Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w netii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 21:59
    przeczytawszy ogłoszenie:10 osób do biura...smartconnect.
    złożyłem aplikacje.Może ktoś mi napisać na czym polega taka praca???
    Obserwuj wątek
      • Gość: były podwykonawca Re: praca w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:51
        praca polega na wciskaniu produktów " wolność wyboru" firmy netia i późniejszym
        zwracaniu pieniędzy za podpisane umowy czyli słowem nabijanie w butelkę
        bez poważania
      • Gość: Bez Poważania Re: praca w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 16:17
        Praca jako akwizytor w terenie - podpisywanie umów na zmianę operatora z TPs.a.
        na Dialog bądź Netię .Wynagrodzenie w systemie zaliczkowym znaczy się możliwość
        zarobienia szybkich pieniędzy które później trzeba zwrócić firmie A.S.
      • Gość: asia Re: praca w netii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 16:41
        www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/13294/rekrutacja-i-selekcja-dopasowanie-do-stanowisk-pracy.html

Witam serdecznie,
        Jeśli jesteś gdzieś zatrudniony, to
        mam małą prośbę. Stworzyłam ankietę w ramach akcji
        “zalicz licencjata” ;)
        Ankieta zawiera proste pytania, średni czas wypełnienia
        to 2 minuty. Mam nadzieję, że swoją minutę
        zechcesz nam poświęcić.
        Ankieta jest anonimowa i nie wiem, kto, jak odpowiadał
        (system zlicza tylko ilość odpowiedzi).
        Pozdrawiam,
      • Gość: Kolejny Jeleń Re: praca w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:04
        ktoś się pytał o netię smartconnect?proszę bardzo!Akwizycja,lipa,wynagrodzenie
        prowizyjne.szukają debili. powodzenia w nowej pracy!!! Pamiętajcie że jeżeli w
        ogłoszeniu nie ma zawartych konkretów to nie jest to przypadkowe.A konkrety to
        chociażby nazwa i siedziba firmy.Ważny jest też kontakt
        telefoniczny.Dziwne!!!netia sprzedaje usługi telefoniczne a nie podaje numeru do
        swojego biura?może jeszcze in nie podłączyli... a dlaczego nie
        podają?proste!żeby nie zadawać pytań.
      • Gość: ... Re: praca w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:47
        Praca ... w zasadzie ciężko to nazwać pracą. Wynagrodzenie zaliczkowe za pisanie
        umów na zmianę operatora telekomunikacyjnego z T.P.s.a. na Dialog Telecom ,
        czyli zwykła akwizycja.
        • Gość: fgf Re: praca w netii IP: *.chello.pl 25.06.08, 22:08
          Pracowałem w tej firmie i zdecydowanie odradzam komukolwiek podjęcie jej tam. Prowizja wypłacana w systemie zaliczkowym a jak tylko się da to prezesi będą próbowali Ciebie oszukać. Myślą tylko o zysku dla siebie i obiecują złote góry. UWAGA NA TĄ WROCŁAWSKĄ FIRME. OMIJAJCIE JĄ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka