Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia.

zibi
    Obserwuj wątek
      • Gość: gregor Re: do bezrobotnych IP: 212.244.27.* 19.12.01, 22:39
        Założyłem e-superkonto w Twoim banku. Wytłumacz mi proszę, dlaczego te kobiety
        w okienkach za każdym razem pytają: jaki to bank? Odpowiadam, że PKO BP i wtedy
        następne: a w jakim oddziale zakładałem konto? Dlaczego piszą na klawiaturze z
        szybkością, jaką pisze uczeń w pierwszej klasie (niesamowite kolejki)?
        Dlaczego przelew faktycznie jest na koncie na drugi dzień (chociaż go
        dzisiaj "widać")?

Wracając do tematu, z czego żyję: szara strefa, trochę pomagam innym, trochę
        kradnę, troszkę administruję, troszkę gram na giełdzie, pożyczam na "lepszy "
        procent niż w banku, kombinuję jak się da.
      • Gość: Ally Re: do bezrobotnych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 01:13
        Wlasnie 2 dni temu moja dolina siegnela zenitu! Wykorzystalam juz wszystkie
        znajomosci jakie tylko moglam miec i NIC!!! Wszedzie redukcje, klapa i
        beznadzieja na lepsze jutro. Radze sobie jakos,bo a) zaoszczedzilam troszke
        grosza b)zajelam sie praca dorywcza i c)mam plany na nowy rok. Jednak musze
        przyznac,ze bez wsparcia paru osob z forum nie dalabym sobie rady z tym
        wszystkim. Jeastem wdzieczna nie tylko tym,ktorzy odpisali,ale i tym ktorzy sa
        tu na codzien i dziela sie z innymi swoimi przemysleniami- to naprawde pomaga!!
        Mam zamiar probowac - lazic po firmach i przekonywac tych wszystkich
        decyzyjnych, ze to ja jestem ta niezbedna. A jak mi sie zrobi zle i strace
        wiare w to co robie- znow tu wroce. I wiem,ze wtedy znow ktos wyciagnie do mnie
        raczke. Zycze Ci wszystkiego naj..... ALLYcja!
      • Gość: thais Re: do bezrobotnych IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 21:09
        Jak moi poprzednicy, robie wszystko. Pracuję jako niania, sprzątam, gotuję,
        dorywczo na komputerze. Teraz będzie można zarobić przy komputerowym
        rozliczaniu PIT-ów. Nie łam się.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka