Gość: Mexx IP: *.centertel.pl 26.05.08, 23:04 Czy ktos z was pracuje moze w grupie pracuj? napiszcie jak tam jest, ile sie zarabia, niedługo będę jechal na rozmowę, nie wiem ile im powiedzieć? Pzdr! Mexx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiami Re: Praca w Grupie Pracuj IP: *.ghnet.pl 01.06.08, 22:31 byłam u nich na rozmowie, zaoferowali i pracę na stanowisku Account Manager za 1800 zł na rękę + po okresie próbnym opiekę socjalną, z tego co pamiętam to wspominali jeszcze o fundowaniu wakacji dla najlepszego pracownika i za przykład dali jakiegoś tam pana X który od kilku lat co roku jeździ na koszt firmy z rodziną na Seszele. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella78 Re: Praca w Grupie Pracuj IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 10:21 taaaa, o tych Seszelach mi tez mówili, hmmmm ide tam na drugą rozmowę, czy ktos cos wie jeszcze na temat pracy w tejże firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Praca w Grupie Pracuj IP: *.aster.pl 10.09.08, 23:31 Z chęcią się również dowiem, aplikuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seszele buahaha Re: Praca w Grupie Pracuj IP: *.res.pl 14.03.14, 14:09 Niestety jako były pracownik nie mogę polecić tej firmy jak pracodawcy, znajomości układy, polecanie i ręka rękę myje. Zapomniec mozna ze Twoje umiejetności beda docenione jesli nie pomyslisz o dobrej wazelinie w strone przelozonego. Nierówna polityka awansów, kiepskie zarobki, bardzo duża rotacja. Liczby Liczby iczby.... Odpowiedz Link Zgłoś