Gość: miś-uszatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 20:05 Jak płacą w w/w firmie na stanowisku np.kierowniczym,sprzedawcom;jaka jest atmosfera...dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: WOJAS TRADE ...zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 19:01 manager.money.pl/artykul/wieslaw;wojas;prezes;obuwniczego;giganta,8,0,201992.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: WOJAS TRADE ...zarobki IP: 77.245.255.* 14.12.07, 12:41 pracowałam tam tylko miesiąc i mam serdecznie dosyć ...nie dość że płaca najniższa + premia którą wyrobisz zawsze ale co z tego kiedy podczas inwentaryzacji musisz prawie całość oddać bo pełno braków...a braki sa ponieważ nie ma bramek przy wejściu a zawsze jeden pracownik jest tylko na sklepie... a atmosfera pracy do dupy - pomimo starań i tak cię zjuadą jak psa! zawsze cos się znajdzie - tak mawiją!!!@!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: WOJAS TRADE ...zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 20:40 DO PANA KRZYSZTOFA MARUSZKA !!!! Jedna z pańskich kierowniczek okrada firme. Odpowiedz Link Zgłoś
blaviatka Re: WOJAS TRADE ...zarobki 02.03.16, 15:23 Żeby nie zakładac kolejnego watku to podbijam. Widze ostatnio sporo ofert pracy w Wojasie, głównie w salonach w róźnych CH. Mam już doświadczenie w handlu ponad 3 lata pracy, generalnie zupelnie znosna praca. Ktos wie jakie trzeba spełniac wymagania i czy jest jakaś sciezka rozwoju? Odpowiedz Link Zgłoś
mosalinka Re: WOJAS TRADE ...zarobki 03.03.16, 11:11 skoro pracujesz tyle w branzy to raczej wiesz, ja to działa - pracowalas w jakims sklepie z butami, ciuchami czy jeszcze cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
blaviatka Re: WOJAS TRADE ...zarobki 07.03.16, 14:08 mosalinka napisał(a): > skoro pracujesz tyle w branzy to raczej wiesz, ja to działa - pracowalas w jaki > ms sklepie z butami, ciuchami czy jeszcze cos innego? Akurat w duzej sieci sprzedajacej od majtek, przez płaszcze po buty ;) Starszy sprzedawca, troche towarow i mateirałów mam przerobione. Ale czuje, że chciałabym pójsc troche wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
o_e_t_r_a Re: WOJAS TRADE ...zarobki 04.03.16, 13:16 Dobra prezencja, usmiech na twarzy i duzo cierpliwosci dla klientow, reszta jakos sama hula. Odpowiedz Link Zgłoś
colendra Re: WOJAS TRADE ...zarobki 07.03.16, 15:42 A gdzie wyszukujesz te oferty? Maja jakies na stronie czy na jakims pracuj, gazeta, infopraca Odpowiedz Link Zgłoś
teczovva Re: WOJAS TRADE ...zarobki 08.03.16, 14:53 na pewno będą przychylnie patrzec na doswiadczenie, to podstawa w kazdej firmie niezaleznie od branzy. pytanie tylko czy jakos to docenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vviesniara Re: WOJAS TRADE ...zarobki 08.03.16, 15:22 Na rozmowach zawsze się pyta aplikantow ile by chcieli zarabiac, to można rzucic propozycje na ile się cenisz. Nic nie tracisz za zawsze możesz zyskac, czasem można wynegocjowac fajne stawki, no ale to już kwestia elastycznosci pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś