Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 06:40 znalazłem formum gazety.pl, portal opracodawcach.pl i jobomba.pl. gdzie jeszcze można poznać opinię o pracodawcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.datacom.pl 07.01.09, 11:00 www.gowork.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.skynet.net.pl 01.06.10, 14:16 Nie polecam gowork. Skasowali moją opinię o pracodawcy, gdy ten im zagroził lipnymi paragrafami. Zresztą to samo było tutaj. Facet skończył prawo i wszystkich straszy sądem, chociaż nie ma podstaw, a ludzie na to idą. Szkoda komentować... I to ma być kraj z wolnością słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 10.06.10, 08:49 www.tutajpracuje.pl - najlepszy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.c160.msk.pl 03.10.10, 10:32 To prawda, na gowork kasują opinie! Na razie piszemy na www.tutajpracuje.pl i jak na razie wszystkie opinie są na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? 07.01.09, 11:17 bo sa czarne forumowe listy pracodawcow, a pracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? 01.02.09, 17:39 Ja założę coś takiego...będziesz na niej pierwsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.aster.pl 15.08.10, 20:30 Witam, znalazłam świetną stronę do komentowania poczynań naszych pracodawców www.mojpracodawca.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? 03.10.10, 21:19 mijo81 napisał: > Ja założę coś takiego...będziesz na niej pierwsza :) jakies konkretne argumenty czy tradycyjnie twoje bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXL Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 13:14 A ty Drugi............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: 91.193.160.* 14.04.10, 22:35 tez jestem ciekawa - mam kilka wpisów o nielojalnych i nieżetelnych pracownikach chciałabym sie z wami tym podzielic - oczernia sie pracodawców moze cos pracodawcy napisza o pracownikach i o ich poczynaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: 194.5.134.* 23.07.10, 14:04 od tego są akta osobowe ;) a że pracodawcy ich nie sprawdzają to już inna sprawa. Jest przecież nagana i inne sposoby aby to zostało w papierach, a to pracownik się zgłasza do pracodawcy zazwyczaj a nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nix Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.chello.pl 28.07.10, 18:11 Radzę dobrze się przyjrzeć opiniom na takich potralach. Nie ma praktycznie dobrych. Z takich serwisów korzystają ludzie, którzy przeważnie zostali zwolnieni. Złośliwi i sfrustrowani. Sama miałam taką sytuację jako pracodawca. Dziewczyna przez swoją nieuwagę i lenistwo naraziła firmę na sporą stratę. Po czym uciekła na chorobowe. Teraz wypisuje różne bzdury na forum go work pod różnymi nickami. Nie jest tak, że pracownik jest zawsze cacy i nie jest fair, że na pracodawcę można psioczyć jak się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navi Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.net-partner.pl 01.02.12, 09:30 Zgadzam się, ale w połowie. Ja u mojego pracodawcy miałem mówione jedno a potem okazywało się że będzie, co innego. I nie chodzi mi o zwykłe niesnaski. Sytuacja ta przeszkadzała mi wykonywać pracę, moje własne obowiązki. Musiałem ciągle ubiegać się o laptopa (a byłem przedstawicielem handlowym i potrzebowałem go do prezentacji), potrzebowałem sprawnego a często dostawałem go ze źle skonfigurowaną przeglądarką, bo wspólnik sobie go wziął na sobotę, bo jechał gdzieś i potrzebował się nie nudzić z dziewczyną. No i to ja się musiałem klientowi tłumaczyć. Całkiem inne warunki negocjacyjne, oraz niekiedy czysta akwizycja. Zupełny brak profesjonalizmu! To raczej pewne że większość osób pisząca na takich forach to byli sfrustrowani pracownicy, ale są też i ci, którzy chcą przestrzec innych o złych poczynaniach firm. Ja dzięki takim opiniom parę razy uniknąłem zatrudnienia się u kogoś takiego. Oczywiście takie opinie weryfikuje sam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.13, 12:47 Witam Napisałem portal w którym zarejestrować może się tylko pracodawca po uprzednim zweryfikowaniu dokumentów. Może on później wystawiać opinie o swoich pracownikach. Oczywiście wymaga to zgody pracownika. Do tych opinii może mieć dostęp inny pracodawca zarejestrowany w serwisie. Jak myślicie, czy taki portal ma sens? Czy jako pracodawca korzystał(a)byś z takiego serwisu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie można znaleźć opinie o pracownikach ? IP: *.aster.pl 15.08.10, 20:29 Idealna strona do komentowania, jaką ostatnio znalazłam. www.mojpracodawca.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.chello.pl 07.01.09, 12:50 jest jeszcze taki portal, nazywa się chyba "praca do kitu", jest on nastawiony raczej na negatywne opinie o pracodawcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.chello.pl 01.02.09, 14:02 straszne jest to ze bylem tej stronie www.gowork.pl/opinie_wszystkie i faktycznie wiekszosc opinii jest negatywna!!! czy naprawde w tym kraju jest az tak zle, ze wiekosc firm oszukuje, nie ma juz dobrych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 01.02.09, 14:35 A jeslibys pracowal w dobrej firmie, to rzucalbys sie na fora internetowe opiewac jej zalety a potem zmagac sie z konkurencja szykujaca sie na Twoje stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.chello.pl 13.02.09, 08:56 Faktycznie na www.gowork.pl jest duzo opinii o pracodawcach, polecam ciekawa lektura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.aster.pl 15.08.10, 20:32 Polecam świetną stronę www.mojpracodawca.pl. Rzetelna strona o pracodawcach. Odpowiedz Link Zgłoś
mojekontolalala Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 18.05.09, 08:46 Gość portalu: kamil napisał(a): > czy naprawde w tym kraju jest az tak zle, ze wiekosc firm oszukuje, nie ma juz > dobrych!!! kolego Kamilu sprawa wygląda inaczej, to opinie o firmach co często zmieniają pracowników , prawda ? a jak są firmy dobre, stałe, to o nich opinii nie ma, zapytasz czemu ? bo mają stały skład i nie szukają zbyt często te firmy o których sie wiele pisze, mają dużą rotację i dlatego tak jak i w ogłoszeniach pełno "złych" pracodawców, bo dobrzy maja ustalony skład, wierny skład i jak kogoś szukają to im pracownik poleca kogoś do złego przedsiębiorcy nie ma "poczty pantoflowej", więc on musi dać ogłoszenie, bo nikt nie poleci złej firmy koledze Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 03.05.11, 09:19 > czy naprawde w tym kraju jest az tak zle, ze wiekosc firm oszukuje, nie ma juz > dobrych!!! nie, ale po prostu większość wylanych odreagowuje swoje frustracje na takich portalach. Ci co pracują, nie mają czsu na pierdoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.acn.waw.pl 16.05.09, 19:30 sprawdz www.od8do16.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanotuj Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 20.05.09, 14:58 mocne opinie o pracodawcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Programista Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.lanet.net.pl 21.06.09, 20:47 Opinie o pracodawcach z branży IT (dużo opinii): www.eoe.pl/forum/1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: 212.160.172.* 05.08.09, 20:25 Polecam opinie o pracodawcach na podkarpacku na http://pracodawcy.rzeszow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
el500 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 01.09.09, 17:47 dużo opinii o firmach można też znaleźć na od8do16.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magn3t1 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 20:47 A nikogo to nie zastanawia że tyle jest negatywów,opisów nieprzestrzegania prawa przez pracodawców i nikt nic z tym nie robi???!!! Gdzie są instytucje które powinny reagować w takich przypadkach?? A ludzie którzy pracują na takich warunkach to myślą że samo się polepszy??!! Sami jeszcze podjudzają się nawzajem i podkładają świnie.... Zresztą samo godzenie się przez niektórych na niekorzystne sytuacje to wredne podkopywanie innych współpracowników którzy chcą pracować normalnie w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 17:02 Najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy zostali wylani bo coś przeskrobali i teraz się mszczą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.217-171-54.tkchopin.pl 22.02.10, 23:52 forum.gazeta.pl/forum/w,59,95254930,95254930,OKAY_RTV_AGD_Kto_pracowal_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxa Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 00:43 w wyszukiwarce - umiejętnie z niej korzystając i przeszukując fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooltay Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: 82.177.25.* 21.03.10, 16:54 powstał nowy niezależny portal o pracodawcach www.opinieopracodawcy.ubf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooltay Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: 82.177.25.* 13.04.10, 18:21 Powiedz co myślisz o swoim szefie , on nie musi o tym wiedziec... Daj upust fantazji lub pochwal go niech wszyscy wiedza jakiego masz super szefa... opinieopracodawcy.ubf.pl/news.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfabeta Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.chello.pl 13.04.10, 18:30 www.komentuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 10.06.10, 09:06 tutajpracuje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.euronet.net.pl 19.01.11, 20:00 na bank tutaj: Ocena pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 08:26 gowork.pl Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 01.02.12, 09:46 kiedyb byla fajna stronka, gdzie mozna bylo znalezc opinie o niemal kazdej firmie, ale ja skasowali po tym, kiedy pracodawcy zaczeli namierzac ludzi, ktorzy wypisywali o nich negatywne opinie a i tworcy tego portalu tez mieli klopoty. czesto tam zagladalam, linka do tej strony podeslala mi kolezanka, z ktora kiedys pracowalam. teraz sa podobne stronki, ale to juz nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrtrue OK Services Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:14 Byłem tzw. Logistykiem Transportu w biurze podróży OK Services Travel w roku 2011. Zostałem zatrudniony w maju, bo w sumie wtedy zaczynał się sezon. Otrzymałem umowę na czas określony, tylko na czas trwania właśnie sezonu letniego. Kończyła się ona dokładnie ostatniego dnia września. Zarobki - 1500,00 zł netto + 40 zł netto za każde wahadło. Dla niewtajemniczonych wahadło to wyjazd kilku autokarów z ludźmi na wakacje w różne rejony Europy. Gracja, Bułgaria, Chorwacja głównie. Praca w sezonie 7 dni w tygodniu po 24 godziny. Otrzymałem laptopa i dwa telefony komórkowe. Jeden aparat służył mi do ustawiania wyjazdów i przyjazdów autokarów, do ustawiania busów na dowóz lub też odwózkę klientów, do rozmów z pilotami, do rozmów z kierowcami autobusów. Drugi aparat był tzw. telefonem alarmowym, uruchamianym tylko w dniach wahadeł. Jest on zresztą wyświetlony na stronie www biura OK. Na ten numer dzwonią klienci z różnymi zapytaniami odnośnie wyjazdu: dlaczego autokar się spóźnia, dlaczego siedzimy na tym miejscu a nie na innym, dlaczego autokar nie ma klimatyzacji, jaki kolor będzie miał autokar, czy czekamy w dobrym miejscu, dlaczego Pani Pilot jest taka opryskliwa, itp. Podałem jeszcze kilku osobom swój numer prywatny, tak aby nam się lepiej współpracowało. Teraz wiem, że był to wielki błąd. Telefony dzwoniły przez cały czas, odkąd tylko zaczęły się regularne wahadła. W dzień, w nocy, także o dobrym śnie można tylko było pomarzyć. W standardowy dzień wahadła przeprowadzałem około 50 rozmów z każdego aparatu. Były to niejednokrotnie bardzo stresujące konwersacje. Skargi, zażalenia, groźby od niezadowolonych klientów. Z dnia na dzień byłem coraz bardziej zmęczony. Dodatkowo w dniu wahadła miałem taki obowiązek, aby być na dolnej płycie PKSu w Bielsku-Białej. Miałem wszystkiego dopilnować. Jeździłem oczywiście swoim prywatnym samochodem. Na paliwo dostawałem zero, czyli nic. Nieraz bywało tak, że w danym dniu musiałem na PKS jechać dwa razy: rano i wieczorem. A to z tego względu, że wyjazdy na Chorwację są pod wieczór, a wyjazdy w innych kierunkach w godzinach porannych. Za paliwo nic, czyli zero powtarzam. Bywało tak, że autokary się psuły i spóźniały się po 3, 4, 6 godziny. Ja musiałem kwitnąć przez ten cały czas na PKSie i wysłuchiwać skarg niezadowolonych klientów. Ogólnie łagodziłem sytuację, choć kilka razy dostałbym w lampę, bo bywało ostro. Za dodatkowe godziny pracy zero, czyli nic. Wiem, że istnieje wymóg znajomości programu Excel. Wystarczy znać tylko podstawowe funkcje tegoż programu, bo w sumie tu liczyła się tylko szybkość, a nie znajomość zaawansowanych funkcji. Trza było po prostu klikać na akord, aby wszystkiemu podołać. Ja po 3 miesiącach wypaliłem się totalnie. Na szczęście naderwałem sobie więzadło w kolanie i poszedłem na L4. Naprawdę sobie naderwałem, to nie była ściema. Będąc uczciwy stwierdziłem, że mogę dalej pracować tylko nie będę przyjeżdżał tak często do biura, bo miałem z tym kłopot. Usztywniona noga. Z domu robiłem wszystkie podstawowe zadania Logistyka. Z powodu rehabilitacji moja dokładność pracy spadła. W wyniku tego pod koniec września usłyszałem od Pani Kasi M. (właścicielki biura), że się obijałem i sobie odpuściłem i że minęły te czasy kiedy to na L4 pracownik rzeczywiście nie musi pracować... Dostałem tylko gołą pensję za wrzesień, bez dodatku za poszczególne wahadła. Aha! O pensję musiałem walczyć, bo nie chciano mi jej wypłacić. Tak zakończyła się moja przygoda z OK Services Travel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja pani Re: OK Services Travel IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 16:49 kopa w tyłek powinnam ci dać na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: OK Services Travel IP: 195.149.120.* 23.05.12, 15:58 żenujący poziom szefowej z Ok service .... masakra ... ciekawe jakby sę czuła, gdyby ktos z nią postąpił w ten sam sposób .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZERAŻONA Re: OK Services Travel IP: 217.96.66.* 25.06.13, 12:10 widziałam znów ogłoszenie, że szukają logistyka transportu w ok services... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteranka Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? IP: 213.215.92.* 04.08.14, 20:59 Amk Glass przestrzegam wszystkich. Ogólnie to nikomu nie polecam. Na rozmowie kwalifikacyjnej szef pyta cie(jeśli jesteś kobietą) o to czy nie będzie ci przeszkadzał skąpy strój w pracy. Po zatrudnieniu latasz kierownikom mareczkowi i krystiankowi do sklepów spełniać ich zachcianki smakowe, a jak już popracujesz trochę dostaniesz awans i będziesz mogła pomasowac kierownikom plecy bądź po pół rocznym stażu pracy dostaniesz propozycje awansu w nadgodzinach gdzie w biurze zamykacie się obydwoje. Tu dochodzi już do pracy Fizycznej chyba że nazwiemy to biurową bo odbyło się na biurku. W masazach najlepsza jest pani Ania natomiast w przekrecaniu klucza w drzwiach biura i w wycieraniu kurzu tam gdzie nikt już nie sprząta pani Marta. W soboty wielka libacja alkoholowa w trakcie pracy jeśli zamowiles tam szyby to żałuj. Nadwyżka gratis gwarantowana. Wyjazdy Służbowe bajeczne szef zaprosi cie na kolacje aby wybadać grunt a później należysz do niego, masz chłopaka, męża, narzeczonego? Musisz wiedzieć jedno... W tej pracy już go nie będziesz miała... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jatomek2000 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 22.09.14, 17:02 Witam Weteranko. Doskonale Cię rozumię. Potrzebuję Twojej pomocy. Napisz proszę do mnie na maila: Jatomek2000@gmail.com. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
robe.rtbe Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 26.09.14, 16:27 Co do AMK Glass. Pracowałem w tej firmie dosyć długo. Zwolniłem się, bo znalazłem pracę bliżej domu . Pracowałem na hali w biurze bywałem tylko jak musiałem. Powiem tak, może są lepsi pracodawcy, ale w Amk wypłata była na czas, praca spokojna, jak ktoś robi co do niego należy to nie może narzekać. Nikt mnie nigdy po śniadanie nie wysyłał,ani nikt mnie nie chciał pomasować:-) Rozmowy za zamkniętymi drzwiami? faktycznie, była jedna - o wysokości pensji. .Na imprezki po fajrancie też się nie załapałem, bo ich po prostu nie było.Czuję ,że ktoś robi firmie koło pióra, konkurencja czy zawiedziony pracownik? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.amk Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 27.09.14, 22:53 Witam serdecznie :) Odkąd wpadłam na ten wpis, co wieczór czytam go sobie przed snem na dobranoc- na tą chwilę nie znalazłam nic innego, co mogłoby mnie równie dobrze rozbawić. Gdyby nie fakt, że to jedno wielkie pomówienie, to byłby to niezły skandal :D no ale z przykrością muszę rozczarować wszystkich czytelników i zdradzić swoje imię. To ja - Pani Marta Buu :D Tak to ta straszna Pani Marta co zamyka swojego szefa w gabinecie i zapewne każe mu ciężko pracować :D heheh. Jednak proszę mnie nie mylić z Panią Anią, która zapewnia swoim pracodawcą tortury w postaci masażu, ja aż taka zła nie jestem :D Widzę, że kogoś strasznie ponoszą wodze fantazji,ale chyba już czas wracać na Ziemię :D Może niech Ci rodzice założą blokadę na TV bo stanowczo za dużo oglądasz seriali typu " trudne sprawy" czy też " dlaczego ja ?" hehe Kilka zdań od siebie ... Pracuję w tej firmie i napiszę nawet więcej-kocham swoją pracę :) bo czemu miałoby być inaczej? Swoich szefów uważam za świetnych pracodawców chodź wiem, że nie są jak inni szefowie- na nich można liczyć ! :) Inni pracodawcy są pozbawieni empatii i wszelkich innych uczuć, a Nasi szefowie potrafią zrozumieć drugiego człowieka i gdy jest jakiś problem, to każdy pracownik może przyjść i szczerze porozmawiać. Firma AMK zapewniła mi zatrudnienie, które doceniam i uważam, że każdy powinien. Niestety czasy są takie a nie inne i rynek pracy rządzi się swoimi prawami. Wszędzie roi się od pośredniaków, którzy proponują pracę na śmiesznych umowach zlecenie bądź jak już zaznaczą, że dają umowę o pracę to zazwyczaj jest ona z terminem tygodniowym, bądź miesięcznym. Moim zdaniem takie umowy są dobre dla młodych osób - uczniów, którzy chcą dorobić, bądź zarobić na nowy rower, czy też telefon, ale nie dla ludzi, którzy mają na utrzymaniu rodzinę, mieszkanie itd. tacy ludzie potrzebują stabilizacji, oraz godnych zarobków. Jesteśmy ludźmi i chyba każdy normalny człowiek chce pracować legalnie - być ubezpieczonym i planować urlop, który mu się należy. Firma AMK zapewniła to swoim pracownikom, więc czy mamy na co narzekać ??? Nie sądzę. Dodatkowo zgadzam się z tym co napisał robe.rtbe wypłaty są na czas i również uważam,że jak każdy robi co do niego należy to jest ok :) A co do latania do sklepu ... Wytrwała wyobraź sobie taką sytuację : Marta : Idę do sklepu, potrzebujecie coś? Ktoś (Ania,szef,kolega z pracy- KTOKOLWIEK ) : kup mi (...) Czy ktoś widzi coś w tym złego ??? bo ja nie :) No ale jak widać niektórych koli to w oczy. Na koniec napiszę jeszcze tylko tyle, że nie lubię fałszywych ludzi, którzy piszą pod kryptonimem i myślą, że są mocni... Już nie wspomnę, że takie załatwianie spraw jest dla mnie śmieszne, no ale cóż - gratuluję odwagi wytrwała weteranko hehheh Ja nie boję się podpisać pod swoją wypowiedzią i się ujawnić. Pozdrawiam wszystkich ( poza wytrwałą oczywiście :D hehe ona jest dość wytrwała, więc zapewne poradzi sobie bez moich pozdrowień hehe ) Marta z AMK :) :) :) :) PS. Aniu jak możesz, to proszę weź do pracy jakiś balsam do masażu, ja zamknę drzwi hahah :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kapelmajsterkce666 Re: gdzie można znaleźć opinie o pracodawcach? 28.04.15, 20:10 No niestety nie oczyścisz się ,jest jedno wspaniałe przysłowie stricte związane z Tobą: "Ze szmaty jedwabiu nie zrobisz" :) Odpowiedz Link Zgłoś