Gość: bubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:34 Nie wiecie gdzie jakas rekrutacja w Krakowie albo Niepołomicachdo fajnej robotki?? Interesuje mnie: na recepcji w jakiejś prywatnej przychodni itp. w solarium ksiegarni do biura pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: praca KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:45 u mnie na budowie placa 15 na reke za godz pon-pt po 10 godz i sobota przychodzi kto chce. za miesiac lekkiej pracy 3tys to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: praca KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:45 u mnie na budowie placa 15 na reke za godz pon-pt po 10 godz i sobota przychodzi kto chce. za miesiac lekkiej pracy 3tys to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubek do max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 15:23 Nie dziwie sie cieciu ze musisz za*****ć na budowie skoro z czytaniem masz problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: praca KRAKÓW IP: *.autocom.pl 11.02.08, 22:24 Oprócz Ciebie jeszcze setki kandydatów chciałoby dostać sie do takiej pracy. Niestety nie jest łatwo, byłam dzisiaj na takiej właśnie rekrutacji i jak się dowiedziałam na to miejsce jest 30 osób-wszyscy wykształceni, znający angielski komunikatywnie i z dobrą obsługą komputera. Do tego typu pracy najlepiej dostać się po znajomości, jeśli ich nie masz, musisz liczyć na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Kolego, z takim podejściem i szacunkiem do ludzi IP: *.centertel.pl 12.02.08, 10:01 Budowa to szczyt tego co możesz osiągnąć w swojej karieże. Więc ubieraj filcaki, i śmigaj gibać piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Kolego, z takim podejściem i szacunkiem do lu IP: *.stk.vectranet.pl 12.02.08, 10:52 Leo, a co tobie pomogło w karieŻe?:) Odpowiedz Link Zgłoś