Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pożycz do pierwszego

IP: *.ds7.univ.gda.pl 07.01.09, 23:46
    jesli juz liczymy te 10 mln zł, to trzeba wziac pod uwage, ze jest to liczba fikcyjna - powszechne jest nabijanie "rankingu zaufania" poprzez pożyczki i potem szybkie spłaty w celu uwiarygodnienia (co nabija obrót pieniężny") .. oraz oszustwa..
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ankuz_Mor Re: Pożycz do pierwszego IP: *.acn.waw.pl 08.01.09, 12:21
        W Polsce jest chyba za mało tzw. "zaufania społecznego", żeby tego typu inicjatywy wypaliły.
        my-journal.blog.onet.pl/
      • ciumcia Re: Pożycz do pierwszego 10.01.09, 14:07
        A czemu mam ufać komuś, komu "nie starcza do pierwszego"? Pożyczka to zmieni?
      • Gość: kaka Re: Pożycz do pierwszego IP: *.ds7.univ.gda.pl 10.01.09, 14:29
        no właśnie o to chodzi, grom osób, które widać na monetto, kokosie czy innych serwisach to osoby zadłużone już gdzieś indziej, nieporadne.. poza tym gdy widzę, że ktoś pożycza na prezent ślubny albo podobne rzeczy, to mam poważne obawy o możliwości spłaty.
      • Gość: sh Re: Pożycz do pierwszego IP: 80.72.38.* 13.01.09, 11:21
        Akurat w Polsce nie ma za wiele podstaw do zaufania społecznego. A nawet jak ktoś ma zaufanie, to wystarczy na minutę zostawić rower i zaras wraca do pionu
      • Gość: 4g63 Re: Pożycz do pierwszego IP: 213.77.0.* 13.01.09, 16:52
        ludzie, nie pożyczajcie, skoro dzisiaj was nie stać, za rok też nie będzie was stać, pożyczka to tylko złudzenie możliwości finansowych, pożyczka nic nie zmienia, poza tym że was pogrąża
      • Gość: BogatyOjciec.INFO Re: Pożycz do pierwszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 23:05
        społecznie to trzeba ufać sobie przede wszystkim i swojej wiedzy i doświadczeniu.

Ja dzięki głupim (nie dla mnie) książkom Kiyosakiego zwolniłem się z pracy i teraz żyje tylko z wynajmu mieszkań, które kupiłem za pieniądze banków i innych ludzi. Polecam poczytać np. na BogatyOjciec.info

• Gość: kaka Re: Pożycz do pierwszego IP: *.ds7.univ.gda.pl 14.01.09, 22:49
        bajeczki Kiyoshakiego możesz sobie darować, zwłaszcza w formie spamu. była na to moda, ale jakoś nie sprawdziło się w praktyce, poczytaj głębiej. A wynajmować mieszkania można i bez wiedzy ekonomicznej.
      • Gość: Marek Re: Pożycz do pierwszego IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.09, 23:56
        W wesji polskiej brakuje mi forum, na ktorym mozna wymienic doswiadczenia lub napisac do kredytobiorcy. Wersja niemiecka posiada specjalne dotego celu FORUM !!
      • Gość: o tak ! Re: Pożycz do pierwszego IP: 91.198.246.* 20.01.09, 10:02
        Inwestuj w innowacje pubbing.pl Tylko dla odważnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka