Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz Londyn

08.01.02, 20:26
    Cześć! Wybieram się do Londynu,żeby popracować i pouczyć się angielskiego (może
    w odwrotnej kolejności). Czy ktoś korzystał z usług rewelacyjnie taniej szkoły
    języka angielskiego przy The London Skills Institute? Warto?
    Chętnie dowiem się czegoś o praktycznej stronie organizowania wyjazdu do UK
    (sporo już oczywiście wiem) i życia tam. Chętnie nawiążę też jakiś kontakt z
    osobą, która ma za sobą podobne doświadczenie i dobrze sobie poradziła.
    Obserwuj wątek
      • Gość: toni Re: Jeszcze raz Londyn IP: *.ok.ae.wroc.pl 09.01.02, 15:34
        hurst napisał(a):

> Cześć! Wybieram się do Londynu,żeby popracować i pouczyć się angielskiego (może
        >
        > w odwrotnej kolejności). Czy ktoś korzystał z usług rewelacyjnie taniej szkoły
        > języka angielskiego przy The London Skills Institute? Warto?
        > Chętnie dowiem się czegoś o praktycznej stronie organizowania wyjazdu do UK
        > (sporo już oczywiście wiem) i życia tam. Chętnie nawiążę też jakiś kontakt z
        > osobą, która ma za sobą podobne doświadczenie i dobrze sobie poradziła.

Ja również wybieram sie do Londynu ( luty/marzec) w podobnym celu co ty.W
        Londynie pracowałem i uczyłem się 3 lata temu przez ok.3 miesiące. Kontakt przez
        e-mail.
        pozdrawiam
      • Gość: Anka Re: Jeszcze raz Londyn IP: *.stacje.agora.pl 10.01.02, 12:50
        hurst napisał(a):

> Czy ktoś korzystał z usług rewelacyjnie taniej szkoły
        > języka angielskiego przy The London Skills Institute?
        Hej "rewelacyjnie tania szkoła" - podaj konkrety, jesli możesz
        :)
        • Gość: hurst Re: Jeszcze raz Londyn IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 19:11
          Cześć,

Super tanie (zastanawiam się, czy nie podejrzanie tanie...) kursy oferuje The
          London Skills Institute (strona internetowa www.tlsi.co.uk). Roczny (15 godzin
          tygodniowo) to koszt około 560 funtów (3175,7 zł). Krótsze są odpowiednio
          tańsze.

Próbuję - na ile to możliwe, kiedy siedzi się w kraju - sprawdzić wiarygodność
          TLSI. Własna strona internetowa tej szkoły nie wygląda najgorzej. Szkoła jest
          też polecana przez jakiegoś Polaka (najprawdopodobniej agenta) na stronie
          www.londyn.org. Znalazłem też informacje o niej na stronie pośredników, którzy
          w Polsce przyjmują zapisy do szkół językowych w UK - wśród ofert szkół, które
          mają akredytację ARELS i BASELT.

Jeśli nie trafię na jakiś podejrzany ślad, to chyba sam skorzystam z tej oferty.

Pozdrawiam

Tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka