Gość: doradca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ręka kata Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 81.210.119.* 18.11.03, 18:31 sorry, ale niby jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: *.76.48.204.Dial1.Orlando1.Level3.net 18.11.03, 19:55 Ja moglbym pomoc Cie dobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takre Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 08:22 skad jestes i jak mozna Ci pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
tribald Re: MAM HIV POMÓZCIE 20.11.03, 08:55 jak ci można pomóc? od kiedy jesteś zarażony? czytałam o ziołach, które wprawdzie całkowicie nie eliminują wirusa, ale np. w przypadku AIDS znacznie pomagają w walce z wirusem. nie załamuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
bkt Re: MAM HIV POMÓZCIE 26.11.03, 08:58 A mnie się wydaje że żadnego HiVa nie masz - jest to prowokacja, bo chciałeś (zakłądam że jesteś mężczyzną) zobaczyć jaka będzie reakcja innych. Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 62.233.169.* 26.11.03, 10:35 Bkt - chyba masz rację. delikwent nadaje się na F. Psychologia. Jeśli spotkało go to nieszczęście to na F. Zdrowie - tu są fachowcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca NIE MAM HIV MNIE NIE MUSICIE POMAGAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.03, 13:57 Otoz widze prosty urok wyzszosci logowania sie nafd nie logowaniem sie. Nie powiem, ze zarezerwowalem sobie podpis jako "doradca" ale te osoby , ktore mnie znaja wiedza, ze nic takiego nie przytrafilo mi sie. I na koniec pewna sugestia. Jezeli potrzebujesz pomocy to moze udzielisz odpowiedzi tym, ktorzy sie ofiaruja. Jezeli Twoje intencje sa inne to jestes PIERDOLONYM OSZUSTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.su Re: do doracy 26.11.03, 16:01 doradco - na różnych forach pojawiły sie ostatnio wątki z podpisem DORADCA. Chociaż nie zawsze podzielam Twoje poglądy to nie da sie ukryć, że mają one pewien styl, do którego zupełnie te nowe posty nie pasują. Nie wszyscy zauważają jednak, że nie są one Twoim dziełem. Może jednak logowanie?? - widzę, że zobaczyłeś już dobre strony takiego rozwiązania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca do Joanny IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 18:14 Jako konserwatywny umysł pozostane przy swoim. Pozdrawiam i deceniam Twoją szczerość. Dziękuję za okazany szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Doradca ktoś Ci robi koło pióra IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.03, 20:36 Logujmy sie jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Droga Lilko. IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 18:16 Nie jest to konieczne. Wystarczy, że popatrzysz na godziny i miejsce logowania. Po tym mozna zorientować się z kim mamy watpliwa przyjemność. I coś jeszcze. Bardzo czesto popełniam literówki wynikające z wytartej klawiatury. Pozdrawiam ps. Robienia koło pióra nie boje się. Nie tacy już próbowali robić mi koło pióra a ich kości bieleją na cmentarzach. Jordolniętymi polaczkami nie będę przejmował się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkt Re: Droga Lilko. IP: 195.20.110.* 02.12.03, 10:20 Drogi doradco, próbuję - jak to mówią anglicy - wyfigurować (figure out) - twój profil osobowości, przekonań etc. Sądzę, że jesteś mocno sfrustrowany - może to wynikać albo z bezrobocia (masz dużo wolnego czasu na pisanie postów), albo z samotności. Poza tym Twoja frustracja może też być spowodowana pochodzeniem - zdarzają ci się uwagi o polaczkach, co wskazywałoby na pochodzenie germańskie może? Wprawdzie ja też mam wiele uwag do tego kraju ale nie mówię o swoich rodakach że są polaczkami. Może wizyta u psychologa? Może jakiś koncert albo kino, spacer - to pomaga na depresję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś