Gość: ergo IP: 129.15.108.* 22.01.02, 20:41 niedlugo mam rozmowe w McKinsey'u. czy kots moze juz taka przeszedl i moze mi dac jakies wskazowki? Czy mozecie podac dokladne przyklay case'ow, ktore padly na rozmowie? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konop Re: McKinsey 23.01.02, 09:07 W dużym budynku biurowym najemcy zaczynają narzekać że zbyt długo czekają na windę. Ty jesteś administratorem. Co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: McKinsey IP: *.sap-ag.de 23.01.02, 10:41 grupa konpowa IMAX chce zainwestowac w Polmsce jakie wskazniki powinna dostac od firmy doradczej aby podjac decyzje ile jest psow w Polsce - jak zdobyc najszybciej info jak sie dowiedziec jakie sa koszty produkcji jogurtu w Bakomie zadanie od Danone konop napisał(a): > W dużym budynku biurowym najemcy zaczynają narzekać że zbyt długo czekają na > windę. Ty jesteś administratorem. Co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: McKinsey IP: *.telenergo.pl 23.01.02, 10:58 Gość portalu: bobas napisał(a): > grupa konpowa IMAX > chce zainwestowac w Polmsce > > jakie wskazniki powinna dostac od firmy doradczej aby podjac decyzje > > ile jest psow w Polsce - jak zdobyc najszybciej info o tych psach to rzeczywiście prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konzul Re: McKinsey IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 01:40 Gość portalu: bobas napisał(a): [] > > ile jest psow w Polsce - jak zdobyc najszybciej info rozumiem, po takich pytaniach przechodza kandydaci, ktorych umyslowosc pozwala na pisanie raportow o jakosci takiej jakiej o GSMie dla ATT ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: McKinsey IP: *.kraettli.ou.edu 23.01.02, 21:09 co do tej windy to mam kilka pomyslow ale czy moze wiesz jak sie powinno do tego podejsc? wiem, ze nie ma wlasciwych odpowiedzi ale moze slyszales jakas dobra... Odpowiedz Link Zgłoś