pafcio1974 24.10.03, 19:06 Napiszcie proszę jak was zwolniono w stylu k...im (amerykańskim) w Polcardzie (obecnie G-Tech) w tym tygodniu. Ameryka to dobra rzecz. Niech się wszyscy udławią takim śmierdzącym kapitalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:22 JA JESZCZE TU PRACUJE ale faktycznie zwolnienia były i to w stylu który pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:26 Chociaż te zwolnienia były do przewidzenia i nikt chyba nie miał złudzeń że ich nie będzie , -ja nie miałem .Natomiast ból jest taki że zwolnili dość dużo wartościowych ludzi , chociaż niektórych osób nie żałuje jeśli pracowałeś to możesz się domyslić , natomiast co do niektórych osób to nie mam bladego pojęcia czym się kierowali Odpowiedz Link Zgłoś
pafcio1974 Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:52 W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/.... Zasada won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
pafcio1974 Re: Zwolnienia w PolCardzie 24.10.03, 19:54 pafcio1974 napisał: > W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/.... Zasada > won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracownik. Sorki zagmatwałem odpowiedz. Zrywa mi łacze wiec sie spiesze w pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vokulski Re: Zwolnienia w PolCardzie 25.10.03, 08:41 pafcio1974 napisał: > pafcio1974 napisał: > > > W..ce było potraktowanie dobrych pracowników wieloletnich jak ????/.... > Zasada > > won i nigdy już nie wracaj. Pomimo tego iż był to wieloletni dobry pracown > ik. > > Sorki zagmatwałem odpowiedz. Zrywa mi łacze wiec sie spiesze w pisaniu. Podobno zorganizowano spotkanie z osoba która ma zwolnionym pomóc szukać pracy, ale moim zdaniem jest to raczej typowy działanie pod PR niż faktyczna troska o zwolnionych pracowników . No cóż od kilku lat wychodzę z założenia że nie nalezy byc pewnym zwojej sytuacji bo jedyne co jest stałe to zmiana dlatego regularnie przeglądam ogłoszenia o pracę w ramach hobby wysyłam swoje Cv na ciekawe oferty i chodze na wszystkie rozmowy kwalifikacyjne przynajmniej mam rozeznanie co do tego co mnie może czekać na rynku pracy oraz czego moge oczekiwać od pracodawcy , oraz to że tak naprawde wcale zwolnienie z [pracy nie musi byc az tak tragiczne , wiadomo kazda zmiana powoduje lek obawe i frustracje. Ale czasami bywa tez ze zmiana wychodzi nam na dobre , zależy oczywiście od tego czy ktos stara sie cały czas rozwijać swój intelekt czy raczej zatrzymał sie kiedys na pewnym etapie w przeszłości , Niestety jak sie nie rozwijasz to sie cofasz , to jest przykre ale jesli sie chce normalnie egzystować w tym kraju to jestesmy skazani na ciągły rozwój podnoszenie kwalifikacji , poszerzanie swoich horyzontów . Odpowiedz Link Zgłoś