Gość: stefan Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.chello.pl 24.09.09, 23:40 tak pracowałem tam 2 miechy i to nie jest praca dla ludzi tylko dla tyranów a pozatym ruteksy na samochód sa małe i płatność tez lipka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:44 To gorsze niz g***** Kituja naiwnych ludzi jak sie da progami, srogami a jak co do czego przyjdzie to wyplata 9 stow, pomijajac fakt ze kituja z kartami razem z tym bankiem!!!!! Bank zbiera sobie dane, odrzuca wnioski zebrane i dzwoni do ludzi z propozycja karty juz indywidualnie zeby nie placic. OMIJAC SZEROKIM LUKIEM BO TO NACIAGACZE I KICIARZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:46 I nie sluchac tu tych "cudownych" postow bo to tylko zalosna kadra "managerska" buahaha sie wybiela albo jakies dupowlazy zachwalaja!!!! A fakt jest faktem zrobisz ze 100 kart to moze z 10 ci policza jak dobrze pojdzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.chello.pl 01.10.09, 16:12 I cos dla ludzi myslacych!!!! Prog wynosi 50% wiec sami sobie odpowiedzcie co zarobicie i ile biorac pod uwage ze bank odrzuca wiekoszosc wnioskow i dzwoni indywidualnie do klienta z oferta. Nie wierzcie w bajki i nie dajcie sie nabijac bo bajki to tu tylko szanowny "team menegerow" opowiada bo oni z kadej zatrudnionej osoby maja kase bez ruszania nawet tylka!!!! Chcesz robic za darmo DSA miejsce wymarzone ale wolalbym za psi h*** to w caritasie pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klauni Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.tktelekom.pl 12.10.09, 15:49 dsa spzoo to kłamcy za miesiąc roboty dostałem 900 z kawałkiem a składałem 3 karty dziennie. oszuści. zlikwidowali oddział w rzeszowie bo ludzie zczaili sie za pracuja z parszywym oszustem. koles kłamał zebysmy skladali jak najwiecej kart a to bylo tylko po to zeby on wziął jak najwiecej kasy. jebany zarobas. za paliwo nie oddaja pieniedzy wiec za swoje nic nie tankujcie. mi do koncz nie oddali 100 co niby mialem dostac tydzien po wyplacie. tak tylko 2 dni przed wyplata nas zwolnili, a wyplata wpłynęła i tak czyba z tydzień po termnie. oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 85.232.237.* 27.10.09, 12:56 Witam! Poszukuję numeru KRS, NIPu albo REGONU tej firmy. AFI Group sa mam na myśli. Z poszukiwań w internecie nic nie wynikło - taka firma nie istnieje... może mi ktoś pomóc? Pozdrawiam Nefretete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 85.232.237.* 27.10.09, 14:28 A czy AFi to skrót? Np od Amis Financial Investment Group S.A. Drążę temat, mam nadzieję, że ktoś mi podpowie i naprowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXX Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 23:58 Debilu! spójrz w lustro i powiedz to sobie! Jestem zwykłym debilem! W Rzeszowie nikt nigdy nie osiągnął 1 karty dziennie więc, albo nie umiesz liczyć i sytuuje ciebie na podium debili, albo kłamiesz co również klasyfikuje ciebie debilu w kategoriach debilizmu. Naucz się pisać poprawnie, albo idź do łopaty debilu a nie do jakiejkolwiek firmy współpracującej z bankiem. Debilu dostałeś 900 zł za to że byłeś zatrudniony bo na pewno nic nie zarobiłeś dla firmy. Ciesz się debilu z tych 900 zł bo i tak więcej w życiu nie zarobisz z takim podejściem. Jezu jeszcze raz przeczytałem twój post debilu i stwierdzam, że i tak tego co piszę nie zrozumiesz bo żeś zwykły debil i tyko hańba temu kto ciebie zatrudnił...! Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 22:56 Odnośnie tego Pana którego wychował jakiś debil. Po czym wnioskuję ? Częste używanie tego słowa najprawdopodobniej jest odzwierciedleniem przykrych doświadczeń z dzieciństwa tego Pana. Tatuś wołał: "debilu" podaj pilota, "debilu" znowu mnie wzywają do szkoły itd. Jeśli ktoś taki jak ty jest pracownikiem to pożal się Boże. Menadżerom zespołów nudzi się w pracy, więc wchodzą bardzo często na takie tematy które istnieją w internecie od pamiętnych lat i bronią swojej firmy matki która karmi ich swoim kwaśnym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensor Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:09 I co z tobą? już grabisz liście za 600 zł miesięcznie? Boli ciebie że menadżer ze stażem kilkuletnim zarabia 11 tys miesięcznie? Zapracuj na to to też będziesz miał. Nikt ci tyle nie da za to że jesteś handlowcem! Pewnie 2 miechy przebywałeś w pracy udając że pracujesz i menażer po tobie jeździł żebyś się ruszył do roboty a teraz jak ciebie wypier...il z pracy to żale wylewasz. Niewiele osiągniesz w życiu więc zainwestuj w grabie....zawsze to 600 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.dolsat.pl 18.12.09, 17:15 nie daj się nabrać, to zwykła praca agenta II filaru emerytalnego. są oszustami, od których nie mogę doprosić się świadectwa pracy, a Pani menager okradła mnie i koleżankę z prowizji!!! najlepsze co możesz zrobić 6to zapomnieć nazwę tej firmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: workers Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 195.164.6.* 30.12.09, 07:08 Banda kretynów i oszustów, wracając do wcześniejszych komentarzy 15000zł to zarabiają wszyscy doradcy razem wzięci, a szanowni 'MENAGEROWIE' HEHE ( jeśli w ogóle można ich nazwać kieronikami) w to w życiu takich pieniędzy na oczy nie widzeli. system motywacyjny dla pracownika to słowa "nie ma takiem możliwosci" "musisz" "bez dyskusji" "absolutnie!!!" których nauczyli się w wyższej szkole zawodowej w Kopydłowie, bo kto widział menagera w "sznującej się inaczej firmie" z wykształceniem zawodowym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 94.254.138.* 05.01.10, 13:16 Wszyscy widzimy że ty zwykły doradca jestes po ogólniaku i studiach, ale tak na marginesie pisze sie managera a nie menagera:) a który to ten Twój "menager" jest po zawodówce??:)bo z tego co pamietam to była jedna tylko po oólniaku i ten młody gosc który był w trakcie studiów bo siła rzeczy nie mógł ich skonczyc w wieku 22 lat:) a reszta chyba z wyższym... no chyba ze przez kilka miesiecy az tak dużo sie zmieniło że wszyscy odeszli i przyjeli nowych po zawodówie dla ciecia kosztów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.czeladz.vectranet.pl 12.01.10, 16:08 Witam.Zostałm zaproszona na rozmowę w sprawie pracy w DSA Katowice. Mam mieszane uczucia czytając wypowiedzi na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaj Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.cofund.org.pl 13.01.10, 12:36 Więc nie idź. na spotkanie. DSA SAto porazka poczytaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 188.33.139.* 28.01.10, 14:50 Gówno czytałaś a nie forum, to forum jest o firmie DSA Sp.z.o.o. Firma ta zajmuje sie sprzedaża kart kredytowych. a ty zostałas zaproszona do firmy DSA S.A ktora sprzedaje ubezpieczenia. Ludzie jak wy nawet nie wiecie gdzie was zaproszono. To kto sie wypowiada na forum. Sami idioci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 85.222.87.* 08.02.10, 16:21 Czy ktoś mi powie czy można normalnie pracować w DSA na standach w galerii? To jest praca w punkcie przy biurku? Jeśli tak to czy działają pod szyldem Citi? Czy jest to typowa akwizycja, że się wychodzi codziennie w teren i szuka ludzi? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pra Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.jmdi.pl 18.02.10, 20:05 ładnie firma jeszcze działa pracowałem :) ale to były inne czasy pytanie czy sprzedawane są jeszcze kredyty ? na tym można było zarobić kasę Odpowiedz Link Zgłoś
guma2344 Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś 05.03.10, 15:14 das to jest firma niemiecka i czeska skoda tam pracować zarobisz grosze musisz mieć założonom działalność gospodarczą i biegasz po domach,biurach,i firmach szkoda czasu bo nic niezarobisz pracowałem tam na działalnosci pracownicy zarabiaja w biurze a ty dostajesz od umowy grosze wiem bo tam pracowałem nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.jmdi.pl 09.03.10, 20:12 Ta firma to zwykłą ściema podstawa 1400 brutto mnustwo szkoleń choń one są tak naprawde najciekawsze z tej całej smiesznej pracy praca polega na wciskaniu ludziom na siłe kart kredytowych np na stacjach bp pracownicy wmawiaja ludziom ze to karty na punkty klient niewie ze podpisuje wniosek o karte kredytową wszystko jest pieknie i ładnie tyle tylko ze pracodawcy niewykonują planów sprzedazowych i cały czas zarabają niecałego tysiaka pracowałem tam 3 dni po szkoleniu i to tak naprawde zwykła akwizycjia tyle tylko ,ze na stacjiach bp lub w punktach plusa poprostu koszmar i dramat naprawde niepolecam najbardzej zdesperowanym ludziom tej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 09:55 Prawda jest taka, że zawsze bylo jak i będzie tak że w DSA da się zarobić, ale pieniądze będzie widziało 10 no moze 15% osob. Jest to firma dla ludzi mocnych sprzedażowo, słabi nie mają tu racji bytu. I bardzo dobrze że takie komentarze są o firmie. Mniej ludzi w zespole, mniejsza konkurencja. Do tego fajnie że sprzedawaliscie/braliście przykład z ludzi którzy ściemniali i oszukiwali klientów. Bardzo inteligentnie, zwazywszy na to że gdyby BKO by się wam dobralo do dupy już nigdy nawet do placówki by was nie przyjeli. Ogólnie ciekawa jest też paranoja że każdy piszący przynajmniej ciut pozytywny komentarz to team menager. Pozdrawiam wszystkich którym się w DSA powiodlo i za swego czasu zarobione pieniadze w tej firmy pokupowali mieszkania/samochody/poustawiali sobie zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan wszystko tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:27 sami spojrzcie tnij.org/f3v4 nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: wszystko tutaj IP: 82.132.248.* 20.03.10, 13:31 ile płacą za karte aktywowaną w ustawowym terminie aby liczyła sie do wypłaty pytam o srebrną motokarte. kiedyś pracowałem ROTSIE to pokrewna firma tyle żena teren Śląska... jak ja pracowałem płacili 180 zł a jak udało się domknąc plan na poziomie 25 aktywowanych płacili dodatkowo 2500 zł premii, to były czasy średnia kasa 7000- 8000 zł na miesiąc na łape jak brałem kredyt w innym banku i przyniosłem zaświadczenie z moimi zarobkami to powiedzieli mi że nie udzielą mi kredytu dzisiaj bo muszą sprawdzić wiarygodność zaświadczenia bo zachodzi obawa że zostało podrobione... hehehe gdybym przyniósł zaświadczenie że zarabiam 2000 dostał bym kredyt w ciągu 15 minut-to tak prywatnie powiedziała mi pani które mnie obsługiwała. a jak przyszedłem za jakiś czas po ten kredyt i zostałem sprawdzony to ta sama pani powiedział że czuje się głupio że pracuje w tym banku od 5 lat a zarabia 2200 zł na łapę a ja pracuje w mało znanej agencji i mam tyle chciałbym sie zapoznać z warunkami panującymi w dzisiejszych czasach medalik2@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik z 2010 Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.10, 21:46 Ja też miałam tę nieprzyjemność pracować w DSA. Na szczęście niedługo. Otóż, po kolei. Zaczyna się od szkoleń, moje szkolenia prowadziła Agnieszka R.,osoba sympatyczna ale nieco "pustakowata" i ślepo wierząca w to, że bank, który reprezentuje jest najlepszy (hahahaha, nic bardziej mylnego) Po szkoleniach stwierdziłam, że aby móc piąć się wyżej trzeba dać sobie wyprać mózg, trzeba nie myśleć samodzielnie tylko uwierzyć w puste frazesy i powtarzać je na okrągło. Co do pracy menadżerowie też inteligencją nie grzeszą, za to miło się na nich patrzy (wszyscy zadbani, fajnie ubrani, lans itp., pytanie czy tu o wygląd chodzi), nie umiejący często odpowiedziec na proste pytania. Sama praca- krótko: wciskanie ludziom kitu. Progi, od których otrzymywane są prowizje ustalone w taki sposób aby jedynie starzy wyjadacze mający tam znajomości mogli wyrobić normę. Reszta- ok 900 zł na rękę miesięcznie. Podsumowując: nie polecam, ba, nawet odradzam pracę w tej firmie. Te moje 3 miesiące uważam za czas stracony i bardzo żałuję, że tam pracowałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik z 2008 Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 78.133.178.* 12.07.11, 13:06 przynajmniej wiesz teraz jak korzystać z internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.147.105.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 21:05 Zaprosili mnie na rozmowę po przeczytaniu wątku stwierdziłam że nie idę na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.home.aster.pl 17.02.11, 18:50 Wiecie co ,jesli jest Wam tak naprawe zle to w miedzy czasie jednak najlepiej jest czegoś szukać dla siebie.Czlowiek jednak nie powinien sie tak męczyc. Najlepiej jest przy pomocy ekspertów napisac CV www.kariera.pl/cv i szukac sobie czegos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.11, 10:46 Lepiej nie zawracaj sobie głowy .Miałem do czynienia i nigdy więcej .Im dalej tym lepiej .Pozdrawiam.Wojciech z Białegostoku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 14:28 Bardzo poprosiłabym o konkrety. Jestem po rozmowie rekrutacyjnej na której wszystko fajnie wygladało. Dokładnie planów miesięcznych sprzedażowych nie poznałam, bo odpowiedzi nie otrzymałam, ale powiedziano, ze robi się je bez problemu. Produkty o których mi opowiadano, to zupełnie coś innego niż tu porusza się na forum (nic nie mówiono o łazeniu po stacjach). Maja to być ubezpieczenia do kart i jakieś przelewy z kart. Ile tego trzeba zrobić aby porzadnie zarobic. I jakie tam są naprawde zarobki, bo jak tu czytam wypowiedzi innych, to az mi sie nie chce wierzyc w te dochody powyzej 5 tys, o których opowiadano na rozmowie. Proszę pilnie o jakieś info, bo czas goni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 10:58 To prawda, chodzenie po stacjach benzynowych to przeszłość. Teraz sprzedaje się głównie usługi do kart kredytowych dla osób będących już klientami banku (więc nie trzeba pozyskiwać nowych). Problem z tym, że bank prowadzi bardzo nachalną politykę wobec swoich klientów, którzy mają często serdecznie dość ciągłych telefonów i wciskania im usług, których nie potrzebują. Stąd też bardzo ciężko wyrobić normę (np. ok. 300 tyś zł miesięcznie z tego co pamiętam), szczególnie jeśli masz w bazie klientów mających maksymalnie 2 tyś zł. Oblicz więc sobie ile osób dziennie musiałabyś "naciągnąć". Dla nowych pracowników to niewykonalne. Wiem z doświadczenia bo z mojej grupy szkoleniowej nikt nie wybił się ponad podstawę przez pierwsze miesiące. Naprawde szczerze odradzam. ana rozmowie zawsze wszystko ładnie wygląda, niestety. Ludzie się nabierają na te fałszywe uśmiech i obietnice kokosów a rzeczywistość jest o wiele bardziej brutalna. Kończy się tak, że sam chcesz odejść ze świadomością zmarnowanego tam czasu... Ale tak jest w większości call center:/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 08:10 To dlaczego są ludzie, którzy tam pracują już dosyć długo i te normy wyrabiaja w nadwyżce? Jak duża jest tam rotacja- słyszałam ze niewielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSA Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 82.132.136.* 11.03.11, 23:36 przeciez na tym polega praca call/sales sprzedac jak najwiecej - jak kazdy podchodzil do tej/innej pracy jak ty to WSpolczuje tylko osobie ktora stracila czas przy rozmowach z wami. nie potrafisz sie odnalesc w takiej pracy - to nie stwierdzaj ze to nie mozliwe dla kogos innego. i nie nazywa sie to nachalnosc tylko rynek uslug. czytanie dla mnie takich wypowiedzi jest prostym stwierdzeniem ze takim ludzia jak ty blizej do politykow o ktorych nie mam dobrego zdania. dlaczego polska jest w2gim swiecie-a moze przez kogo? a opinia o firmie? bardzo dobra;-) wspolpracuja z jedymi z najlepszych instytucji w polsce/swiecie. Wiec jezeli ktos wie ze mozna wszystko jezeli sie chce to zycze milej kariery. a na przerwie nie rozmawiaj -ile zrobiles acceptow/ -badz z takimi narzekajacymi. tyllko porozmawiaj o wczorajszym meczu czy premierze czegos fajnego. wybor prosty- ty decydujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 22:14 Firma ogólnie bardzo fajna, zajebista atmosfera w pracy mili i pomocni koledzy (na ogół), zarobki sa w pożądku tylko trzeba pracować a nie siedzieć jęczeć i czekać na przelew z samą podstawą. Oczywiste jest ze jak ktoś nie robi wyniku, bo zamiast pracować łazi po galerii i robi zakupy lub spóźnia się do roboty poo 2 godz na 6 godz pracy to nikt takiego pasożyta nie będzie trzymał. Opinie są różne o tej firmie ogólnie nie jest źle praca tu jest ciekawa i daje fajne doświadczenie które też dobrze wygląda w cv... warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 22:21 a i nie jest to call center, praca polega na "sprzedaży" kart kredytowych głównie w galeriach handlowych, jest to dość proste bo jest dużo promocji i na ogół karty są bezpłatne, a wiadomo darmowa karta z limitem kredytowym dająca do tego zniżki i rabaty i wiele innych rzeczy zawsze dobrze się sprzedaje, znam pare osób które wyrabiają miesięczny plan w dwa tygodnie ;) więc można serio można tu zarobić a nawet jak się całego planu nie zrobi to i tak podstawa jest... no i umowa o prace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 09:00 a jak jest w call center dsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: 80.48.151.* 01.08.11, 11:38 DSA to dolnośląska spółka akcyjna zajmująca sie obsługą klijęta, obejmującą 2 filar i fundusze inwestycyje ;) polecam tą firmę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 15:55 Praca totalnie przesrana. Siedzisz w biurze, robisz bazę, dzwonisz po ludziach i umawiasz spotkania na które potem jedziesz. Zero życia rodzinnego, zero prywatności, nie mówiąc już o podstawowych narzędziach pracy typu tel i samochód. Totalna masakra. Ludzie nawet nie dają do słowa dojść jak słyszą Citi. Ten bank ma totalnie zrąbaną opinię. w dodatku ludzi musisz okłamywać. Odradzam każdemu kto ma zamiar tu przyjść. I nie tylko Wa-wę bo w każdym mieście jest totalny burdel. Zero organizacji. A kasa ? Hmmm 1300 na rękę. Nie warto za te nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DSA Sp. z o.o. Warszawa -co to za firma ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:29 To ciekawe, bo DSA od długiego już czasu nie ma Doradców Mobilnych.... Odpowiedz Link Zgłoś