Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:49 A jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Superniania... od psów IP: *.stk.vectranet.pl 21.01.09, 17:39 Z tego co się orientuję jest to trenerka ze Szkoły Pastel www.szkolapastel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Superniania... od psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 20:40 pies sam z natury nie jest zly, tylko wlasciciele powinni do psychologa chodzic i przepraszac te psy, ktore cierpia przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Superniania... od psów IP: *.acn.waw.pl 28.01.09, 00:16 Zieeeeeew - ale news. Na TVNStyle od paru miesiecy mozna ogladac program o angielskiej trenerce psow i uczyc sie jej metod. kazdy odcinek o innym psie, a trenerka jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Superniania... od psów IP: *.mmj.pl 21.01.09, 22:24 Namiary na Panią Alę: 605 595 716 czyli psią supernianię:)) Jestem właśnie po rozmowie z Alą, znalazłam info o akcji w GW w poniedziałek. Super kobieta, dostałam parę rad, zaproszono mnie także na specjalne warsztaty gdzie dowiem się więcej o tym co mogę zrobić z moim psem i to za darmo. Współnie z Alą będziemy starali się wyprowadzić pieska na prostą. Co najważniejsze to, to że Ala mnie troszkę uspokoiła, bo myślałam, że będziemy musieli już uśpić psiaka, a jak się okazało są sposoby na poskromienie złośnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Ręce opadają.... IP: 91.104.65.* 28.01.09, 09:27 Tacy jak ty powinni mieć zakaz posiadania zwierząt-w ogóle. "...bo myślałam, że będziemy musieli już uśpić > psiaka, a jak się okazało są sposoby na poskromienie złośnicy :)" Uśpić psa z takiego powodu? Psa usypia się wtedy, gdy masz nakaz sądowy i musisz mu się poddać, albo gdy jest tak chory,że nie ma innego wyjścia jak ukrócić jego cierpienia. I żeby nie było,że usypianie z powodu choroby to barbarzyństwo-jestem za prawem do eutanazji. Niech zgadnę w przypadku problemów z dzieckiem oddajesz do domu dziecka? Jak człowiek podejmuje decyzję o posiadaniu psa i występuje problem w postaci poprawnego zachowania się psa no to sorry ale to wina właściciela-nie potrafił wychować, a jak się już przygarnęło dorosłego osobnika to trzeba niestety psa zatrzymać i też ponieść konsekwencje nieprzemyślanego czynu (bo często w schronisku piesek taaaki "miły" jest, a potem zmiana zachowania-bo ludzie myślą,że psy to chyba cyborgi są i zmiany charakteru i zachowania się u czworonoga nie doczekają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extrasssnie Superniania... od psów IP: *.wro.vectranet.pl 27.01.09, 17:52 super pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)byle takich więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś