Gość: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 16:04 witam! mam do was pytanie. jakie są tajne zawody oprócz antyterrorysty? ostatnio w rozmowie ze znajomym dowiedziałam się, że nie może on mi zdradzić gdzie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: tajne zawody 01.06.08, 16:29 Jeszcze szpieg jest tajnym zawodem na ten przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ammokx Re: tajne zawody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 17:41 Najpewniej chodzi o "tajemniczego klienta". To może mieć coś wspólnego z tajnością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: tajne zawody 01.06.08, 17:43 Gość portalu: Marta napisał(a): > witam! > mam do was pytanie. jakie są tajne zawody oprócz antyterrorysty? > ostatnio w rozmowie ze znajomym dowiedziałam się, że nie może on mi > zdradzić gdzie pracuje. Pewnie jest akwizytorem i się tego wstydzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: tajne zawody IP: *.lodz.msk.pl 01.06.08, 23:28 snajper55 napisał: > Pewnie jest akwizytorem i się tego wstydzi. Wyjąłeś mi z ust taką wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: tajne zawody 01.06.08, 18:21 Gość portalu: Marta napisał(a): > mam do was pytanie. jakie są tajne zawody oprócz antyterrorysty? > ostatnio w rozmowie ze znajomym dowiedziałam się, że nie może on mi > zdradzić gdzie pracuje. A "Prawdziwe kłamstwa" oglądałaś ? ;)) Żaden tajniak nie będzie mówił, że pracuje w tajnym zawodzie. S. Odpowiedz Link Zgłoś