Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APOLLO Stefczyka 17 Wrocław

14.01.09, 13:03
    wroclaw.gumtree.pl/c-Praca-praca-inne-Przestroga-ul-Stefczyka-APOLLO-W0QQAdIdZ93398780
    Chciałbym przestrzec wszystkich ktorzy zostali zaproszeni na rozmowe
    kwalifikacyjna na ul.Stefczyka.Miesci sie tam biuro-agencja pracy do ktorej co
    kilka dni wala tlumy chetnych.Mialem okazje rowniez tam trafic i jechalem 2h
    przez cale miasto zeby pozniej czekac kolejna godzine na pana prezesa ktory
    nie potrafil stawic sie punktualnie.Gdy wreszcie sie zjawil bral po kolei
    kazdego na rozmowe.Ja staralem sie o stanowisko doradcy klienta z ogloszenia
    ktore pojawilo sie na gumtree.pl.Potrzebowali 3 mlodych sympatycznych osob
    najlepiej studentow a stawke miesieczna jaka podali to 2.500zł.Jak sie okazalo
    po rozmowie z prezesem-zaproponowal mi zwykla akwizycje pod przykrywka
    przedstawiciela handlowego gdzie mialbym jezdzic po wroclawiu i okolicach
    czyli calym dolnym slasku i wciskac jak strwiedzil wysokiej jakosci produkty
    chemiczne.Jak sie okazalo chodzi m.in o perfumy podrobki ktorych po ich
    opakowaniach nikt nie chcialby kupic.Cena jednak z 2500 spadla do 1500 w
    okresie probnym jesli bym sie sprawdzil a premia za sprzedaz to okolo 3-4%
    wiec licha.Strata mojego cennego czasu plus chamstwo prezesa ktory tym
    ponadgodzinnym spoznieniem okazal brak szacunku do potencjalnego przyszlego
    pracownika skresla calkowicie ta cala agencje pracy ktora wysyla maile z
    roznych adresow,podajac sie za rozne firmy raz Axa,apollo itp.Jednym slowem
    odradzam!Mozna sie niezle nawkurzac!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 17:58
        dobrze ze trafiłam na ten artykuł akurat dzsiaj bo własnie też dostałam
        zaproszenie na rozmowe takze chyba zrezygnuje jeśli tak postępują.. dzieki za
        uprzedzenie;)
        • Gość: dragella Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.03.09, 23:46
          cale szczescie wpisalam adres firmy na googlach i znalazlam to
          forum... zdziwila mnie godzina spotkania 17... ale teraz juz wiem ze
          nie mam po co tluc sie tramwajem z pentli do pentli. dzieki za
          oszczedzony czas:)
          • Gość: Xigolo Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:52
            Dzieki za ostrzerzenie właśnie rozmawiałem z sekretarką i mam
            spotkanie ale coś mnie naszło aby sprawdzić czym ta firma się
            zajmuje i wpadłem na to forum dzeękuwa
            • Gość: szukajaca pracy:) Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.05.09, 19:08
              ja wlasnie wrocilam z rozmowy.w ogloszeniu na gumtree.pl bylo ze
              szukaja sekretarki a na rozmowie sie okazalo ze fakturzystki i
              asystentki.pan zapytal co wole i zaczal zachwalac uroki pracy
              asystentki i szanse rozwojui super zarobki.potem zapytal czy
              interesuje sie kosmetykami, poczym umowil na indywidualne
              szkolenie...na jutro w godz 9-17.30.po tym co tu przeczytalam chyba
              wiem jakiego szkolenia sie powinnam spodziewac:]wiec nie,dziekuje:)
            • Gość: Eunika1307 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.as.kn.pl 02.07.10, 12:10
              Dobrze, że też chciałam wcześniej sprawdzić firmę. Teraz znajdują się na ulicy Szpaczej 36, spotkanie kwalifikacyjne miałam mieć o godz. 17.30. Dziwna, późna pora, ale zrezygnowałam dzięki Wam,dziękuję! :)

P.S. Mam prośbę jeśli natraficie na coś fajnego, sprawdzonego w miarę dobrze płatnego dla ucznia jeszcze,natomiast pełnoletniego dajce znać. Szukam pracy,aby sobie trochę zarobić w okresie wakacyjnym, podaję maila: klaudia.k13@vp.pl

• Gość: ja2223456566 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: 156.17.73.* 22.07.10, 13:55
            Witajcie
            Ja miałam wątpliwą przyjemność spotkać się z panami z tą różnicą, że nie na
            ulicy Stefczyka, a na ulicy Nowa. Ci Państwo bardzo często zmieniaja siedzibę
            firmy, poza innym adresem wszystko było identyczne...tłum ludzi, długie
            oczekiwanie, wielkie obiecanie, ogromna pensja, ja natomiast miałam wielkie
            szczęscie, że przeczytałam forum na ich temat i na szkolenie nie
            poszłam...uważajcie!!!
            • Gość: tomek Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.superkabel.de 21.08.10, 14:02
              bylem na szkoleniu, strata czasu, oszukiwanie ludzi, duzo obiecuja, nic
              nie daja, nie dajcie sie wrobic!!!!!

dziwie sie ze tej firmy jeszcze nikt nie zaskarzyl
        • Gość: skiuros Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 09:10
          witam dzisiaj (15.03.2009) dostałemzaproszzenie na rozmowe
          kwalifikacyjną na poniedziałek lub wtorek. Potym co tutj
          przeczytałem odmówiłem przyjscia na rozmowe, mam też pomysł żeby
          wszystkie osoby które tam był poświęciły jeden dzień aby razem pujść
          dojakiejś instytucji aby poinformować o takim przebiegu
          tej "firmy".kontakt zemną dymiris-metaxas@wp.pl prosze o
          wypowiedzienie sie na e-mail co o tym sądzicie.
          • Gość: JA Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.centertel.pl 08.05.09, 10:08
            LUDZIE!!!!
            NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!
            JA SAMA TAM BYLAM NA ROZMOWIE, A POTEM MIALAM JECHAC Z NIMI DO
            WALBRZYCHA BY SPRZEDAWAC MARNE PODROBY!!! LUDZIE, KTORZY TAM PRACUJA
            WYGLADAJA DOSLOWNIE JAK JAKAS SEKTA! UBRANI ELEGANCKO, GARNITURKI,
            ALE NJP GDY POWIEDZIALAM ZE PRACOWALAM NA KASIE ZACZELI SIE
            WYSMIEWAC Z KASJEREK! KAZDY KTO CHCE ZNALEZC NORMALNA PRACE NIECH
            TAM NIE IDZIE..
      • Gość: praworządny Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 13:38
        myślę że należałoby powiadomić prokuraturę. tępić cwaniactwo zanim facet nie
        wpadnie na jakiś jeszcze bardziej błyskotliwy pomysł.
      • Gość: maja Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 09.03.09, 14:27
        Ja równiez szukałam tam pracy, jako asystentka, pracownik
        biurowy... BRR aż mi ciarki przechodzą,kiedy słysze o apollo. Cały
        dzień na parkingu przed Auchanem w Legnicy, lub na dworcu PKS we
        Wrocławiu. Marnują cenny czas ludźi, którzy szukaja pracy. POdobna
        firma to sprzedaż KIRBY( wspaniałych odkurzaczy za 10 tys).
        • Gość: Marczin Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:17
          zgadza sie zwykle naciagactwo....i najgordsze to to ze nie napisza
          szukam "domokrazcy" tylko Potrzebny Przedstawiciel Hadlowy

sciema i jeden wielki kicz...tracimy czas na chodzenie na takie
          rozmowy by dowiedziec sie ze to wcale nie firma ktora szuka
          przedstawiciela!!! firm tego typu we wroclawiu jest bardzo duzo!!!!
          • Gość: waski Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.09, 07:41
            Witam, właśnie miałem dzisiaj jechac do apollo pracowac od 9 do 18 pierwszy
            dzien. po tym co przeczytalem posiedze w domu, a raczej poszukam pracy w innej
            firmie. czulem ze cos jest nie tak, smierdzialo mi tam oszustem i dobrze ze
            przeczytalem ten temat. dzieki za info. pozdrawiam
            • zielu85 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 12.03.09, 11:20
              trzeba mieć świadomość ze tego typu firm jest dużo, ja sam 3 razy trafiłem na
              podobnych oszustów we Wrocławiu i w Kielcach. Teraz kiedy szukam pracy z
              automatu olewam ogłoszenia typu "nowe biuro, dynamiczne rozwijające się, praca
              bez doświadczenia w młodym dynamicznym zespole, 2500zł na start, etc etc ble ble"
          • rozowa120 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 31.03.09, 10:46
            Hej! Dziękuję wszystkim za informacje, dostałam wczoraj e-maila z zaproszeniem
            na spotkanie kwalifikacyjne, ale po tym co piszecie to na pewno nie pójdę,
            dziękuję wszystkim :)
        • an_mi Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 30.03.09, 21:51
          Witam, ja również dostalem zaproszenie na spotkanie we wtorek badz srode. Jednak
          zanim przyjalem to zaproszenie wpisalem nazwe firmy w google i natrafilesm na to
          forum dzieki ktoremu zaoszczedzilem czas i pieniadze.
          oczywiscie nie zamierzam sie tam udac.
          Dzieki za take info:) oby wiecej takich forum
        • Gość: aniat Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:32
          I mnie ci złodzieje i oszuści oszukali!Kazali mi robić jakieś
          testy,potem mówią,że umowa jest po miesiącu próbnym niech się
          pie....a ja sie tylko dziwie,że ludzie na to pozwalają.Jak tak
          dalej będzie,to takie gnoje rozniosą ten kraj w pył.Sprzedawałam
          atlasy na parkingu w kątach wrc.-dlaczego do cholery nikt nie podał
          tego gówna do pip/ do sądu?!zgłupieliście do reszty,żeby to tak
          zostawić.Nigdy nie idzcie do apollo na nową lub stefczyka!!!Po dwóch
          dniach stwierdzili, że sie nie nadaje,chciali mnie zwolnić już po
          pierwszym dniu,to na drugi dzień olałam ich i nie przyszłam na 2
          dzień, bo wiedziałam, że nic z tego.to była jedna z moich pierwszych
          prac o, ale nauczyłam sie i zmądrzałam.Czego i Wam życzę,a
          wszystkich akwizytorów wyjebałabym z tego kraju,to sprzedajne dziwki
          i tyle, które normalnej pracy nie mają i ludziom kit
          wciskają.wykreslic to ścierwo z klasyfikacji zawodów,jak można na
          cośs takiego pozwolić to nie wiem.
          • Gość: Fighter Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 29.05.09, 12:54
            Ja dzis jade na Stefczyka i zobacze co powiedza jak zrobia sobie jaja to tak tej
            sprawy nie zostawie
          • Gość: wściekła Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: 188.33.130.* 14.10.09, 14:24
            zgadzam sie, wpier.. i do lochu
      • Gość: Viki Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.as.kn.pl 14.03.09, 21:57
        Dziękuje wam!!!! bo też dostałam zaproszenie. Wpisałam w google nazwę tej firmy i z forum dowiedziałam się co to za firma . Szkoda naszego czasu!!!!. Ludzie to naprawde nie mają skrupułów tak innych naciągac .
        • Gość: ewa Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 22:34
          Też dzięki : też się tam nie wybiorę. Fajnie, że ten temat ktoś wrzycił w Internet:).
        • Gość: ASIA1 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:41
          RZECZYWIŚCIE MASZ ZA CO DZIĘKOWAĆ JEŚLI ODSTRASZYŁO CIĘ PARĘ
          NEGATYWNYCH WYPOWIEDZI....PRACOWAŁAM W W/W FRMIE W SEZONIE LETNIM I
          MAM ZUPEŁNIE ODMIENNE ZDANIE O NIEJ. MIŁA ATMOSFERA , LUDZISKA
          WPORZO, PRACA NA WŁASNY RACHUNEK I PRZEDE WSZYSTKIM DOBRY ZAROBEK
          ( BO NIE MÓWMY ,ŻE TO MAŁO WAŻNE , BO TO NIE PRAWDA) W TEJ FIRMIE
          NAPRAWDĘ DA SIĘ ZAROBIĆ ,A WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS, JA PRACOWAŁAM
          TYKO 1 MIESIĄC I MOGŁAM SOBIE ZAFUNDOWAC W 2 -GIM MIESIACU
          WAKACJE , O KTÓRYCH MYŚLAŁAM OD DAWNA( A BĄDŹMY UCZCIWI , GDZIE W
          TEJ CHWILI W CIĄGU JEDNEGO MIESIĄCA UZBIERASZ NA WAKACJE ZA GRANICĄ,
          GDZIE CIĘ PRZYJMĄ BEZ DOSWIADCZENIA I DOBRZE ZAPŁACĄ )I ZAMIERZAM DO
          NICH ZGŁOSIĆ SIĘ PONOWNIE ,MAM NADZIEJĘ ,ŻE MNIE PRZYJMĄ , TAK WIĘC
          POZDRAWIAM WSZYSTKICH I NAPRAWDĘ NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA TO CO
          WYPISUJĄ NIEKÓRE OSOBY , BO POPROSTU TRZEBA SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
          DO DZIEŁA , JA SPRÓBOWAŁAM I NIE ZAŁUJĘ ...)
          • Gość: RDA Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 14:52
            witaj droga ASIU1 powiedz nam wszystkim, bo umieramy z
            ciekawości...JAKO KTO TU TAM PRACOWAŁAŚ?
      • Gość: niunia0 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:35
        dzieki sliczni8e za info, a to jeb... niroby chca zeby ktos dla nich
        zarabiał nękając ludzi ..niech sie wala nie jade dzieki za taki
        temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
      • Gość: malinka Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:49
        A ja mam zupełnie inne zdanie na temat tej Firmy. Pracowałem tam
        jakieś 6 m-cy i bardzo mi się podobało.Praca na własny rachunek i
        jak się chce to można zarobić, DUŻOOO ZAROBIĆ! Więc nie czytajcie
        tych bzdur! Spróbujcie!Pozdrawiam
        • Gość: rda Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 14:55
          MALINKO WITAJ. POWIEDZ KIM TY BYŁEŚW TEJ FIRMIE? BO JAK JUZ SIE
          CHWALISZ TO CHWAL SIE DO KOŃCA...
          pzdr
      • Gość: M Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: 213.199.238.* 16.03.09, 17:59
        Właśnie też dostałam wiadomość z zaproszeniem na tą niby rozmowę kwalifikacyjna
        ;/ Dobrze że mimo desperacji szare komórki mi jeszcze pracują i wstukałam nazwę
        firmy w Google. Całe szczęście że ktoś o tym napisał.Straciła bym nie potrzebnie
        czas i nerwy ;/
        • Gość: ZIOMO Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:51
          Jeśli chcesz wierzyć we wszystko co napisali , to proszę bardzo ,
          ale na litość może warto było się przekonać samemu , twoja strata. .
          Ja pracuję i jestem zadowolony ,zarabiam bardzo dobrze i decyzję
          podejmowałem sam , nie kierując się opinią innych pozdrawiam
      • Gość: black_madonna Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.cdif.cable.ntl.com 17.03.09, 21:00
        gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,4606865.html
        Tak a propos...
        • Gość: NGR Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 10.11.09, 10:08
          Zgadzam się, dobrze, że tego artykułu jeszcze nie usuneli. Tydzień temu
          dzwoniłej do tej firmy, która obecnie jest na Szpaczej 36. Coś mnie naszło,
          zaraz, przecież kumpel tam robił. Przyszedł na rozmowę i na następny dzień dla
          picu podali mu, żeby pracował przy biurku i podpisywał jakieś pseudo-umowy. Po
          czym, spytali go czy by z nimi nie pojechał w jedno miejsce... spytał po co???
          Nie podali mu odp. zaś powiedzieli, że skoro pan nie ma ochoty, to nie musi
          pracować. Do widzenia.
        • Gość: NGR Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 10.11.09, 10:09
          Zgadzam się, dobrze, że tego artykułu jeszcze nie usuneli. Tydzień temu
          dzwoniłem do tej firmy, która obecnie jest na Szpaczej 36. Coś mnie naszło,
          zaraz, przecież kumpel tam robił. Przyszedł na rozmowę i na następny dzień dla
          picu podali mu, żeby pracował przy biurku i podpisywał jakieś pseudo-umowy. Po
          czym, spytali go czy by z nimi nie pojechał w jedno miejsce... spytał po co???
          Nie podali mu odp. zaś powiedzieli, że skoro pan nie ma ochoty, to nie musi
          pracować. Do widzenia.
      • Gość: lola Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:20
        Zgadzam się z tym. Poszłam na rozmowę i zaproponowano m stanowisko asystentki, a
        tak naprawdę jak się okazało na drugim spotkaniu to miałam zostać
        przedstawicielem handlowym. Miałabym jeździć po całym wrocławiu i jego okolicach
        czyli po całym dolnym śląsku i to za 1500zł. Nie dajcie się nabrać
        • Gość: Julia Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.180.36.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 07:05
          co to za szambo!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Diana Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.180.36.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 07:07
            Walić ich w jaja!!!!
      • Gość: Phillip Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: 79.162.144.* 25.03.09, 00:15
        a ja dziekuje za ostrzezenie. chcialem skorzystac z tej firmy ale nie jako akwizytor. doceniam te pare slow ktore tutaj przeczytalem :)
        • Gość: marbo Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 02:59
          Dołożę swoje 3 grosze :)
          Byłem tam wczoraj na rozmowie o pracę "na magazyn" - jak to było w ogłoszeniu.
          Czytałem to forum ale jako, że miałem blisko to postanowiłem zobaczyć.
          Oczywiście dostałem dwie oferty:
          1. Praca fizyczna jak to pan określił za 1200netto 3 zmiany ale...
          2. no i tu się rozgadał oczywiście o akwizycji. 1500netoo rozwój i takie tam.
          Do tego oczywiscie spęd wszystkich na jedną godzinę i spóźnienie 20 minut
          dyrektora - czyli gostka co to o wszystkim opowiadał.
          Jak się komuś akwizycja podoba to proszę bardzo ale wkurzyło mnie to że już są
          tak bezczelni i dają ofertę na magazyn a oferują akwizycje - to pokazuje jak są
          nieuczciwi. Bo ta praca fizyczna to czuję że ściema zeby były pozory. Decyzja
          należy do was. Powodzenia.
          • Gość: tomek Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: 195.205.139.* 27.03.09, 17:04
            wysłali mi maila z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na magazyn no ale po
            tym co tu przeczytałem to zwątpiłem.Naprawdę nie oferują pracy na magazynie?(a
            jak oferują to jakie zarobki)sama akwizycja?
            • Gość: marbo Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 14:09
              Podałem dokładnie to co mi powiedzieli - jak za 1200 chcesz isc do pracy na
              magazyn na 3 zmiany to może to jest prawda ale z jego tonu i słów
              wywnioskowalem, że tam nie ma żadnego rozwoju i tylko 1200zł.
              • Gość: monia Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 14:17
                A czy ktoś starał się o posadę fakturzystki???? Ja właśnie dostałam zaproszenie
                na spotkanie rekrutacyjne i nie wiem czy mam się tam zgłosić czy zrezygnować...
                • rozowa120 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 01.04.09, 12:58
                  Tak ja się starałam, ale po tych opiniach i rozmowie z mężem, który już tam wcześniej był to od razu zrezygnowałam. Ta firma to jedna wielka porażka. Nie polecam
                  • Gość: ta Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.09, 21:17
                    jak ludzie, którzy wypowiadali się wcześniej, tak samo dostałem maila z
                    zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną... dobrze, że na to trafiłem... uff..
                    kolejny raz trafiłbym na jakiś pajaców.. a tego niestety jest baaardzo dużo.
                    pozdrawiam
                    • Gość: black Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.chello.pl 17.04.09, 12:52
                      ja także dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną.nawet mi je przesunęli
                      bo w tych dniach które zaproponowali mi nie pasowało.ale jeśli to jest akwizycja
                      to chyba zrezygnuję... już raz dałam się nabrać na obietnice dużej kasy za mało
                      absorbującą pracę i więcej tego nie zrobię. poza tym jeśli na tyle wypowiedzi
                      tylko 2 lub 3 są pozytywne to faktycznie coś musi być nie tak
                      • Gość: szukacz Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.09, 12:42
                        znalazlem ogloszenie w gazecie wyborczej ' do pracy w hurtowni 1400 mlodych i nr
                        tel" dziwne ogloszenie ale postanowilem zadz odebrala mila Pani od razu umowila
                        mnie na rozmowe na dzis na godz 18 zdziwilo mnie ze juz na dzis gdzie zazwyczaj
                        umawiaja na pozniejszy termin no i na 18 to dziwne bo kto umawia sie na 18??
                        Pani podala mi firme Apollo i nazwe ulicy Stefczyak od razu skojarzylo mi sie ze
                        skokiem hehe i smierdzialo to wszystko skonczylem rozmowe i szybko w gogle
                        wpisalem i od razu trafilem na temat hehe Viva internet jupi hura jak to dobrze
                        ze ludzie teraz maja taki dostep do informacji gdyby nie to forum to jechalbym
                        dzisiaj przez cale miasto dzieki wielkie za wpisy ludzi ktorzy tam byli a te 2-3
                        pozytywy to nic innego jak pracownicy tej agencji hehe na 100% pozdro lol:D
                        • ladymarina1 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 07.05.09, 14:06
                          CIENIASY NIE NADAJECIE SIĘ DO TAKIEJ PRACY POPROSTU.... CIENKA
                          PSYCHIKA, MARNE AMBICJE, ZERO SPONTANICZNOSCI.... TRZEBA MIEĆ
                          POPROSTU CHARAKTER ALBO DAĆ SOBIE SZANSE NA WYROBIENIE GO PRACUJAC W
                          TWN SPOSÓB... POZDRAWIAM
                          • Gość: Krzysztof Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:38

Okej
                            Każdy sobie może kształtować charakter i wyrobić pewność siebie.Ale takie
                            przykrywanie się pod firmę która szuka doradców klienta ,przedstawicieli
                            handlowych i innych specjalistów z różnych dziedzin to zwykłe chamstwo i brak
                            szacunku dla ludzi którzy marnują czas jadąc na spotkanie na które nigdy by się
                            nie wybrali gdyby wiedzieli o jaką pracę chodzi.
                            • Gość: Error Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.09, 13:24
                              Doradca handlowy... A ogłoszenie było szukamy maturzystów. Cos czuje ze to
                              sciema ale przejde sie tam zobacze co i jak i wap powiem ; p
                              • Gość: wkurzony Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.chello.pl 13.05.09, 15:39
                                tam, miałby ktos numer telefonu do tej firmy????????????
                                • Gość: ania Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.05.09, 14:21
                                  dzieki za te posty :) jak dobrze ze mamy cos takiego jak internet i
                                  wieeelkie zrodlo informacji:)

ktos chcial numer do tej firmuy (0-71) 344-22-42

Pzdrawiam i zycze nam wszytskim trafienia na normalnych
                                  pracodawcow :)
                                • Gość: NUMER TELEFONU Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 15:15
                                  NUMER TEL DO APOLLO: 713254279 POZDRÓWCIE ICH ODE MNIE:)
                              • Gość: alicjaL) Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:52
                                no i ze za 2 tysiace, tez mi sie wydaje ze to sciema ale mam blisko to pojde na
                                chwile,
                          • Gość: mikson Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 14.05.09, 07:40
                            WLASNIE WIDAC JAKIE LUDZIE Z TEJ FIRMY MAJA AMBICJE...STANIE NA
                            RYNKU I PRZEKONYWANIE LUDZI DO BUBLA!!! GRATULACJE!!!<BUAHAHAH> NA SZCZESCIE MAM
                            ZNACZNIE WYZSZE :)
                            • Gość: ania Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 17:02
                              dzieki za wszystkie informacje!!! jutro miałam jechać do apollo na rozmowe jako
                              sekretarka na slynna godz. 17. nie bede marnować czasu
                          • observer1983 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław 12.07.09, 12:04
                            ladymarina1 napisała:

> CIENIASY NIE NADAJECIE SIĘ DO TAKIEJ PRACY POPROSTU.... CIENKA
                            > PSYCHIKA, MARNE AMBICJE, ZERO SPONTANICZNOSCI.... TRZEBA MIEĆ
                            > POPROSTU CHARAKTER ALBO DAĆ SOBIE SZANSE NA WYROBIENIE GO PRACUJAC W
                            > TWN SPOSÓB... POZDRAWIAM

TIA.... CHARAKTER ZŁODZIEJSKIEJ GNIDY I KURW-Y
                          • Gość: ??????????????? Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 15:11
                            jestes zdesperowanym "prezesem" czy zaszczutym pracownikiem ze az
                            tak sie ciskasz? a może podpisałes jakąs NIEJASNĄ
                            dziwna umowe i sie teraz bronisz bo zdajesz sobie sprawe że ZJEBAŁEŚ?
      • Gość: piotrrr Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.chello.pl 13.05.09, 15:30
        racja. apollo to jeden wielki kicz, ludzi ktorzy chca sprzedwac
        perfumy na parkingach moga sie dobrze o tej rpacy wypowiadac ale na
        romzowie nagadaja ze tak super, ze maja juz swoja baze danych itd a
        tow szytko nieprawda
      • Gość: ita Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.128.21.106.static.crowley.pl 22.05.09, 14:39
        Rozumiem że zdecydowana większość z czytających to forum nie chce
        wykonywać pracy akwizytora, ja również do nich należę, jednak nie
        zamykajmy ust ludziom którzy się jej podjęli i czasem są naprawdę
        zadowoleni.Ja miałam kontakt z firmą która rekrutowała "do działu
        reklamacji" w firmie zajmującej się dystrybucją TV N. Jasne że
        oszukiwali, praca polegała na odwiedzaniu domów i "wciskaniu" tego
        produktu. Po jednym dniu zrezygnowałam, ale osoby które zostały
        zarabiają nawet 4000/mies!!!!Są bardzo zdeterminowani , upierdliwi,
        nachalni, ale... cel finansowy osiągają. Jeśli tylko to jest dla
        nich ważne, to OK
        • Gość: Jacek Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.09, 12:50
          Ludzie są poprostu posrani!Jak mozna tak nabijac w butelkę ,dla mnie NIENORMALNE!Dzieki za info o tej "firmie",bo wlasnie dziś miałem się tam wybierac na rozmowe,ogloszenie znalazlem w wyborczej-praca w hurtowni...,teraz juz wiem jakato hurtownia...Jestem oburzony,to straszne,ze istnieja tacy pracodawcy,nie jade!Jeszcze raz dzieki za zaoszczedzenie mojego czasu.Pozdrawiam
          • Gość: Fighter Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 29.05.09, 12:56
            Ja dzis jade na stefczyka takze znalazlem ogloszenie w wyborczej ze praca w
            hurtowni. Zobaczymy co powiedza jak to bedzie jakas sciema to tego tak napewno
            niezostawie.
            • Gość: anka Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:56
              i co sciema czy nie sciema?
      • Gość: Zbyszek Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.dynamic.peoplenet.ua 30.06.09, 13:30
        Czy ktoś Wie gdzie są teraz przedstawiciele firmy ? Na Stefczyka 17 już nie
        mieszkają.
        • Gość: Szpacza 36 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 18:55
          Szpacza 36. To jest ich nowy adres :)

Byliśmy. Obiecują kokosy. Jak powiedziałem, że mam auto to od razu zapytał
          gościu czy mogę go używać do celów firmowych.
          Jutro nawet mam przewieźć głównego prezesa gdzieś tam :)
          Tragedia. Nie warto nawet iść.

Jutro szkolenie... :P
          • Gość: Apollo szpacza 36 Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.09, 14:14
            Stanowczo odradzam! zwykli oszuści!!!!!!!!!!!!
            • Gość: łukasz Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 21.07.09, 21:08
              NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TYM OSZUSTOM. TO ZWYKŁA ŚCIEMA. NIESTETY PODCZAS ROZMOWY
              TELEFONICZNEJ PODANO MI TYLKO ADRES WIĘC NIE MIAŁEM MOŻLIWOŚCI SPRAWDZIĆ CO TO
              ZA GAGATKI. JAK ZOBACZYŁEM ILE OSÓB PRZYSZŁO NA TO SPOTKANIE TO MI RĘCE OPADŁY I
              OD RAZU SIĘ SKAPOWAŁEM ŻE TO ZWYKLI WYZYSKIWACZE. NAJLEPSZE JEST TO, ŻE
              prezes-cham SPÓŹNIŁ SIĘ "TYLKO GODZINĘ" CO ŚWIADCZY O JEGO PROSTACTWIE I BRAKU
              KULTURY. KAŻDY KTO MA CHOĆ KRZTĘ HONORU NIE ZROBIŁBY TEGO NIKOMU. A CO NAJLEPSZE
              LUDZIE CZEKAJĄCY SĄ TAK PODNIECENI PERSPEKTYWĄ WYSOKICH ZAROBKÓW ŻE AŻ MDLI. NA
              SZCZĘŚCIE NIE CZEKAŁEM NA TĘ ROZMOWĘ I SOBIE POSZEDŁEM BO Z BURAKAMI GADAĆ NIE
              MAM OCHOTY. MAM ICH W DUPIE SKORO TAKIE MAJĄ PODEJŚCIE DO POTENCJALNYCH
              PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW. TO ZWYKLI WYZYSKIWACZE. KAŻDEMU KTO NIE CHCE SIĘ
              ROZCZAROWAĆ POLECAM OMIJANIE TEJ PSEUDO firmy SZEROKIM ŁUKIEM:)LUDZISKA NIE
              DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ I POSZUKAJCIE CZEGOŚ NORMALNEGO. NIE MA SIĘ CO SUGEROWAĆ
              ZAPEWNIENIAMI O WYSOKICH ZAROBKACH BO TO GRUSZKI NA WIERZBIE. ŻYCZĘ WSZYSTKIM
              ZNALEZIENIA NORMALNEJ PRACY NA JASNYCH ZASADACH A FIRMIE APOLLO RYCHŁEJ
              UPADŁOŚCI I BANKRUCTWA. POZDRO DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NIE DALI SIĘ OSZUKAĆ:)
              • Gość: ania Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.centertel.pl 23.07.09, 22:23
                dlaczego nikt z was nie podpisze się imieniem i nazwiskiem? żałosne
                nieudaczniki, którym w życiu nic nie wyszło.....anonimowo to każdy
                jest cwany, powodzenia w szukaniu pracy państwo anonimowi, jednym
                słowem-dużo gadacie, mało robicie i skończycie jak wasi tatusiowie i
                mamusie- 60 lat i emeryturka 800 zł...

firma Apollo- świetni ludzie, zgrany team, dobre zarobki, pozdrawiam
                wszystkich pracowników
                ania kaczmarczyk
                • Gość: Józef K. Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ru 23.07.09, 23:05
                  Ile ci sprzedawczyku w tym miesiacu prezio odpali za tą parszywą propagandę.

Nie pozdrawiam Józef K.
                  • Gość: Tru Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.magma-net.pl 28.07.09, 19:50
                    Ha ja też miałem dzisiaj iść na rozmowe ale akurat tak się zdarzyło
                    że wszedłem na to forum:D:D:D no i nie poszedłem nie bede tracił
                    czasu też wydawało mi się to podejrzane:)
                    • Gość: gosc Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:41
                      Bzdury gadacie praca w firmie Apollo jest świetna i bezstresowa
                      mozna naprawde duzo i dobrze zarobic!!!Pracuje sie w mlodym i
                      zgranym zespole
                      • Gość: Floyd Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:04
                        Młody i bezstresowy zespół - cudownie
                        Świetna i bezstresowa praca - rewelacja
                        Dobre zarobki - fantastycznie

Ale dlaczego nie napiszesz, na czym ta praca polega?
                        • Gość: Kuba Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.171.243.42.static.crowley.pl 10.08.09, 14:39
                          Po rozmowie kwalifikacyjnej w piątek 07.08 byłem nawet zachwycony... po
                          zapytaniu co sprzedajemy szybciutko zmienił temat i po pytaniu czy "firmy" do
                          których będziemy chodzić jako "przedstawiciele handlowi" będziemy mieli w bazie
                          danych odpowiedz była że mają bazę firm ,idziemy do wybranych firm i
                          przedstawiamy produkty... dzisiaj byłem pierwszy dzień (dzień praktyki) a na
                          końcu test kwalifikacyjny czy się do tego nadaje:) wsiadłem do auta z jakimś
                          gościem włączył muzykę na full jadąc przy tym jak szaleniec... zatrzymaliśmy się
                          po 10 min na stacji na drugim końcu Wrocławia i powiedział że mi, już dziękuje
                          bo jestem nie komunikatywny...nie zadałem ani jednego pytania w ciągu 10 min z
                          muzyką na full... gdy zapytałem się czy oczekiwał ze mną rozmowy ze 100 dB
                          muzyką zdziwił się wielce. Powiedziałem mu że mam auto pod firmą a teraz
                          jesteśmy na drugim końcu Wrocławia wyciągnął 10 zł i powiedział firma stawia
                          bilet komunikacji i picie:) śmiech na sali:) teraz bardzo się ciesze że tak
                          wyszło i podziękowali mi za współpracę jeszcze we Wrocku:) zdecydowanie nie
                          polecam, brak jakichkolwiek informacji po co jedziemy poza teran Wrocławia i
                          przede wszystkim co będziemy tam robić. Totalne dno!
                    • Gość: asik Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.as.kn.pl 24.08.09, 12:10

Dzieki wielkie ja tez miałąm jechac na rozmowe i tracac 2 godziny na
                      dojazd, niby praca jako sekretarka, ale kto to wie. Dzieki za takie
                      forum
                      • Gość: mia Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:21
                        też byłam dzisiaj na spotkaniu i rozważam pójście na szkolenie...
                        to naprawdę czysta akwizycja a nie typowe promocje w centrach handlowych?:(
                • Gość: KULTURALNIE... Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 15:34
                  Pani Anno Kaczmarczyk zesłynnej juz firmy APOLLO. Zdaje sobie Pani
                  sprawe że nabijacie ludzi w butelke, mniejsza z tym ile osób u Was
                  pracuje...wazne jednak jest to jak ich traktujecie. Potencjalny
                  pracownik ma prawo wiedzieć gdzie i po co przyszedł OBOWIĄZKIEM
                  pracodawcy jest poiunformowanie swojego potencjalnego pracownika
                  gdzie i na jakim stanowisku bedzie maił pracowac. Obiecywanie wiec
                  kokosów lub proponowanie ludziom pracy dajmy na to w hurtowni czy
                  jako przedstawiciel po czym oznajmianie że to akwizycja 100km od
                  Wrocławia jesy CO NAJMNIEJ nie uczciwe zdajecie sobie również
                  sprawez faktu iż człowiek tak daleko od domu żadko kiedy zdecyduje
                  sie na samodzielny powrót do domu woec kolejny raz jesteście nie
                  uczciwi. Pani postawa wiąże sie zapewne z tym że jestPani z ta firmą
                  związana poprzez kontrakt lub po prostu libi Pani to co robi, uważan
                  jednak że osoba, która przychodzi do Was na rozmowe powinnw mieć
                  jasno i wyraźnie nakreślone jako kto miała by pracować. Ale proszę
                  sie tak nie napinać w obronie Pani ukochanej firmy bo prędzej czy
                  później ktoś przyjrzy sie jej funkcjonowaniu z bliska. A bycie
                  specjalistą od akwizycji nie jest szczytem marzeń w dobie
                  inżynierów, techników, technologów etc.
                  Pozdrawiam serdecznie i zyczę krótkiego pobytu w nowej i mam
                  nadzieję ostatniej już siedzibie na ul. Szpaczej 36
                • Gość: Paulina Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 14:09
                  Idiotko, piszesz o emeryturze nie wiedząc że z tej pracy nie są odprowadzanie żadne składki? Wyzywasz wszystkich od nieudaczników a sama latasz po parkingach i rynku sprzedając kosmetyki i atlasy? Brawo, typowa apollowska hipokryzja rodem z wypranego bezmózgowia.
      • Gość: AsIa Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 17:42
        Teraz są na Szpaczej 36.W ogłoszeniu piszą,ze szukają hostess od pn-pt 9zł/h i
        os ob do hurtowni kosmetycznej.Jak się spotkacie z takimi ogłoszeniami to
        nigdzie nie idźcie.
      • Gość: rda Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 14:43
        WITAM, ja dziś miałam iśc na rozmowe do firmy Apollo ale na
        szczęście cośmnie podkusiło żeby najpierw ją sprawdzić. To cop tu
        czytam nie sprawiło mi radości bo zależy mi na pracy ale jestem Wam
        wdzęczna że to napisaliście...miała bym pracowac w HURTOWNI
        KOSMETYCZNEJ...spoko...hurtownia na rynku obcego miasta albo u kogoś
        w domu;)Dzięuję za oszczędzony czas i nerwy, pozatym jakby mi sie
        jakiś pseudo prezesik spóźnił na rozmowe kwalifikacyjną ze mną to od
        razu gośćby dostał łacha prosto w oczy także już na tym etapie
        podejrzewam że przygoda dobiegła by końca...mniejsza o to ważneże są
        tacy ludzie jak Wy i chcecie się dzielić swoimi doświadczeniami aby
        innych uchronić. Myślę że ktoś kto ma głowę na karku powinien
        położyć KRES tej obłudnej firmie. A PRZY OKAZJI FIRMA OBECNIE MA
        SIEDZIBE NA UL. SZPACZEJ 36 pzdr;)
        • Gość: rda Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.media4.pl 30.10.09, 14:59
          gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,4606865.html
          kto nie wierzy niech zobaczy sam
          • Gość: ktos:) Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 07:38
            Wszystko to prawda..niestety:). Juz pierwsze wrażenie gdy przychodzisz na dzień próbny..rodzi podejrzenia...Viva puszczona na ful , o odgłosach zza ściany juz nawet nie wspomnę. Witają się tam jak w sekcie… co chwila jakieś przybijanie piątek i dzikie okrzykixD. Na poważnie, pąkują Cie do auta, wywożą ..jeden Bóg raczy wiedzieć gdzie. Forma pracy.. jak to „pan” Krystian powiedział bardzo modna w Ameryce.. może i tak ale jeśli jesteś bez skrupułów, potrafisz kłamać w żywe oczy i po tym wszystkim będziesz w stanie stanąć przed lustrem i spojrzeć sobie w oczy to jest to „praca” dla Ciebie.
            Jeśli chodzi o płace, na początek 1500 zł umowa o szkolenie..wprawdzie jej nie widziałem bo miałem ja podpisać dzisiaj.. nie zrobię tego gdyż tam nie mam zamiaru tam iść.
            • Gość: czesiu Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.as.kn.pl 09.07.10, 22:30
              Kwiska 48 to tez oddział tej samej firmy. Byłem dzisiaj na dniu szkoleniowym.
              Niestety nie trafilem wcześniej na ten wątek. Na szczęscie wywiezli mnie tylko
              na grunwald skąd po godzinie "pracy" wrociłem swobodnie do domu. Trafilem tam z
              ogloszenia, w ktorym szukali magazynierow. Nie polecam. czuje sie oszukany i
              zmarnowalem pol dnia.
      • Gość: olo Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 19:55
        Witam, wlasnie wrocilem z rozmowy kwalifikacyjnej i dostalem zaproszenie na szkolenie, ktore odbedzie sie nastpnego dnia od 9-18. Jak dobrze, ze trafilem na ten post bo mialem straszny metlik w glowie i nie wiedzialm jakie dalsze dzialania mam podjac. Teraz juz wiem, ze jutro sie nie stawie na to szkolenie ;] dziekuje i pozdrawiam
        • Gość: oszukana Re: APOLLO Stefczyka 17 Wrocław kwiska 48 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:43
          Ja byłam na szkoleniu bo nie sprawdziłam ich w necie wywieźli mnie do Kamiennej Góry i zaczepiałam ludzi na mieście poprostu jakaś masakra jeszcze gdyby te perfumy było coś warte to rozumiem a to taka podróba że jak zawiaj wiatr to już nie było czuć !!! Udają dobrze wychowanych a wyłudzają pieniądze na ulicy bo nawet jeśli ktoś mówi że im się zapach nie podoba lub że ich poprostu nie kupi to oni gadają wyuczony tekst do końca i wyciągają portfel żeby zapłacić !!! Banda idiotów straciłam czas i pieniądze na dojazd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka