Gość: Micha IP: 172.25.252.* 07.01.08, 22:18 A mnie i tak szkoda życia na te gierki negocjacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: willy Re: Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.pools.arcor-ip.net 08.01.08, 11:01 te pare minut ktore bys "stracil" na negocjacjach, odpracjesz potem jako kilka godzin - bo zaplacisz wyzsza cene. my negocjujac 3 dni zakup domu zaoszczedzilismy kwote, ktora wystarczyla nam na zakup auta. nie warto bylo? nowa furka za 3 dni pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha Re: Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 11:27 No skoro to tak wygląda, to może rzeczywiście warto... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach 08.01.08, 19:50 Też nie lubię negocjacji. Wolę gdy wszystko jest jasne i klarowne. No ale niestety będę musiał się przełamać, jeśli chcę dostać podwyżkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt to ty jests gosc bez dwoch zdan IP: *.acn.waw.pl 08.01.08, 13:42 te pare minut ktore bys "stracil" na negocjacjach, odpracjesz potem > jako kilka godzin - bo zaplacisz wyzsza cene. > > my negocjujac 3 dni zakup domu zaoszczedzilismy kwote, ktora > wystarczyla nam na zakup auta. nie warto bylo? nowa furka za 3 dni > pracy? musiales w biznesie zjesc zeby jestes kosior i zawsze bedziesz mistrzu chyle glowa Odpowiedz Link Zgłoś
valana Re: Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach 08.01.08, 14:02 Co innego zakup domu, a co innego goście, targujący się kilka złotych (i to nie przy zakupach hurtowych). Ja tam prywatnie nie lubię zasad ze wschodniego bazaru, znacznie bardziej odpowiada mi sytuacja "widzę cenę- kupuję albo nie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonsieurX I tak właśnie Żydzi przejmują w swoje łapy cały IP: *.teta.com.pl 08.01.08, 11:20 majątek tego świata.... Obrzydzenie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A dlaczego Polacy nie przejmuja niczego ? 09.01.08, 02:36 Widocznie sa za glupi, Polacy umia tylko narzekac, krasc i chlac. Trzeba bylo pracowac tak ciezko jak Zydzi, to by i kompleksow teraz nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: A dlaczego Polacy nie przejmuja niczego ? IP: *.teta.com.pl 09.01.08, 07:08 Sęk w tym, że to nie polega na pracy, ani nawet na inteligencji, tylko na cwaniactwie, podstępie, chciwości i oszustwie. "Lepszy mały handelek niż największy szpadelek", to hasło twoich pracowitych Żydków. Inni pracują w pocie czoła, Żydzi zgarniają kasę, tak było od zawsze. A potem dziwią się, że jest antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Ciekawe ile zapłacił za tak świetną domenę... IP: 85.128.71.* 08.01.08, 12:37 denny.pl :D no rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denny Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.aster.pl 08.01.08, 16:16 super szef szefow a ma taka denna domene. powinien wiedziec co oznacza denny w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach 08.01.08, 17:30 Liczy sie efekt. Ma zmienic nazwisko? Fakt jest faktem, ze kazdy kto przeczytal jego adres www bedzie bardzo dlugo go pamietal- nawet nagle wyrwany ze snu. Wlasnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjator Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.08, 19:02 "W Polsce nadal konsument nie ma prawie żadnych praw. Niedawno zapukał do mnie pan, który podawał się za hydraulika. Powiedział, że na klatce wisiały ogłoszenia i że on w sprawie wody. Po czym udał się do kuchni i zaczął odkręcać coś przy kranie. Zanim się przebiłam przez płacz mego dziecka, już zgrabnie zamontował mi filtr wodny za jedyne "pięćdziesiąt złotych miesięcznie płatne razem z czynszem przez dziesięć miesięcy" i dał coś do podpisania. W ten sposób stałam się posiadaczką rzeczy, której w ogóle nie potrzebowałam." A po co podpisywałaś? Zainstalowa to on moze ale ty płacic wcale nie musisz! Proste: Nigdy sie nie podpisuje czegoś o co sie nie prosiło! Jak on zainstalował to on może teraz płacic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjator Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.08, 19:18 To wszystkie negocjacje to po prostu zawracanie dupy! W wieku elektroniki .... Ja zawsze negocjuje FAXem! Piszę co potrzebuje i czekam na oferty. A potem wysyłam counter offer - take it or leave it! My way or NO way! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjator Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.08, 19:22 "Zanim powiesz "tak" kilka razy powiedz "nie" - radzi Richard Denny, brytyjski specjalista od technik sprzedaży i negocjacji." Lubię szybkie negocjacje ... Robię pracę domowa a potem ... Nigdy nie mówie NIE, po propozycji podaję konkretna cenę i szykuję sie do wyjscia! Przez ten czas który sie traci na negocjacjach moge zarobic pare razy tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjator O co tu naprawdę chodzi .... IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.08, 19:34 Katarzyna Pawłowska-Salińska w tym artykule SPRZEDAJE wszystkim seminaria jakiegos błazna Richarda Denny: XXIV Seminarium z cyklu AUTORYTETY „ZWYCIĘSKA SZTUKA SPRZEDAŻY” na podstawie bestsellera "Selling to Win" na którym ten błazen bedzie sprzedawał swoje ksiażki... czytasz i nawet się nie zorientujesz ze juz kupoiłeś tą makulature. Istnieje cały NETWOREK takich błaznów pętających się pocałym swiecie i oni właśnie zarabiają na sprzedarzy seminariów i ksiażek, a wielu z nich nic nie potrafi ... Takie ksiazki są opracoweywane przez grupy manipulatorów uzywajacych doskinale znanych technik manipulacyjnych. Wszystko co się liczy to aby sprzedawa seminaria i ksiazki o czym ... oni oczywiście wam nic nie mówia! Głupcy to kupią .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1970 Re: O co tu naprawdę chodzi .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 21:58 A najgorsze, że tego UCZĄ w szkółkach typu Akademia Ekonomiczna! Tych pierdół studenty chcą sie uczyć, a statystyki i matematyki już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Bądź skąpy, a wygrasz w negocjacjach IP: *.lanet.net.pl 08.01.08, 23:26 Ten zlodziej reklamuje swoje seminarium za 2350+ vat Ta pani od hydraulika nie jest taka glupia i pewnie wynegocjowala metoda "nie, tak, nie,tak,nie" jakis smaczny procent Link do karty zgłoszeniowej na pana "sztukmistrza z londynu" www.denny.pl/karta_zgloszeniowa.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górny Klawe koleś ma nazwisko: denny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 00:37 dobrze, że nie mulasty... Odpowiedz Link Zgłoś