Dodaj do ulubionych

Załamana :(

04.12.05, 11:30
Od ponad roku jestem zakochana w cudownym chłopaku. Wszystko jest ok, poza
jedną sprawą... Seksem. Mój chłopak boi się pójść ze mną do łóżka. Z początku
myślałam, że nie jestem dla niego atrakcyjna, że mu się nie podobam...
Postanowiłam z nim o tym porozmawiać i okazało się, że on boi się, że... mnie
zawiedzie i to go blokuje! Bo ja jestem taka COSMO i w ogóle i gdy o tym
myśli strasznie się denerwuje. Co ja mam zrobić? Jak mam się wobec niego
zachowywać, jak go uspokoić? Przecież nie mam zamiaru go testowaći rzucać,
jeśli nie będzie boskim kochankiem odrazu. Przykro mi z tego powodu :(
Obserwuj wątek
    • Gość: a taka tam Re: Załamana :( IP: 193.151.48.* 04.12.05, 13:00
      Daj mu czas, masz dobry pomysł-pogadaj z Nim o tym. Przeciez rozmowa jest
      najlepsza, wytłumacz mu, że jeżeli nie okarze sie fantastycznym kochankiem, to
      przecież nic, macie jeszcze czas na odkrywanie Swoich czułych miejsc i to
      własnie sprawi, że wasze życie seksualne stanie sie wspaniałe. Ale to tylko
      dobrze świadczy o tym chłoaku-On Cie naprawde kocha, skoro tak mu zależy na
      Twojej opinii. Pozdrawiam i życze powodzenia:)
    • Gość: pcat Jesteś "Cosmo"? A co to jest? IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 19:49
      ...
      • bastian20 Re: Jesteś "Cosmo"? A co to jest? 04.12.05, 21:19
        Prosze bardzo tu jest link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=520&w=32620126 a w nim odp na to pytanie, wypowiadałem sie tam kilka razy i
        może moje rady tobie też pomogą.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Załamana :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 07:52
      Jesteś taka Cosmo? A co to znaczy? Bo mi się kojarzy to imbecylami pokroju Doda
      Elektroda słuchajacymi radia Eska.... Może on nie chce "rżnąć głupa"? HE,HE!
      Sorry za kaśliwość ale lektura tej gazety powaliła mnie swą głębią i sie
      podnieśc nie mogę...
      • rogatka1 Re: Załamana :( 05.12.05, 10:52
        To nie rozumiem po co wchodzisz na takie fora... Żeby się dowartośćować?
        Mówiąc, że jestem Cosmo - miał na myśli moje doświadczenie i pewność siebie w
        łóżku. Chociaż powoli zaczynam tę pewność tracić, bo jak widzę odwraca się to
        wszystko przeciwko mnie ;)
        • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Załamana :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:03
          Dowartościować?? Nie jest to mi raczej potrzebne. Po prostu zwrot "dziewczyna
          Cosmo" ma u mnie niezbyt szcęśliwe konotacje. Coś jak Chłopak CKM. Wchodzę na to
          forum bo jest dosyc ciekawe i raczej ma niewiele wspólnego z Cosmopolitan. Co do
          watku głównego.... No to Ci nie zazdroszczę! raczej go nie zmusisz siłą do bycia
          otwartym... będzie Cię to kosztowało sporo pracy bez gwarancji powodzenia. Może
          koleś miał jakies traumatyczne przeżycia? Boi się że się sprawdzi? Faceci mają
          nawbijane w głowę kupę pierdół typu "Stoi mi więc jestem"...
          • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Załamana :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:05
            A! Napisałaś że się boi. Jakieś mam problemy ze zrozumieneim tekstu pisanego....
        • Gość: Artur Przezywacz A teraz krytyka IP: 195.69.82.* 05.12.05, 11:44
          "Mówiąc, że jestem Cosmo - miał na myśli moje doświadczenie i pewność siebie w
          łóżku."

Buehehehehehehehehehe
          • Gość: Marian Dwie Szopy Re: A teraz krytyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 07:48
            Tiaaaaa.....właśnie przypomniałem sobie jedną historię która dowodzi że Cosmo
            nie jeste takie złe: podczas zabaw oralnych z Moją Którąś Ex, kiedy czułem
            zbliżajacy sie wielkimi krokami finał, Ex oświadczyła: Wytrzymaj, w Cosmo
            przeczytałem artykuł "49 sposobów robienia loda" a jestem dopiero przy
            dwudziestym trzecim... He,he!
    • Gość: MPDorota Moze on jest gejem? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 05.12.05, 08:35
      I jest z toba, zeby udac, ze woli lale?
    • Gość: motylek Re: Załamana :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:22
      powiedz mu ze tez obawiasz sie waszego pierwszego razu bo nie wiesz czego
      bedzie od ciebie oczekiwal, i ze nie przekonacie sie poki nie sprobujecie a w
      dodatku nie kazda para od razu sie do siebie super dopasowuje wiec niech sie
      nie martwi:)
    • little_star Re: Załamana :( 20.12.05, 10:59
      Czesc! Mam dokladnie to samo:( Tez jestem taka wyluzowana i odwazna, ale moj
      chlopak niestety jest inny. Poczytaj sobie jak to jest u nas:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=33756734Pozdrawiam
      • little_star Re: Załamana :( 20.12.05, 11:00
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=3375673
    • Gość: slimak Re: Załamana :(COSMO-GLUPIA IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.12.05, 15:44
      Co to za okreslenie COSMO? Na dodatek drukowanymi literami,jakby to bylo cos
      czym sie mozna chwalic.Jak by mi facet powiedzial,ze jestem cosmo to bym
      jedynie rykla smiechem i kazala mu leciec w cosmos.buhahahah
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka