Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lepsze stanowisko

08.03.08, 17:34
    Witam, Jestem zatrudniona na stanowisku specjalista ds eksportu - w związku z tym wykonuje mnóstwo zadań niekoniecznie związanych z eksportem (warunki handlowe, reklamacje, korekty, obsługa klienta krajowego i zagranicznego i inne). W wyniku reorganizacji w firmie proponują mi zmianę stanowiska na specjalista ds obsługi klienta. Oczywiście moje obowiązki się nie zmienią. Prosze o pomnoc? Które stanowisko jest lepsze, przyszłościowe?
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: lepsze stanowisko 09.03.08, 09:16
        Ale w Twoim przypadku chodzi tylko o nazwe? Bylabym za eksportem - to jednak
        troche inne wyzwanie niz obsluga klienta krajowego.
        • dpatyna Re: lepsze stanowisko 09.03.08, 10:13
          Tak, chodzi o nazwę. A jakie inne nazwy stanowiska by pasowały do tego jakie zadania wykonuję?: specjalista ds handlowych, sprzedaży?
          • annajustyna Re: lepsze stanowisko 09.03.08, 10:18
            ds. klientow miedzynarodowych
            • mjolnir14 Re: lepsze stanowisko 08.04.08, 19:53
              mam pytanie bo wlasnie staram sie o stanowisko w dziale obsługi klienta i wsrod
              wymagan pojawilo sie tam: znajomosc robocza procedur eksportowych. mozesz
              napisac tak w telegraficznym skrocie o co mniej wiecej chodzi? bo nie mam
              zielonego pojecia a w necie to jest tak rozlegle napisane. z gory dzieki za
              odpowiedz. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka