Gość: ciekawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.09, 10:07 witam serdecznie czy ktos pracuje w Wittchen będę wdzięczna o informacje na temat atmosfery , zarobków itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borneo Re: witchen opinie IP: *.aster.pl 09.05.09, 15:56 też mnie to ciekawi. Ktoś zna tę firmę od środka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basla Re: witchen opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 19:43 też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: witchen opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 15:36 pracuje ktoś tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedźiony Re: witchen opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 22:34 Witam wszystkich, jeśli chodzi o firme witchen cóż moge powiedzieć? kupiłem portwel prawie 300 zł po miesiącu sie rozpru! poszedłem zareklamowac- chciałem nowy!- nie dostałem!czekałem 3 tygodnie na decyzje, decyzja była taka ze naprawia. Naprawili przysłali dostałem cynk wiec ide do sklepu po odbiór(w nastawieniu ze juz wezme taki jaki jest i nie bede sie odwoływał o nowy). To co zobaczyłem przewyższyło całe moje wyobrażenie o partactwie! to co zrobili nie miesciło sie w żadnych granicach dobrego smaku!z szyli krzywo, karzdy szew innej długosci! nitki które odstawały przypalane chyba zapałką i pomaziane jakims klejem! ten kto to zrobił i wsadził do pudełka wysyłając mi to coś to chyba jakis debil! odwołałem sie i napisałem że mam to w dupie i chce zwrot pieniedzy! obecnie mnie mam portwela miesiac na dalsza odpowieź musze czekac niby 2 tyg ale pewnie bede czekał znowu miesiąc! oczywiscie zastępczego portwela nie dostałem! a firma wyglada tak profesjonalnie ze masakra wchodzisz i nie wierzysz1 sklepy ekskluzywnie wykończne ceny drogie! nazwa jakas włoska no myslisz ze to jest to! zajebista marka! a tu co? okazuje sie że polskie gó...! oczywiscie chce nadmienic ze jesli chodzi o obsługe to rewelacyjna, bardzo miłe Panie i jesli o nie chodzi to jestem bardzo zadowolony to tyle jesli chodzi o moje doświadczenia z witchen. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: witchen opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 20:46 Co tam kupiłeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś