Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w Hipermarketach

IP: 81.210.25.* 05.10.03, 19:30
    Ile zarabia się pracując w hipermarketach takich jak Tesco, Mini-Mal, Carefour
    itp. Parę dni temu otworzyli w mojej okolicy Tesco i doszły mnie słuchy że
    ludzie zatrudnieni tam zarabiają smieszne pieniądze codziennie charując jak
    woły. Jak jest w innych tego typu sklepach? Wiecie coś na ten temat to proszę
    o wypowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pracownik tesco Re: Zarobki w Hipermarketach IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 05.10.03, 19:49
        Wszystko to prawda, popracuj 12 godzin dziennie przez30 dni w miesiącu,
        dostaniesz wypłaty 500 złotych i sam się wtedy przekonasz, jak to jest.
        • Gość: omc pracownikTesco Re: Zarobki w Hipermarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:51
          A ja staralem się o stanowisko kierownika stoiska. Domniemywam ze praca nie byla
          by od 8 do 16 bo w koncu to hiper, ale podobno 4000 brutto ktore zaryczalem
          miescilo sie w widelkach. Co prawda ledwo ledwo, ale sie miescilo ;-)
          Zalezy o jakim stanowisku rozmawiamy. W hiperze w ktorym pracowalem jako
          zastepca kierownika - mając pod sobą 8 ludzi dostawalem 1800br, a max.
          wynagrodzenie kierownka to bylo bodajze 2600br (3 lata temu).Choc juz nie
          pamietam dokladnie bo to bylo akurat wtedy jak sie zmienialo "stare brutto" na
          "nowe brutto" i się już pogubiłem
      • Gość: Pendragon Re: Zarobki w Hipermarketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 09:25
        W Tarnowskich Górach otworzyli TESCO parę dni temu. Wybudowali go tuż obok
        istniejącego już Mini-Mala w sumie to bezprawnie (więcej na
        www.gwarek.com.pl/archiwum/151002/zasoby/011002/index_cd1.html oraz
        www.tgstrona.prv.pl) Budowę hipermarketu Tesco między innymi tłumaczono w
        taki sposób , że powstanie około 400 nowych miejsc pracy. Oczywiście że
        powstało, lecz nic nie wspomniano o tym, że poprzez Tesco w miescie pracę straci
        zdecydowanie więcej niż 400 osób i to zarabiających znacznie więcej w porównaniu
        do zarobków w Tesco. Rozmawiałem ze znajomym, który rozpoczał pracę w tymże
        hipermarkecie. Cóż , zatrudniony został na pół etatu, pracuje 10 godzin dziennie
        i zarabia połowę njniższej krajowej. Pracuje dopiero tydzień a już ma serdecznie
        dosyć.
        • maruda13 Re: Zarobki w Hipermarketach 06.10.03, 11:17
          czy praca w hipermarkecie to praca? czy praca za 300 zl to praca czy
          niewolnictwo? no fajnie zatrudnia 400 osob na pol etatu a dlaczego nie
          zatrudnia 200 na caly??
          • Gość: Pendragon Re: Zarobki w Hipermarketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:12
            Oto Polska właśnie.
        • Gość: Van Re: Zarobki w Hipermarketach IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 06.10.03, 20:49
          Nie wiem jak w Tesco i innych marketach.Ja osobiście pracuję w Real'u na
          śląsku jako magazynier na 5/7 etatu. Zarabiam około 800zł netto + trzynastka
          co rok. Nadgodziny płacą albo są do wybrania. Nie czuję sie wykorzystany,
          praca przyjemna. Zarobki niskie fakt ale nie aż tak tragiczne.
          • Gość: PP Re: Zarobki w Hipermarketach IP: 195.205.240.* 07.10.03, 09:49
            Ja startowałem do hipermarketu w wawie na stanowiska kierownika działu,
            zawołałem 4500 brutto i nie mrugnęli nawet. Przyjęli mnie i jeszcze były
            bonusy, ja z pracy zrezygnowałem bo dostałem lepszą (wiecej kasy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka