Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KappAhl, C&A jak sie pracuje?

IP: *.lublin.mm.pl 01.11.08, 00:30
    Chciałabym zapytać jakie warunki pracy proponują te firmy?
    Interesuje mnie kierownicze stanowisko. Czy atmosfera jest ok i czy
    firma daje mozliwosc rozwoju. Oczywiscie info o zarobkach mile
    widziane:)
    pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: andzia Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:22
        Hmmm... Nikt tam nie pracuje??? Czy może tak ciężko pracuje że nawet do
        internetu zajrzeć nie ma czasu ani siły?...
        • Gość: kiko Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.rzeszow.mm.pl 13.11.08, 19:25
          a jakie zarobki?
          • Gość: huhu Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ostrowmaz.mm.pl 14.11.08, 00:39
            jako kierownik niezłe.....mozna kupić za to np 1600 chlebów:)
          • Gość: Spiget Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 19:22
            gorsze zarobki niż w H&M:)
            • Gość: ciekawa Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.eranet.pl 13.12.08, 16:16
              Witam, niedługo mam rozmowę w C&A na kierownika, czy ktoś wie jak
              przebiega rekrutacja?, o co pytają na rozmowie?
      • Gość: EWA Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:11
        Prac. w KappAhl powiem Ci, że warunki płacowe i socjalne są ok. na początku, okres próbny 3 mce 1100, 1150, następnie od 1300 zwykły pracownik. Atmosfera jednak zależy przede wszystkim od kierownika oraz pracowników jakich sobie dobierze. Powiem szczerze, że obecnie zatrudniają zbyt mało pracowników na zmianie, szczególnie od 13h-20h Wcześniej było lepiej
        • Gość: honia Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 23:35
          z tego co piszecie zarobki to nedza pracuje w biedronce od 9 lat na
          stanowisku kierowniczym i mam 2850 brutto a kasjerzy których
          przyjmujemy na dzieńdobry maja 1690 brutto
          • Gość: kobieeca Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.09, 23:45
            heh, to żal się wogóle przyznawać Pani Biedronko, bo ja w sklepie odzieżowym po
            miesiącu zarabiałam 3200,-
            A pani za tę kasę jeszcze popie... z paleciakiem po sklepie i rujnuje sobie
            zdrowie...
            zal, zal...
        • Gość: NIEZNAJOMA Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ip.jarsat.pl 31.08.09, 23:13
          PRACUJE W C&A B.DLUGO JAKO FIRMA NIE NAJGORZEJ MOGLI BY WIECEJ
          PLACIC KIERO MAJA SUPER;WSZYSTKO TEZ ZALEZY OD ATMOSFERY:))U NAS
          KLADA WYJEBKE NA DUZO RZECZY INACZEJ SIE NIE DA.NIBY W H&M TYLE
          ZARABIAJA ALE ZAPIE...JA JAK MROWKI A W C&A JEST
          SAMOOBSLUGA...SREDNIA PLACA SPRZEDAWCY TO 1500NA REKE PLUS BONY
          ZYWIENIOWE:))I SA WCZASY POD GRUSZA...
          • Gość: Dżejson Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.retail-sc.com 28.04.10, 13:28
            ciekawe w którym sklepie C&A sprzedawca dostaje 1,5 na rękę???
            95 % sprzedawców pracuje na 3/4 etatu i dostaje ok 900 zl na rękę.
            Na rozmowach wstepnych wabią wszystkich mozliwoscią awansu, a tak
            naprawde awansują tylko tych którzy donoszą albo są geyami.
            Geye w tej firmie mają szczególnie dobrze, sa faworyzowani, bo
            dyrektorka regionalna ich lubi. Ogolnie nie polecam
          • Gość: aaa Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:03
            W C&A sprzedawca zarabia ok 1300 na reke przy pełnym etacie. Praca dosc ciężka, atmosfera zależy od sklepu. polecam małe- duże to fabryki nie ma czasu na relacje tow.
        • Gość: Też EVA. Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 21:26
          Całkowicie się z Tobą zgadzam. Potwierdzam dane o zarobkach, zgadzam się również
          z opinią na temat zbyt małej ilości pracowników w godzinach 13-20,21.szczególnie
          w weekendy! Zgadzam się również z opinią, że atmosfera w sklepie zależy od
          kierownika.Pracowałam w tej firmie, miło wspominam Patrycje dyr. regionalnego,
          natomiast kierownik naszego sklepu był fatalny! mieszkajaca w bursie szkolnej
          kierowniczka z odległego Szczecina. Na szczęście po 2 miesiącach już jej nie było.
          Pozdrawiam
      • Gość: nie ujawniając si& Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 16:13
        Cześć pracowałam w C@A i szczerze powiem ze nie polecam tam pracy wykorzystują
        cie na maksa i zarabiasz marne grosze co miesiąc masz niespodziankę na koncie i
        nigdy tak naprawdę nie wiesz ile zarobiłaś w danym miesiącu
      • bezia80 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 01.03.09, 17:54
        Byłam na rozmowie w C&A na kierownika działu damskiego. sama rozmowa ok, pani z
        HR miła i sympatyczna, pytała o moje obowiązki w poprzedniej pracy, relacje z
        pracownikami itd. Poza tym pytała co bym zrobiła w konkretnych sytuacjach, np.
        psuja sie schody ruchome, ktos nie przychodzi do pracy, dekoratorka nie
        przebrała manekinów, bałagan w sklepie i jeszcze ma przyjechać kontrola i tym
        podobne. Na pierwszej rozmowie nic o kasie:)Do drugiego etapu, z dyr. regionalna
        nie przeszłam. Aha, na szkolenie wysyłają delikwenta do innego miasta, na 3 do 6
        miesięcy, może to byc daleko od domu. ale za to umowę podpisują na czas
        nieokreślony. Pozdrawiam
        • Gość: Aga Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.torun.mm.pl 04.03.09, 23:18
          Hej.
          Włąsnie dzis dostałam telefo z zaproszeniem na rozmowe do C&A.
          Byłam zaskoczona bo przez telefon Pani zapytala sie mnie czy moge
          odpowiedziec jej po angielsku:)!
          Po odpowiedzi zostałam zaproszona za rozmowe na piątek po czym
          oznajmiła mi,ze mam sie przygotowac na rozmowe w języku polskim i
          angielskim!!!
          I mam sie przygotowac na cały dzien,ponieważ to pierwszym etapie
          rozmowy wybierają osoby na 2 etap.

Powiedzcie mi jakie tam sa zarobki na stanowisku kierowniczym-bo
          wymagania dosc wysokie!]

pozdrawiam
          • Gość: magda Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:47
            witam, czy możecie coś powiedzieć na temat pracy kierownika działu w C&A? a
            właśnie czekam na odpwiedź i nie mam pojęcia czego się spodziewać. obecnie
            jestem kierownikiem w innej firmie handlowej i zastanawiam się czy rzucać się na
            głęboką wodę, ponieważ tu wiem na czym stoję a o C&A nic nie wiem....byłabym
            wdzięczna za każdy "trop". pozdrawiam
            • Gość: magda Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:34
              dostałam propozycję pracy w C&A!!!
        • Gość: ferdek Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.retail-sc.com 28.04.10, 13:23
          chyba Cie wprowadzili w błąd, bo w C&A na stanowisko kierownicze
          jest umowa na czas okreslony dwa lata. Oni bardzo niechętnie
          podpisują umowy na czas nieokreslony, tylko wtedy, kiedy muszą
      • kocicca73 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 13.05.09, 10:07
        właśnie jestem po owocnej rozmowie kwalifikacyjnej, w przyszłym
        tygodniu jadę na szkolenie do warszawy z całym zespołem z
        lubelskiego , nowootwierane sklepu
        czy ktoś też z sposród czytających to forum też jedzie na to
        szkolenie??
        chodzi o ekipę kappahl lublin olimp
        • Gość: Tola Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.217-171-63.tkchopin.pl 17.05.09, 21:20
          Hej, pracowałam 10 lat w KappAhl i powiem tak- szybki awans, albo
          szukajcie go gdzie indziej ;-( Zarobki słabe, podwyzki raz w roku i
          to marne od 100-200 brutto.Socjalny bardzo ok.!
      • kocicca73 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 13.05.09, 23:22
        podnoszę bom ciekawa
        • Gość: kitka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:19
          Witam.
          Ja wybieram się na szkolenie do Warszawy 20.05.2209
          • Gość: magda Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: 80.50.54.* 14.05.09, 19:26
            ktoś jedzie z czewy?
      • kocicca73 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 14.05.09, 20:22
        no własnie ja też jadę 20,05 i dlatego zapytałam, miło mi więc
        poznac nową koleżankę
        mam pytanie nie wiesz ile osób poza tym facetem będzie jechało z
        nami?
        • Gość: kitka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.enterpol.pl 15.05.09, 08:14
          Cześć.
          Fajnie że się odezwałaś.Mi też miło Cię poznać.
          Nie mam pojęcia ile osób jedzie,ale jak byłam na rozmowie to Pani
          Monika mówiła że planują zatrudnić 8 osób.Mam pytanie kiedy bedziesz
          robić badania?,ja planuję w poniedziałek.Może się spotkamy na
          Królewskiej.
          Pozdrawiam.
      • kocicca73 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 15.05.09, 12:05
        cześć no ja własnie też w poniedziałek się wybieram do luxmedu na
        królewską, bo nigdy nic nie wiadomo a wyrobić z badaniami sie trzeba
        myślę że będę w luxmedzie około godziny 8.30 bo tez trzeba się
        liczyc z ewentualnymi kolejkami
        mam na imię dorota i mam rudawe włosy, 170 cm wzrostu i tez licze na
        spotkanie
        z tego co wiem będzie nas około 8 osób, być może akurat w luxmedzie
        się wszystcy spotkamy..?
        pozdrawiam i do zobaczenia
        • Gość: kitka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.enterpol.pl 15.05.09, 12:17
          ok
          ja tez bede o 8:30.
          Miło mi ja mam na imię Marta jestem trochę niższa mam 160 w
          kapeluszu i mam blond włosy,razem bedzie nam rażniej.
          Pozdrawiam
        • Gość: kitka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:40
          Cześć Dorota.
          Właśnie wróciłam z badań,szukałam ciebie ale niestety bez skutku.Ja byłam 8.45
          Szkoda myślałam ze się poznamy.
          Pozdrawiam.
      • gosszka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 13.06.09, 21:20
        Wie ktos ile zarabia kierownik dzialu i kierownik sklepu w Kappahl,
        H&m, i C&A? Z gory dzieki za odp :)
        • Gość: anonim Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:28
          to jest niestety tajemnica
        • Gość: anonim Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:26
          w h&m kierownik od 4 tys zalezy od tego jaki sklep.
          • Gość: thelandlords Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 28.07.09, 18:08
            witam
            dzis byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na kierownika sklepu ( oferta dotyczy
            KappAhl) wrażenia pozytywne, czekam teraz na odpowiedz i ewentualny drugi etap
            :) a czy zarobki kierownika w tej sieci to rzeczywiście taka tajemnica ?
          • Gość: kierownik w h&m Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.punkt.pl 27.10.09, 16:24
            Hahaha dobre :D
          • Gość: Gosc portalu Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.09, 23:57
            Mam,pyt.ile zarabia srednio kierownik w sklepie C&A?Jezeli ktos
            wie,to chociaz powie w przyblizeniu.
      • Gość: kobieeca Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 22:59
        W promod np zarabiasz między 3400-5200zł netto. Wszystko zależy od miasta i od
        premii trymestralnych :) Ale jest przyzwoicie.
      • Gość: kwiatek Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.09, 20:41
        chciałabym zapytać ile średnio zarabia sprzedawca w C&A i jakie
        etaty są dostępne?
        • Gość: buziaczek Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.suwalki.vectranet.pl 25.01.10, 14:12
          Mam pytanie szczegolnie do tych ktorzy juz byli na rozmowie kawal.
          (na stanowisko kierownika), mcie licencjata lub magistra?czy moze
          jestescie w trakcie nauki?
          • Gość: gosc Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.lanet.net.pl 28.01.10, 19:02
            kier. działu hm 300 brutto
            • Gość: spiget Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.chello.pl 28.01.10, 20:35
              Wow to jakieś 220 zł na rekę!!!!!!!!!!
              • Gość: jaa Re: KappAhl IP: *.suwalki.vectranet.pl 28.01.10, 20:58
                a ile zarabia zwykly pracownik wKappAhl????????????
                • Gość: gaga Re: KappAhl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 23:05
                  no , masz ok 1750 zł , na rękę wychodzi 1250 jakoś.. do tego-
                  konkursy pracownicze,m bony dwa razy w roku po 600 zł na ciuchy ze
                  sklepu, bony sodexo na swieta i oczywiście upominek od szwedów :P
                  ogólnie, firma dba o pracowników :)
        • Gość: Ibi Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.chello.pl 28.04.10, 20:33
          czesc. wyslalem aplikacje na kierownika w kappahl. czekam na odp ale moze ktos
          wie czego sie spodziewac na rozmowie - o co pytaja? Rozmowa w jezyku angielskim?
          wymagaja studiow? Czy wiek ma dla nich znaczenie (mam 24 lata)? Jak sie pracuje?
          Atmosfera sztywna czy raczej kolezenska mila atmosfera? Noi ile tam mozna
          zarobic? z gory dzieki za kazde info! pzdr
          • Gość: ciekawa Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: 109.243.227.* 25.05.10, 13:03
            chcialam sie dowiedziec, czy ktos pracowal w sklepie KAPPAHL na stanowisku
            Dekorator? czy to faktycznie ciekawa praca i ile sie zarabia na takim
            stanowisku? bede wdzieczna za opinie!
            • Gość: karolina Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 10:36
              Ja właśnie dostałam prace w KappAhl na stanowisku dekoratora, 3 mies. okres
              próbny - 2400zl brutto, potem się okaże; wybieram się na szkolenie do Wa-wy
              7.06.2010 - może jest ktoś, kto też wtedy jedzie?
              • Gość: magda Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:34
                cześć ja mam rozmowę kwalifikacyjna za 3 dni na sprzedawce w KappAhl czy ktoś
                możne mi powiedzieć czego mogę się spodziewać? o co pytają najczęściej?
                • Gość: xyz Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ghnet.pl 21.06.10, 21:51
                  pytają o doświadczenie, jak sobie wyobrażasz pracę w sklepie, o
                  Twoje zalety i wady, na czym polega według Ciebie praca zespołowa
                  itp. bajery... a gdzie masz rozmowę?
                  • Gość: mag.. Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 15:20
                    Dzięki :)rozmowę mam już za sobą (Tarnów)były podobne pytania teraz czekanie 2
                    tygodnie na odpowiedz i zobaczymy...bo konkurencja spora!
                    • Gość: Kinia Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.net137.okay.pl 25.06.10, 12:40
                      Ja otrzymałam telefon o przyjęciu do pracy w tym samym dniu co była
                      rozmowa zarobki 10zl brutto na godz szkolenie poza miastem 4 tygonie
                  • Gość: Lenaa Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.10, 09:39
                    Byłam na rozm kwal jako sprzedawca i pytania byly faktycznie podobne: Dlaczego chce Pani pracowac w tym sklepie? Jak dobrze zna Pani marke? Co jest najwazniejsze w sprzedazy? |Co by Pani zrobila gdyby klientce zaciął się zamek w spodniach, które bardzo chciala kupic? Jak Pani odreagowauje stres? Czy umie Pani pracować pod presja czasu? Czym się Pani interesuje? Co by Pani zrobiła gdyby koleżanka poprosiła o zastępstwo a miałaby Pani dzień wolnego? I jeszcze kilka pytań w stylu " Co by Pani zrobiła gdyby..." Szukającym pracy życzę powodzenia
                  • Gość: Zollla Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.is.net.pl 14.10.10, 12:48
                    ......szczerze nie polecam pracy w C&A kierownictwo nie szanuje swoich pracowników a pensja to czysta masakra żadnych premii,kiepska najnizsza krajowa pensja, żadnych mozliwości awansu chyba ,ze wchodzisz komuś w dupsko za przeproszeniem.......jednym słowem to sklep wiecznie pełen bałaganu,zamieszania,składania oraz Kłamstwa!!!!!
                    Uwaga!!!!! nie pakujcie się do tego sklepu,bo potem to tylko żenada........potem bedziesz tylko załował a jakość ubrań to też dość kiepska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przemysl lepiej..............:(((
                    • Gość: Jeremy Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: 78.131.239.* 04.11.10, 22:05
                      Witaj Zolla
                      W którym sklepie C&A pracowałaś?
      • Gość: ... Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:44
        Potrzebujesz szybkiego zarobku wejdź:
        puzz.org.pl/?p=4lzEoe2GKbAX
        Szybkie i duże wygrane gwarantowane
      • Gość: Tip Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.217-171-48.tkchopin.pl 07.09.10, 19:02
        Witam, Mam pytanie. ile zarabia kierownik działu w C&A netto czyli na reke, ale nie w małym mieście tylko dużym... potrzebuje konkretne info :) Nie wiem czego moge się od nich spodziewać. Dzieki za odp.
        • Gość: ja Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 20:38
          2200 netto w c & a
          • Gość: aga Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 23:16
            Czy w KappaAhl na kierownika naprawdę niezbędny jest angielski, znam średnio ale nie bardzo dobrze czy mam szansę?
            • Gość: Dyduś Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.12.10, 10:20
              Angielski przydałoby się znać lub mieć znajomości :). Jeśli chodzi o sklep KappaAhl w Rzeszowie to nikt się tam nie dostanie, tylko ci co pracowali w H&M obcy nie mają szans się tam dostać bo kierowniczka zbiera swoich znajomych z byłej pracy. Chyba że praca 1/2 lub 3/4 etatu to jak na skoczka potrzebują to biorą obcego ale te osoby długo nie popracują. Pracuje blisko nich i powiem szczerze że gdyby moja szefowa tam była to sklep prosperował by całkiem inaczej.
              • Gość: mallenka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ghnet.pl 31.12.10, 11:35
                oj tak... z pewnością prosperował by całkiem inaczej... może nawet gorzej...;)))
                Człowieku ile musisz mieć w sobie zawiści i jadu, że wypisujesz takie rzeczy....
            • Gość: gość Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:57
              Jest potrzebny bo kontaktujesz sie z zagranicą..
      • Gość: 55 Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 17:59
        Ja nieco z innej beczki, ale tyczy się tematu w jakiś sposób.
        Otóż, dlaczego sklepy takie jak H&M, Zara, KappAhl, C&A ... nigdy nie plamią swego honoru wywieszeniem ogłoszenia, że kogoś potrzebują? Ani na szybie, ani w necie? Przynajmniej w moim mieście....
        Skąd człowiek ma akurat wiedzieć, że ktoś u nich odszedł i MOGĄ potrzebować nowego pracownika? Gdy zapytałam o to kolegę kolegi pracującego w jednym z tych sklepów, odpowiedział, że "trzeba iść się dowiadywać". Czyli latać co tydzień po każdym z nich i pytać, a nuż widelec?>?
      • Gość: Niki Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.welnowiec.net 21.02.11, 22:18
        Witam. Czy ktos wie ile zarabia kierownik dzialu w H&M????Obecnie na swoim stanowisku zarabiam min . 3,5 tys i nie wiem czy w ogole warto wysylac Cv na stanowisko kierownika działu oferowanego przez HM.
      • Gość: sasasa Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.leon.com.pl 22.02.11, 15:41
        Witam! Mam pytanie do pracowników sklepu C&A. Ma ktoś z was spisane klasyfikacje działu damskiego? Pilnie potrzebuję! Z góry dziękuję. :)
        • Gość: misia Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.retail-sc.com 04.03.11, 15:46
          idz do swojego kierownika dzialu i niech ci wydrukuje ...
          • Gość: Koka Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:53
            Witam, praca w KappAhl jest taka jak wszędzie, zapierdzielasz z wysokoscia lamperi, bo etaty ucinają a klientów i dostaw towaru nie... nie wspomne o metraŻu ;-) Zartuje. Pracowałam tam 10 lat i bywały rózne okresy, lepsze, gorsze i najgorsze ;-(
            Kierownik zarabia róznie... 6 tys 5 tys 3 tys na rączkę, zalezy jak sie podoba osobie przeprowadzajacej rekrutacje i czy akurat tam nie maja swojego pupila na stanowisko a rekrutacja to mydlenie oczu i czy walczy o swoje - czyli czy potrafi dobrze się sprzedać pracodawcy. Zresztą teraz chyba tak jest wszędzie.Jeśli chodzi o Asystenta kierownika to lipa 1,3 tys - 1,9 tys netto wiec róznica między kierownictwem to przepaśc.Dekorator juz ma troszkę wiecej. Ale w sumie wszystko zależy z jakiej strony sie pokarzesz ;-)
            Sprzedawca fakt na dzień dobry ma mało ale podwyzki są zawsze wiec tez tu bywa róznie ;-( są tacy co mają 1,3 tys netto a są tacy co maja 1,8 netto
            Socjal jest najlepszy: kawa, herbata, cukier, mleko,zmywarka,lodowka...itp od łyżeczki do kubka, garnka itd. Nie sprzatasz sklepu bo jest ekipa od tego. Dostawy 3 razy w tyg. cięzkie kartony to fakt-tipsy odpadają ;-) ale .... Nie jest żle .polecam!
            Dodam jeszcze ze wysokie zarobki mają osoby pracujace tam od początku ;-) 13-10 lat, wiec sie nie łudzcie ;-(
            • Gość: dona Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 09:20
              a jak szukacie pracy w Kappahl ? Wysyłacie podanie przez internet czy zanosicie bezpośrednio do sklepu? Nie widziałam ogłoszeń że poszukują pracowników, więc może poprostu zaniesc cv do sklepu mimo że nie ma ogłoszenia ??
              • tibarngirl Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 19.05.11, 23:00
                Myślę, że nie wywieszają ogłoszeń gdyż
                a) nawet jeśli ktoś odszedł to nie potrzebują nowego pracownika
                b) mają już ustawioną osobę na to stanowisko, po znajomości. Po co im tedy kartka? W niektórych Empikach rekrutacja odbywa się tylko tak. Jak żyję, nie trafiłam jeszcze na ogłoszenie na temat poszukiwania pracowników do tej sieci.
                Myślę, że warto by spróbować iść z CV. Jeśli będziesz mieć szczęście, to trafisz na osobę, z którą ugadasz i może od razu cię przyjmą albo przynajmniej zapadniesz im w pamięć (szansa, że zadzwonią gdyby kogoś potrzebowali). Mail jest anonimowy, więc gdy nie ma rekrutacji mailowej, może nie zostać nawet otwarty.
                • Gość: ... Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 23:27
                  Przecież ich ogłoszenia są wszędzie,na każdym portalu związanym z pracą.
                  Chyba,że chodzi o stanowisko sprzedawcy.Wtedy cv trzeba zanieść do sklepu,w którym chcecie pracować.
                  • tibarngirl Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? 05.07.11, 14:50
                    Nie, naprawdę rzadko się zdarzy, że wywieszą ogłoszenie o sprzedawcę w witrynie... na portalu w moim mieście za to ich ani razu nie spotkałam.
      • Gość: ona Re: KappAhl, C&A jak sie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 00:09
        KappAhl w Lublinie Galeria Olimp idzie podobno do likwidacji, na miejsce KappAhl w Lublinie będzie nowy sklep.
      • Gość: gośc masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 09:05
        Ludzie nie przesadzajcie ja wiem ,że każdy by chciał zarabiać jak naj więcej bo takie są czasy każdy chce mieć jak naj lepiej ale uważam ,że pierw zacznijcie sie cieszyc tym co macie a nie narzekacie ,że za mało ja bym wolała miec to za mało płacone i miec tą prace a nie chodzic do mopsu i prosić się o kilka groszy żeby przeżyć i jeszcze stać w tych kolejkach tylko po to żeby dostać 200 zł które zaraz stracisz i nawet nie odczujesz tej pomocy finansowej pamietajcie ,że sa ludzie którzy mają gorzej od was i muszą żyć przemawia przez was egoizm Ps a jeżeli chodzi o to jak sie pracuje wszedzie jest tak samo jeden wielki h.. ale lepiej miec niz nie Pozdrawiam
      • Gość: nela hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 21:30
        kierownik działu w HM zarabia 3200 pln, a kierownik sklepu 6 tys.taki jest standard, w najlepszych sklepach zarobki sa wyzsze.
        • Gość: ja to ja Re: hm IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.14, 09:35
          nela- czy są to zarobki brutto czy netto? Czy jest to "stała" wypłata czy z premiami? I czy w ogóle są tam premie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka