Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwolnienia w PolCardzie

24.10.03, 19:06
    Napiszcie proszę jak was zwolniono w stylu k...im (amerykańskim) w
    Polcardzie (obecnie G-Tech) w tym tygodniu.
    Ameryka to dobra rzecz.
    Niech się wszyscy udławią takim śmierdzącym kapitalizmem.
    Obserwuj wątek
      • vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:22
        JA JESZCZE TU PRACUJE
        ale faktycznie zwolnienia były i to w stylu który pozostawia wiele do życzenia
      • vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:26
        Chociaż te zwolnienia były do przewidzenia i nikt chyba nie miał złudzeń że ich
        nie będzie , -ja nie miałem .Natomiast ból jest taki że zwolnili dość dużo
        wartościowych ludzi , chociaż niektórych osób nie żałuje jeśli pracowałeś to
        możesz się domyslić , natomiast co do niektórych osób to nie mam bladego
        pojęcia czym się kierowali
        • pafcio1974 Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:52
          W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/.... Zasada
          won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracownik.
          • pafcio1974 Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:54
            pafcio1974 napisał:

> W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/....
            Zasada
            > won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracownik.

Sorki zagmatwałem odpowiedz. Zrywa mi łacze wiec sie spiesze w pisaniu.
            • vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 25.10.03, 08:41
              pafcio1974 napisał:

> pafcio1974 napisał:
              >
              > > W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/....
              > Zasada
              > > won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracown
              > ik.
              >
              > Sorki zagmatwałem odpowiedz. Zrywa mi łacze wiec sie spiesze w pisaniu.
              Podobno zorganizowano spotkanie z osoba która ma zwolnionym pomóc szukać pracy,
              ale moim zdaniem jest to raczej typowy działanie pod PR niż faktyczna troska o
              zwolnionych pracowników . No cóż od kilku lat wychodzę z założenia że nie
              nalezy byc pewnym zwojej sytuacji bo jedyne co jest stałe to zmiana dlatego
              regularnie przeglądam ogłoszenia o pracę w ramach hobby wysyłam swoje Cv na
              ciekawe oferty i chodze na wszystkie rozmowy kwalifikacyjne przynajmniej mam
              rozeznanie co do tego co mnie może czekać na rynku pracy oraz czego moge
              oczekiwać od pracodawcy , oraz to że tak naprawde wcale zwolnienie z [pracy nie
              musi byc az tak tragiczne , wiadomo kazda zmiana powoduje lek obawe i
              frustracje. Ale czasami bywa tez ze zmiana wychodzi nam na dobre , zależy
              oczywiście od tego czy ktos stara sie cały czas rozwijać swój intelekt czy
              raczej zatrzymał sie kiedys na pewnym etapie w przeszłości ,
              Niestety jak sie nie rozwijasz to sie cofasz , to jest przykre ale jesli sie
              chce normalnie egzystować w tym kraju to jestesmy skazani na ciągły rozwój
              podnoszenie kwalifikacji , poszerzanie swoich horyzontów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka