Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hilding Murowana Goślina

• Gość: kinwocarp Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 19:59
        W Hildingu już zostały same kapusie = nieroby, które gó... by spod siebie zjadły. Za chwilę nie będą mieli na kogo donosić
        • Gość: yeti Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.icpnet.pl 09.11.11, 00:14
          a co tam ciekawego na ckp? dawno nie było wpisu na temat tego wspanialego działu.
        • Gość: optymista Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 16:25
          Strasznie niski poziom się robi na tym forum , strasznie !!! ale to pewnie piszą ci co ich zwolnili !!!a w zakładzie podwyżki , co prawda magazyn dostał na razie ale oni nie są inni prawda więc reszta też czeka !!!
          • Gość: ? Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 16:30
            a co tam na hildingu ??????????
            • Gość: pracownik Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.icpnet.pl 19.11.11, 13:19
              a jakie nastroje w administracji? kiedy tam zaczna zwalniac? ciagle mniej robimy a ich tyle samo? ksiegowosc? surowce? HR? Marek B. przeciez juz polecial....
          • Gość: pesymista Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 21.11.11, 11:27
            wątpie żebyś się doczekał. to nie pierwsza podwyżka magazynu. z tego co pamiętam to jakieś poł roku temu chyba tez mieli podwyżk. i mylisz sie sadząc ze magazyn nie jest inny. jest bo ma kierownika który potrafi coś załatwić. i te muły produkcyjne to martwią sie tylko o siebie i swoje dupy.
            • Gość: pesymista 2 Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 09:28
              Masz racje,magazyn co jakiś czas dostaje podwyżki,bo ponoć zasługują.Zwróćmy uwagę,że rola magazynu polega na magazynowaniu gotowych produktów,surowców itd.,dążę do tego żeby nie pracownicy produkcyjni to nie było by magazynu,bo co magazynować skoro nie ma kto tego zrobić,co raportować,co księgować i sprzedawać.Chodzi mi tu głównie o to,że firma by nie istniała,gdyby nie pracownicy produkcyjni,bo to oni rozpoczynają proces produkcji,więc to im się należą jakiekolwiek nagrody i pochwały.CHWAŁA DLA NIEDOCENIANYCH PRODUKCYJNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: pesymista Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 24.11.11, 19:26
                muły produkcyjne chodziło o kierownictwo centr i brygadierów. masz racje. w tej firmie nie docenia sie pracownika. chyba że jest sie kolegą pana kierownika s.b. to wtedy ma sie życie. napisałem inicjały z małych liter bo u mnie nie ma on szacunku.
              • Gość: xxxx Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 21:23
                nie pracujesz na magazynie panie pusty pesymisto2 wiec sie nie wypowiadaj sie w temacie magazynu a juz napewno na temat zarobków !!! podwyżki na magazynie nie było z 3 lata a teraz dostało owszem kilkadziesiąt osób ale takich którzy zarabiali najmniej !!! gdybyś dostał te pieniądze ktore maja chłopaki którzy przychodzą na magazyn to gwarantuje ze nie siedzialbys do konca rozmowy kwalifikacyjnej bo pewnie za grosze bys nie pracował !!! wiec jak nie masz pojecia ile sie zarabia na magazynie to nie pisz bzdur panie produkcyjny automacie!!! któremu rzuci się kupe pod nogi a on bedzie po tym biegał bo nie sprzątnie jej bo sztuke zrobi mniej
                • Gość: ... Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 21:32
                  Dostali Ci,którzy zarabiają najmniej?????Co to znaczy najmniej???? 2500 na rękę to jest najmniej???To jestem ciekaw ile Ty tam zarabiasz.Jakby Ci było mało to byś tam nie pracował!!!I kto tu jest PUSTY!!!
              • Gość: ***** Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.icpnet.pl 27.12.11, 22:00
                a surowiec z domu przynosisz ?
        • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 06:40
          Każdy sądzi po sobie,PRACOWNIK prawda? Ale zdaje się że już były!
          • Gość: pracownik Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.11, 15:29
            to raczej ciche te zwolnienia
      • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 11:44
        Zgadza się,dryfujemy,a nasz kapitan wraz ze sternikiem wyrzuca balast w postaci zalogi,miast za naprawe steru sie wziać.
        • Gość: kolo Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 06.12.11, 19:05
          A Dendro nabiera wiatru w żagle:) oby tak dalej.
          • Gość: Stomper Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 22:00
            Dendro nabiera wiatru, oj nabiera.... Ale ktos tu juz kiedys pisal - Hilding zamiast pozbyc sie niekompetentej bandy polglowkow z administracji pozbywa sie dobrych produkcyjnych, kazdy taki statek dowodzony przez zla zaloge predzej czy pozniej utonie, z tego co wiem Hildingowi blizej do dna niz na powierzchnie...pozdro R.
            • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 12:48
              Utonie mówisz... To ludzie musimy się blisko Krzycha trzymać,gość jest tak pusty że na pewno nie utonie!
              • Gość: ?????????????????? Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.as13285.net 12.12.11, 22:48
                Krzychu w pol roku puscil z torbami zaklad na Ukrainie a teraz w ciagu roku Hilding pusci z torbami i nikt tego nie widzi albo nie chce widziec.
            • Gość: kolo Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 11.12.11, 17:34
              no a Dendro korzysta:) bo dobrych wykwalifikowanych pracowników ze stażem przygarnia do siebie bo wie że ci ludzie mają odpowiednią wiedze żeby pomóc w rozwoju firmy a przy okazji ludzie odwdzięczają sie hildingowi za niezbyt dobre potraktowanie duża starannościa pracy żeby dendro przejmowało jak najwięcej zleceń:) pogrążyc hilding:)
              • Gość: ??????????? Re: Hilding Murowana Goślina IP: 83.1.181.* 15.12.11, 22:01
                witam mam pytanie dlaczego ludzie z działu materacy skrzyniowych cały czas mają średnie bardzo wysokie nieadekwatne do wykonywanych czynności a na innych działach zostały poobniżane czy oni są gorsi od nich czy to poprostu zasługa kierownika który umie utrzymać pensje na tak wysokim poziomie?
                • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 19:00
                  Mamy wysoka srednia,ale 30% to dodatek na psychologa!Reszte dopowiedz sobie sam,sama
                  • Gość: :) Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 13:51
                    zdaje sie ze nie tylko wasz kierownik taki kolek :) zaklamany i sprzedawczyk który sprzedal by wlasną Matke zeby tylko 30 zloty premi nie zabrali MUUUUU!
            • Gość: gość Re: Hilding Murowana Goślina IP: 213.216.112.* 27.12.11, 20:08
              w hildingu znajomi i kapuśie mają dobrze tak jak na cms to połowa znajomych którzy nie mają pojęcia o pracy
              • Gość: :)))) Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 18:41
                a nowa w recepcji to dopiero musi być niezla znajoma :))) że czlowieka dusze Hildingu PANIĄ Z.Cz. wykopała ta to musi być znająca się na robocie he he nie panie prezesie
                • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 20:31
                  to Ztyty juz nie ma?
              • Gość: gość Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 05.01.12, 18:43

no dokładnie. wystarczy spojrzec na ustawienie na linii na cms. od początku stoją najlepsi koledzy kierasa i brygadiera(chociaż to tylko nazwy posad bo ci ludzie nic nie reprezentują z sobą. a na końcu na odbieraniu ludzie którzy są pomiatani bo nie należą do znajomych kierownika i brygadzisty ( ale na nk i facebook-u sie nie liczy:P ). co do średnich to faktycznie patrząc z boku to są nieadekwatne. jak komuś sie nie podoba to musi sie zakolegować z tym świrem kierownikiem.
                • Gość: cukierek Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 20:22
                  a przepraszam czy ten chłopczyk z CMS znaczy znaczy kierownik:) nie jest czasem krypto gejem? tak sie cudnie ubiera w takie sweterki jakby że kto wie czy nie:)
                  • Gość: fiodor Re: Hilding Murowana Goślina IP: 83.1.180.* 06.01.12, 12:49
                    Witam jeśli chodzi o dział CMS to można im pozazdrościć mają dobre wypłaty dzięki kierownikowi i brygadziście który z tego co wiem idzie za ludźmi i sam pracuje w raz z pracownikami na linii i zna się na robocie i kiedyś też był pracownikiem produkcyjnym jak dla mnie jeden z najlepszych pamiętamy krokodil pozdro. O drugim nie będę pisał czyli tak zwany GIJA koleś jest tam z wiadomej przyczyny bo to ponoć rodzina pana brrrrrrrrrrr i ch...a ma pojęcia koleś ma dobrą fantazje i nic po za tym widział bym go w kabarecie.Co do CMD też tam się poprawiło słyszałem jak chodzi o wypłaty
                    • Gość: gostek Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 06.01.12, 23:09
                      co do brygadzisty to się mylisz. nie stoi za pracownikami. a jak przyjdzie na linie porobić to pół godziny i ucieka tłumacząc sie telefonami bo tak naprawde nie ma siły:) a jak już stoi na tej linii to kontrola powinna zobaczyć te sztuki. on jest taki szczęśliwy że jako brygadzista szybko robi ale JAK????? za taka jakośc odpowiedzą pracownicy jak przyjda zwroty a nie on więc robijak leci bo ma to gdzieś
                      • Gość: cukierek Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 23:56
                        zgadzam sie z toba kolego dla niego wazne jest tylko ile sztuk wyszlo i zeby mogl sie rano pochwalic swojemu chłopcu:)) znaczy kierownikowi:))
                        a to ze chwile popracuje to to niby jest wielki dowód ze jast takim dobrym brygadzistą?
                        ŻENADA :)) przeciez zeby dupe uratowac to brata by smiec sprzedal he he he
                    • Gość: adi Re: Hilding Murowana Goślina IP: 83.238.194.* 13.01.12, 14:17
                      Na CMD poprawiło się, czy 500 zł mniej na wypłatę to się po prawiło!!! Nie sądzę, pracy nie ma, a jak jest to same 180-ątki. Jak nie masz pracy to miotła i sprzątasz całe centrum. Naprawdę się poprawiło, oby tak dalej to na pewno utrzymamy swoje rodziny:(((
                  • Gość: fikuś Re: Hilding Murowana Goślina IP: 83.1.180.* 07.01.12, 21:41
                    cukiereczku i gostku bronek jest gejem kroki z CMS jest śmieciem według waszych wpisów a wy kim niby jesteście ja pracowałem z nimi 2 kupę czasu i mogę coś powiedzieć o nich więcej niż wy co do jakości to za co my jako pracownicy produkcyjni odpowiadamy za jakość i ilość za to bierzemy kasę na CMH mogą robić jakość robiąc 100 szt dziennie.Wiem że zawsze mogło być lepiej chciało by się zarabiać jak najwięcej a jak najmniej pracować też mnie wiele rzeczy denerwuje ale się nie odzywam bo chcę pracować a wam gostku i cukiereczku życzę lepszej pracy hihihihihi
                    • Gość: gostek Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 07.01.12, 22:53
                      ja też przepracowałem z nimi sporo czasu. nawet jak kieras był jeszcze brygadzistą i krokodyl pracownikiem zwykłym i wiem co pisze.
                      • Gość: fikuś Re: Hilding Murowana Goślina IP: 83.1.180.* 07.01.12, 23:36
                        to idź do biura na CMS i powiedz razem z kumplem im w oczy że bronek to pedał a krok śmieć a nie wielkiego bochatera na forum z siebie robisz
                        • Gość: gostek Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 08.01.12, 20:48
                          po to jest to forum, żeby każdy mógł spokojnie powiedzieć, napisać co go boli. bo w firmie za jedno zdanie typu " czy ktos tu myśli" lub innego typu można wylecieć. bo tu jest inne podejście niż w wielu firamch z którymi miałem i mam styczność gdzie zdanie pracowników sie liczy i pracodawca sie z nim liczy bo to pracownik napędza firme. jesli tego nie rozumiesz po co jest to forum to sie nie udzielaj.
                          (idąc twoim tokiem myślenia mógłbym napisać żebyś to ty poszedł do biura i wszedł im w d... wazeliny bys nie potrzebował)
                    • Gość: janekkkxxx Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 23:31
                      Hej, napiszcie mi kto jest teraz kierownikiem CMSa i pozostałych centrów?? Chyba dużo się pozmieniało odkąd odszedłem .. szkoda, kiedyś to była niezła robota, gdzie szarego pracownika doceniano,.. po tym co czytam to teraz - żal.
                      • Gość: CIEKAWY Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:31
                        Mam pytanie
                        Podobno były jakieś zwolnienia w administracji - czy ktoś wie komu podziękowano
                    • Gość: ss Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 16:19
                      Hej, widocznie jesteś źle poinformowany bo na hildingu robi się średnio 230 szt.:).
      • Gość: robol Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 18:26

ciekawe ciekawe ciekawe !!!!!!podwyżek nie ma nie ma nie ma !!! bo KRYZYS !!! a kierownictwo na obiadek sobie jedzie !!!ciekawe pewnie się zrzucali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale premie na bank ujebane !!!pewnie zwroty !!!jak zwykle tylko nikt nigdy tych zwrotów nie widział !!!
        • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:58
          Masz racje,zwroty po tym spotkaniu będą(a dosłownie wymiociny:)
      • Gość: ? Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 19:17
        Ale ludzie jesteście naiwni przecież w firmie wszędzie kamery i podsłuchy (kapusie) a oni muszą porozmawiać o sytuacji jaka jest i co dalej robić !!!!!!!!chyba że nagrody za gnojenie sobie dają w kopertach ;-(
        • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:36
          Na tym forum poruszono już każdy temat i każdego(prawie) Ja chce swoją broszke przypiąć naszemu kochanemu Panu Marcinkowi. Panie BHPowcu,wcale nie musi Pan brac przykladu z Pana Telesfora pracujac do 100 lat,odejdż wiec Pan na niewątpliwie zasłużoną emeryture i zwolnij miejsce pracy dla młodych.Przecież ta Pańska asystentka już nie tylko chodzi za Panem jak za pasterzem,ale i wygląda jak zagubiona gąska.Daj się człowieku dziewczynie rozwinąć,może znów będzie wesoła,a na sto procent wdzięczna.To będę już kończyć,tylko mam jeszcze prośbe... NIE MĘCZ PAN JUŻ ZAŁOGI SWOIMI ,,DOWCIPAMI'' OK!
          • Gość: pracownik Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 18:51
            A ja mam inne pytanie ,2 lata temu wypłacone były tzw.13 ! to znaczy że w tym roku powinny być też , powiedziane było że za każde przepracowane 2 lata od STARTU o ile pamiętam ? czy ktoś coś może słyszał , pytam bo niestety nie każdy miał wtedy szansę !
            • Gość: pracownik Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.36.* 09.02.12, 14:18
              w tej firmie człowieku nic nie dostaniesz - a jeszcze najlepiej jakbyś im oddał swoje zarobione pieniądze - by prezesi mogli sobie na obiadki wyjeżdzać :))
            • Gość: 13 start Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.as13285.net 17.02.12, 19:57
              Niestety wyplacenie 13 bylo jednorazowe i koniec na tym - zreszta niedlugo by i tej jednorazowej nie wyplacili szukali pretekstu zeby nie wyplacic ale zrobilo sie za glosno no i musieli , sam szczypior powiedzial ze to byl poroniony pomysl z tymi 13 .
              • Gość: gość Re: Hilding Murowana Goślina IP: 80.87.37.* 07.03.12, 22:43
                i pracownicy porobieni jak zawsze. na motywacje dla pracowników nie ma ale na imprezki to są. osobiście w przeciągu 3 lat wiem o 2 imprezach DZJ i o spotkaniach tych wyżej.
                • Gość: BYŁY Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.tktelekom.pl 14.03.12, 21:34
                  Witam i mam pytanie czy Hilding jeszcze robi materace czy już świadczy usługi magazynowe? Słyszałem że jest Backup-em i to przez duże B dla IKEA, dostaje to czego nie dają rady COM40 i Dendro. Za dużo żeby zdechnąć za mało aby żyć ... piankowe już wszystkie robi Dendro ...
                  Teraz widać efekty dobrego zarządzania Gładkowskiego i Rychlika .... blaty cięte na konturówkach ... to jest LUKSUS. Brawo Panowie Managerowie ... ale oczywiście to nie wasza wina ... taaaaa nie wasza, wy też jesteście "ofiarami"
                  Pozdrawiam Wszystkich
                  • Gość: ttt Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 07:55
                    Witam!Nie świadczymy usług magazynowych. Przerabiają hale na pieczarkarnie
                    • Gość: sc Re: Hilding Murowana Goślina IP: 194.107.120.* 16.03.12, 10:16
                      to nic, najlepiej bawi sie jp ze swoja dziewczynką blondynka :)
                      • Gość: Ewan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.tktelekom.pl 04.04.12, 18:12
                        A co zazdrościsz szefowi ??... Feee nieładnie za jego plecami obgadujesz a prosto w oczy uśmiechy ... nieładnie Czaruś, nieładnie
                        • Gość: KOS Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.centertel.pl 05.04.12, 09:36
                          Czarodzieju musisz strasznie to przeżywać, taka gratka, można by podpie...ć i donieś ... ehh co za nie fart ...
                      • Gość: sc Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.icpnet.pl 24.04.12, 22:43
                        tylko ze ta blondynka pana jp pożal się boże
                    • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 11:42
                      Nie lubie grzybów,nawet halucynogennych,a takie zarzad zdaje sie spożywa.Pytam sie ile jest wewnetrznych kodeksow pracy? Bo zdaje sie ze pracownicy kadr,logistyki,produkcji,obslugi klienta,logowania,informatycy itd maja inne kodeksy... Produkcja zapierdziela a inni łącznie z magazynem tylko spacerki na stolowke,papieroska lub popierdólki! Zero komunikacji zarzadu z pracownikami,widac nie godni jestesmy zbytniej wiedzy o przyszlosci firmy.Nawet rolnik mowi do swojego konika lub krowki,bo wie ze to sie oplaca,ze bardziej wydajny/na bedzie... Ale nie mozna wymagac od wszystkich niestety wiedzy i doswiadczenia zwyklego chlopa.Pozdrawiam normalnych!
                      • Gość: Zenek Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 19:52
                        Pozdrowienie dla CKP :)
      • Gość: hah Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 21:34
        hahah
        • Gość: ivan z C.P Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.icpnet.pl 03.04.12, 14:20
          juz tyle osobistosci zostało poruszonych na forum, ze aż niegrzecznym by bylo nie opisać osoby p. Popo (M.P). Wśrór tych wszystkich pseudo fachowców jest on jedynym i najlepszym specjalistą - ale tylko od opier....nia się. W sposób super perfekcyjny nabył umiejetność włażenia kolejnum kierownikom w d..ę i nieważne, która to juz z koleji d..a, ważne aby cały czas robić wrażenie najbardziej zacharowanego w HAP. Mistrz robienia wszystkiego innego, tylko nie tego co powinien, ale jeśli ma tak tępych przełozonych , że tego nie widzą to nie ma się co dziwić.
          • Gość: prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 15:45
            ivan kto to ten POPO?
          • Gość: KOS Re: Hilding Murowana Goślina IP: *.centertel.pl 05.04.12, 09:25
            Stary, POPO się tylko opie..., gorszy jest taki co podpie... i donosi wszystko górze z prędkością światła ... specjalistą jest ten z rozbieganym spojrzeniem z zakupów
      • Gość: FIN Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 23:24
        Od 2008 roku HAP notuje systematyczny spadek produkcji dla IKEA, udział własnej marki i marek obcych też się kurczy, rynek Niemiecki to swoista "wunderwaffe" ale tylko na papierze ... praca na trzy zmiany to odległe wspomnienie ... w jakim kierunku idzie HAP ?
        Czy potrzebna jest tak rozbudowana kadra dyrektorów, kierowników, zastępców i zastępców-zastępców? Czy ktoś jest na mostku czy HAP TYTANIC też uderzy w górę lodową? Bo jak widać orkiestra gra, korki szampana strzelają tylko że palacze nie mają co robić.
        Proszę o komentarz i spostrzeżenia za które z góry bardzo dziękuję niezależnie od tonu,
        • Gość: HIL Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.acn.waw.pl 18.04.12, 09:44
          Wartość sprzedaży poza Ikeą wzrosła prawie dwukrotnie, co należy wziąć pod uwagę. Wszelkie słowa krytyki są jak najbardziej cenne, ale ważna jest forma dialogu i merytoryczne uzasadnienie zarzutów. Jest to jednak kwestia wewnętrzna, która nie może być roztrząsana na forum jakiegoś portalu. Tego typu praktyki bardzo szkodzą wizerunkowi firmy, a w rezultacie wszystkim pracownikom.
          Od dawna da się zauważyć spadek sprzedaży do Ikei. Teraz trzeba stawiać na nowe kanały i możliwości zaspokojenia nadwyżek mocy produkcyjnych. Nie ma sensu rozdzierać szat - choć branża meblowa spadła o ponad 30%, to i tak Hilding trzyma się dzielnie. Nie szkaluj własnej firmy na forum. Zastanów się zanim coś napiszesz, co może zadziałać na jej niekorzyść.
          • Gość: gostek Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.icpnet.pl 20.04.12, 16:55
            wszelkie kwestie sa poruszane tutaj na forum bo jak ktoś sie odezwie w firmie to na wylocie. taka jest prawda o HAP. niedopuszczalne sa słowa krytyki w firmie co jest śmieszne bo znam wiele firm które licza się ze zdaniem motoru napedowego zakładu jakim jest pracownik produkcyjny.są różne sposoby na to. spotkałem się np z taką formą że jest sporządzona ankieta z pytaniami i otwartymi i zamknietymi ( anonimowa oczywiście) gdzie poruszne sa kwestie samej produkcji, pracowników produkcji ale też przełożonych. brygadziści, kierownicy, mistrzowie itd. są z takich ankiet rozliczani. skoro jest wiele nieprzychylnych opini na ten temat to coś jest na rzeczy i rózne sa rozwiązania takich kwestii. ale do czegoś takiego firma musi być otwarta na pracownika a w HAP to niemożliwe. to zwykły obóz pracy gdzie robole szarpią za grosze mając głęboko jakość wykonywanejpracy bo wkońcu akord. ale akord taki że za dużo nie mozna zarobić bo firmie sie to nie podoba. coś za coś.
            • Gość: prawdziwysultan Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 19:23
              Leć na zmywak,skoro tu tak zle!
              • Gość: gostek Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.icpnet.pl 23.04.12, 19:52

gdyby było tyle pracy to z wielką chęcią jak i większoć pracowników. ale niestety nie ma i trzeba się męczyć i żeby odrreagować można tu popisać bo jak w pracy ktoś coś powie to przydupasy już lecą żeby liznąć i przy okazji wskoczyć pod biurko
          • Gość: FIN Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 13:27
            Czuję tu wibracje działu sprzedaży HAP :) Faktycznie wartość sprzedaży poza Ikeą wzrosła, to i tak założeń budżetowych nie wyrobiono, a faktem jest że nawet gdyby go wyrobiono ba, nawet podwojono to straty na IKEA się nie pokryje. Ile sztuk straciliśmy na IKEA od 2008 ... będzie tego już 1 mln rocznie mniej, a to ma przełożenie na zatrudnienia, zarobki, możliwości rozwoju ludzi i stabilność zatrudnienia. Z produkcją poza IKEA zmieścimy się na jednej hali i 1/4 magazynu nie mówiąc już o ludziach i o rozrośniętej administracji z jej kierownikami i dwuosobowymi działami. Cieszę się że doceniacie krytykę przynajmniej na tym "jakimś portalu" ale szkoda że nauki nie wyciągacie na żadnym polu. Piszesz że poruszane tematy to kwestia wewnętrzna, PG też wszystko traktował jako kwestie wewnętrzne a nawet silił się na kwestie tylko polski, co zresztą odpowiednio doceniono w Szwecji. Czy tu też nie wyciągacie wniosków i nie wynosicie nauki, bo trwanie w tym hermetycznym świecie doprowadziło do tego co obecnie mamy. Nie chowajcie swojej nieudolności i braku kompetencji za ogólnymi spadkami na rynku, HAP traciło rynek również jak było dobrze ... nie trafione projekty, nowe rynki na które HAP nie mogło się przebić, zatrudnianie "fachowców" za grube pieniądze, świętowanie zwycięstwa zanim ruszyło się du.ę do roboty ... świetnie o tym wiecie. Żyliśmy z IKEA a wszystko poza było kosztowną zabawką ... teraz czas pokazać co z tych zabawek wyrosło. Piszesz również że "Tego typu praktyki bardzo szkodzą wizerunkowi firmy, a w rezultacie wszystkim pracownikom", odnoszę wrażenie i wielu moich kolegów i koleżanek również, że powyższa prawda szkodzi nie wszystkim a nielicznym biernym, miernym ale wiernym trzymającym się stołków. Idąc halą rozejrzyjcie się i spójrzcie ludziom w oczy ... a przy okazji otwórzcie swoje bo już czas najwyższy. Na nowe kanały trzeba było stawiać wtedy kiedy rynek stał dobrze teraz to jedynie można się modlić o cud a szaty i tak już są podarte. I nie szkaluję własnej firmy tylko pytam, wyciągam wnioski, opisuję to co widzą, o czym mówią po kątach wszyscy poza małą grupą "wyalienowanych" managerów. I zastanowiłem się bardzo dobrze zanim napisałem na tym forum, i nie ma obawy ... firmie trochę prawdy nie zaszkodzi a co najwyżej może zadziałać na niekorzyść jednostek .... JEDNOSTEK drogi kolego ;)
            Teraz ty się zastanów a ja zachęcam kolejnych do dyskusji merytorycznej i żywiołowej:)
            Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku !!
            FIN
            • Gość: srogi Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: 83.238.194.* 25.04.12, 18:19
              ile osób pracuje jeszcze w tej firmie ???? kiedys słyszałem ,że zatrudnialiście ponad 600???
              • Gość: Z POZA FIRMY Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 09:28
                Czytając wpisy jestem pod wrażeniem,że główny silnik jest nie brany pod żadną uwagę mam tu na myśli pracowników produkcyjnych.Widzę też,że brygadziści maja inną funkcję niż powinni mieć,bo w innych zakładach to brygadzista pokazuje nowo przyjętym pracownikom co mają robić i sam pracuje fizycznie żeby zarobić i wesprzeć swoją brygadę,a tu to ja jestem w szoku!Jak to brygadzista siedzi za biurkiem?A kierownik przepraszam to od czego jest?
                W takim razie to ja się nie dziwię,że firma upada jak musi płacić za pracowników,którzy nic nie robią.
                10 lat temu znałem firmę,która prężnie się rozwijała i dążyła ku lepszemu pod względem finansowym,ale i też psychicznym spokoju pracownika,bo "silnik" był napędzany wysokooktanowym paliwem,tą firma był Hilding.Teraz ta właśnie firma znika,bo kierowca zawalił sprawę.
                Do czego tu dążę,a mianowicie do tego,że takiej firmy już nie będzie,a może nawet tylko była przez parę chwil,bo wszyscy spoczęli na laurach zamiast piąć się ku gorze.Przykro mi z tego powodu,bo wiem co czeka zwykłego pracownika po zwolnieniu,marna zapomoga z PUP-u,a Ci na wyższych stołkach to dopiero dostana odprawę tylko nasuwa się pytanie ZA CO?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
              • Gość: pracownik Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.komster.pl 21.06.12, 22:45
                witam jestem pracownikiem tej firmy od wielu lat i znam wszystkich tak jak chyba nikt nie narzekam ze firma jest zla mam wszystkie swiadczenia wyplacane na czas i ogolnie jestem zadowolony ,ale ludzie ktorzy obecnie tam zostali to zenada ,przechodze rano i widze wciaz to samo spiace centrum hilding i nieroby liderzy ktorzy poprostu sa zenujacy ide dalej i nastepna liderka ktora ociera sie o co da i o kogo da ta na skrzyniowych a pozniej to juz zamykam oczy bo widze ta kierowniczke z piankowych i jej przydlupasow ktorzy nosza lapowki za to zeby mieli prace mdli mnie wiec koncze pozdrawiam
            • Gość: sbd Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 13:55
              FINIE – wydajesz się być człowiekiem znajomym, o bystrym umyśle, własnej wizji świata i wysokiej potrzebie bycia zauważonym. Jak dobrze, że jesteś na naszej firmie i potrafisz podzielić się cennymi uwagami. Pozdrawiam Cię wyjątkowo ;)

• Gość: FIN Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 21:27
                Och drogi SBD, bardzo dziękuję komplementy, doceniam to. A co do znajomości to na 100% się znamy, mijamy się na hali, w stołówce (choć tam Cię nie widuję), bywamy na tych samych zebraniach i tylko ja nie loguje się z netbooka przez chello bo jednak nie czuje wysokiej potrzeby bycia zauważonym, przynajmniej nie na ten moment ;) Przyjdzie na to czas ... i podzielę się news-ami a na chwilę obecną pozdrawiam Cię i Wszystkich BEeez... WYJĄTKU :)
                FIN
                • Gość: ja Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.12, 22:34
                  agonia nie agonia ale ku...wa jak wy jeździcie na tym parkingu. Kolejne auto uszkodzone a sprawcy brak-tchórze.
                  • Gość: ??? Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 20:01
                    dawno tu nie byłem i nic się nie zmieniło , bełkot inteligencji podrabianej a może tak napiszecie że liderzy dostali podwyżki 3 procent !!! a szara masa roboli nic jak zwykle !!!szkoda słów
                    • Gość: prawdziwysultan Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 23:15
                      Kapo w obozach też dostawali większe racje żywnościowe aby kapować na współwiężniów. A'propos obozu,czy to przypadkiem niejaki Anders nie zlecił zapitolić napis z nad bramy wejściowej w Oświęcimiu? Ciekawe czy to tylko zbieżność nazwisk?
                      • Gość: kolo Re: Czy to już agonia Hilding Anders Polska? IP: *.icpnet.pl 21.05.12, 20:54
                        może chciał zamontować to nad wejściem do Hildingu? :)
                    • Gość: kolo Re: Czy to już agonia Hilding Polska? IP: *.icpnet.pl 21.05.12, 21:00
                      Prawda jest taka, że może jedna czy dwie osoby naprawde zapracowały na stanowisko Lidera i jakoś się z tego wywiązują, przynajmniej próbują. ale cała reszta to tylko wybrane przydupasy kierowników i brygadzistów, które nie mają pojecia o tej funkcji. większość czasu rano przed przyjściem "elity" (jak to się uważają biurowi i reszta nierobów) siedzą w biurach z brygadzistami na kawce.
      • Gość: SULTAN Czy nie czas na NSZZ w HAP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 00:32
        Jak sami doświadczacie idą trudne czasy dla HAP, o robotę coraz trudniej, zamówienia mizerne, może czas o naszym "jutrze" musimy pomyśleć "dziś". A prawda jest taka że do utworzenia związku zawodowego wystarczy 10 osób i może on powstać u każdego pracodawcy, a więc również w prywatnej firmie jaką jest HAP. Nie trzeba się pytać o zgodę nikogo z GÓRY, po prostu trzeba się zorganizować, jest internet, jest forum, są inne media dzięku którym ludzie obalają dyktatury tak jak w Egipcie czy Libii więc co za problem ZWIĄZEK ZAWODOWY W HAP??? Wracając do początku rozważań do utworzenia organizacji związkowej potrzeba minimum 10 osób aby mieć uawnienia zakładowej organizacji związkowej. A uprawnienie te będą dla nas bardzo istotne ponieważ obejmują one np. zajmowanie stanowiska w indywidualnych sprawach pracowniczych czy to o co głównie nam chodzi czyli ochronę przed zwolnieniem dla wskazanych związkowców. Pierwszy krok to wybrać komitet założycielski (od 3 do 7 osób) uchwalić statut i w ciągu 30 dni zarejestrować związek w Krajowym Rejestrze Sądowym ... co jest miłe ZA DARMO Jeśli się nie wyrobimy w tym terminie uchwała o założenie związku traci moc, a osoby wskazane w uchwale – ochronę przed zwolnieniem z pracy :( Sąd ma 14 dni od dnia złożenia wniosku na wydanie postanowienia w sprawie rejestracji, odmowy rejestracji lub wezwanie do uzupełnienia braków formalnych. Do tego czasu wymagane jest zachowanie całkowitej tajemnicy i lojalności wobec osób wtajemniczonych ... GÓRA nie daruje nikomu :(
        Tak wiele nam się nie podoba w HAP ale nic z tym nie robimy, może czas przestać się ciskać na tym forum a zacząć działać???

• Gość: k.... Re: Czy nie czas na NSZZ w HAP? IP: *.icpnet.pl 24.05.12, 15:20
          też kiedyś o tym myślałem. jest pewien problem: w firmie jest tyle konfitur, które nie wykazują się pracą to próbują wykazać się kapowaniem. i naprawde ciężko będzie zgrać grupę ludzi, którzy zdecydują się na tajemnicę i nie przekażą tego innym życzliwym osobom. to naprawdę trudny temat do ogarnięcia
          • Gość: pracownik Re: Czy nie czas na NSZZ w HAP? IP: *.komster.pl 23.07.12, 21:27
            hej co tutaj tak cicho czy ktos moze mi powiedziec czy to prawda ze wyleciala ta kudlata kierowniczka i jeszcze ta liderka z dwustronnych jestem na urlopie i nie wiem czy cos mnie ominelo pozdrawiam
            • Gość: ko Re: Czy nie czas na NSZZ w HAP? IP: *.icpnet.pl 25.07.12, 21:59
              Mirke by zwolnili? szczerze w to wątpie.
              najbardziej śmiać mi się chciało jak zobaczyłem ostatnio ogłoszenie że szukaja do pracy.
              idioci. Mogli jeszcze więcej ludzi pozwalniać pół roku temu.
              począwszy od samej góry az po brygadzistów- należy wam się medal- debila roku a może nawet stulecia. codziennie zastanawiam się jakim cudem ta firma prosperuje przy takim zarządzaniu
              • Gość: alba co z Mirką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 07:59
                Zwolnili ją??
                • Gość: pracownik Re: co z Mirką? IP: *.komster.pl 15.08.12, 20:57
                  tez w to watpilem jak wrocilem z urlopu to niestety byla i jej pupile tez byli i walowki nosza w dalszym ciagu ale cyrk
                  • Gość: cyc Re: a maciejowa|? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 09:34
                    Coś to małóżeństwo jej nie służy. Wygląda jak wrak człowieka.
                    • Gość: prawdziwysultan Re: a maciejowa|? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 16:27
                      Tobie widze szkoła nie służyła.... MaÓżeństwo.... Śmiech na sali.Poza tym patrz na Siebie,a nie wpie...j sie w życie prywatne innych!!!
                    • Gość: prawdziwysultan Re: a maciejowa|? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 17:52
                      Sorry,jeszcze lepiej...małÓżenstwo:)
                      • Gość: pracownik Re: a maciejowa|? IP: *.as13285.net 01.09.12, 21:24
                        Czego sie dziwisz uwielbiala gnebic i zwalniac ludzi a teraz sama zyje przed tym w strachu.
                        • Gość: pracownik Re: a maciejowa|? IP: *.komster.pl 09.09.12, 20:37
                          hm,maciejowa cierpi i znow ktos sie wstawia za nia na tym forum a to juz chyba wiadomo kto,a co w koncu z ta Mirka ,bo chyba cos musialo byc albo moze cos zbroila ze taka plotka poszla no nie
                          • Gość: gosc pracownik co z Mirka? IP: *.as13285.net 10.09.12, 19:56
                            Sa chwasty ktore ciezko wytepic jak sie zakorzenia - czyz to nie prawda?
                            • Gość: Minetto Re: co z Mirka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 18:07
                              Alajala hihi!!! alalalajla hihi! czeczererczeczeczerere
                              • Gość: muniek Re: co z Mirka? IP: *.syriusz.net.pl 02.12.12, 19:58
                                A może by tak jeszcze w niedziele przyjść na popołudniówke co a administracja w domku przy piwku żal tylko tych ludzi:(((((
                                • Gość: prawdziwysultan Re: co z Mirka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 17:30
                                  Pytasz co z Mirką? Pewnie lepiej byłoby jej spytać! Choć przyznam że z przyjeciem kolezanki na stanowisko brygadzistki przegieła!!!! Kobieta jest zielona,ale promuje ją jak synową!
                                  • Gość: pracownik Re: co z Mirka? IP: *.as13285.net 15.01.13, 23:10
                                    Czego sie dziwisz kazda co przynosi habas lub torty awansuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: ? Re: co z Mirka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 17:35
                                      aallee dobrą wiadomość mam płaca minimalna wynosi już ok 1500 zł a więc góra za rok będą podwyżki :-)
                                      • Gość: h Re: co z Mirka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.13, 11:22
                                        Jak tu wam nudno zajrzyjcie na forum Dendro i poczytajcie o Panu ZYS a raczej jak Go nazwano ZYS-K buhaha
                                        • Gość: popo Re: co z Mirka? IP: 83.238.194.* 02.04.13, 16:35
                                          jak wspominacie Kazia???? :)
                                          • Gość: były Kaziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 10:47
                                            hmmm a po co to komu ?? Nie ważne kim byłeś ale ważne jakim się stałeś - a teraz to chyba więcej wrogów niż przyjaciół!!!
                                            Jedni na pewno dobrze (przyjaciele - dupowłazy), reszcie pewnie to obojętny był !!
                                            • prawdziwysultan Re: Kaziu 08.05.14, 11:39
                                              czyzby zablokowano forum?
                                              • Gość: romek Re: Kaziu IP: *.komster.pl 09.05.14, 16:21
                                                no właśnie ,moze jakieś newsy by sie przydały...o tym jak obcięli socjalne a niby tak sie starają o ten wizerunek zewnętrzny Haha
      • tuomas76 Re: Hilding Murowana Goślina 10.03.15, 11:02
        a mi sie dobrze pracuje w hilding. zaczynałem od samego dolu, przeszedlem przez kilka stanowisk. poznalem prace od podszewki i chyba łatwiej mi teraz zrozumiec proces, generalnie wiele rzeczy, ktore dzieja sie w firmie. nie narzekam. nie zamierzam sie stad ruszać.
      • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 11.03.15, 10:50
        Ja mam zupełnie inne wspomnienia z rekrutacji niż Ty, kandydowałam na podobne stanowisko. Dostałam pracę, jestem z niej bardzo zadowolona. Pracownicy są świetne traktowani. Za mną przyszło jeszcze do pracy kilka osób, które też są zadowolone.
        • spectrumv Re: Hilding Murowana Goślina 13.03.15, 09:53
          Julianne, jak ludzie wiedzą po co chodzą do pracy i wykonują swoje obowiązki to oczywiście że są zadowolone! Ja też, nie zamierzam zmieniać pracy. Fajny jest HILDING. Ale masa ludzi przyłazi, myślą że będą dostawać kasę za siedzenie od do i potem narzekają.
          • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 13.03.15, 09:57
            Dokładnie, też uważam że w tym rzecz. łatwo jest narzekać. Zwłaszcza że nie każdy pracodawca dba o pracownika. W tym sensie, że zapewnia mu nie tylko narzędzia pracy, jasne przepisy, trzyma się wyznaczonych godzin itd. ale też rozwija firmę, byśmy mogli pracować w godnych warunkach. Masa jest takich ktorzy przychodzą i narzekają na wszystko. A dzieki tej pracy mają na życie.
          • spectrumv Re: Hilding Murowana Goślina 13.03.15, 10:00
            Narzekającym zawsze będzie źle :) Potem jeszcze będą mówić że sa niewyspani :P
            • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 13.03.15, 10:18
              Haha, jak sobie pościelesz tak się wyśpisz? Nie, żeby to była jakaś autoreklama ;-)
              • tuomas76 Re: Hilding Murowana Goślina 13.03.15, 21:39
                Reklama, nie reklama - w słusznej sprawie. Bo i materac dobry i pracodawca. Pozdrawiam spectrumv i julianne-2!
                • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 23.03.15, 10:08
                  Miłego poniedziałku. Ja właśnie w drodze do Hilding - szykuje się pracowity dzień, ale wolny od dzieci. Chyba lubię poniedziałki :)
      • kkk507 Re: Hilding Murowana Goślina 31.03.15, 11:40
        Ludziska, dajcie już spokój z tym krytykowaniem, hejtowaniem, oczernianiem itd.! Mam wrażenie że połowa tych wpisów wynika z zazdrości, albo z niedowartościowania siebie. Nigdy nie będziecie zadowoleni z życia jeśli wiecznie będziecie narzekać. Pracuję w Hilding i nigdy nie miałam powodów, żeby powiedzieć coś złego o przełożonych, albo narzekać na wypłatę, system itd. Oczywiście nie zawsze jest łatwo, fajnie i przyjemnie, ale takie jest życie. Nigdzie nie ma sytuacji na 100% perfekcyjnej. Powinniście się cieszyć ze macie prace, kasę i możliwości rozwoju. Że macie za co wyżywić rodzinę. Myśę że ci co wypisują te wszystkie bzdury po prostu są meganiezadowoleni z własnego życia. I to niezadowolenie będzie promieniowało na wszystkie jego aspekty również zawodowe. Sama hilding polecam, fajna i bezpieczna praca.
        • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 31.03.15, 11:57
          Ładnie powiedziane kkk507!!!!
          Ja w ogóle nie spotkałam się tu w Hilding z takimi sytuacjami,o których pisali wcześniej. Ale jestem osobą zadowoloną z życia, tym bardziej nie szukam wokół siebie osób upierdliwych i narzekających.
        • klawo.jak.cholewa Re: Hilding Murowana Goślina 31.03.15, 14:12
          Niestety. Jak ktoś daje pozytywny wpis - że w jakiejś firmie się dobrze pracuje, że są możliwości przekwalifikowania, że firma szkoli ludzi, że ktoś przekwalifikował się i wyszedł z bezrobocia - od razu pojawiają się hejterzy, według których to wszystko jest nieprawdą, a piszący uprawia kryptoreklamę firmy. Niektórzy wolą narzekać i lugać po 12h dziennie na czarno w budowlance za 2tys. niz coś zmienić w swoim życiu.

> Myśę że ci co wypisują te wszystkie bzd
          > ury po prostu są meganiezadowoleni z własnego życia.

Też tak myślę. Myślę też, że te osoby nie podejmują jakiejkolwiek próby zmienienia czegokolwiek. Mentalność "niedasie". Narzekać łatwiej.
      • lamazzz Re: Hilding Murowana Goślina 15.04.15, 01:10
        Mi się słabo robi jak czytam nawet takie posty, że ktoś chce pozwać firmę za to, że jakiś test wykonała? Ludzie, to śmieszne. Po co tak ciągle bic pianę?
        Ja swoją rekrutację do Hilding wspominam miło i ciepło.Wiadomo, że był stres, a sama rozmowa to nie było spotkanie z psiapsiółą na kawę. Ale pracę dostałam, minęło 6 lat a ja nadal pracuję w Hilding. Rozwijam się, dobrze się tu czuję. Nie narzekam.
        • kkk507 Re: Hilding Murowana Goślina 15.04.15, 01:12
          Lamazz, ludzie będą narzekać, bo tak mają. Ja też już chwilę siedzę w Hilding i nie zamerzam zmieniać barw.
          • julianne-2 Re: Hilding Murowana Goślina 15.04.15, 01:21
            Na szczęśćie w Hilding jest fajna grupa ldudzi pozytywnie nastawionych do życia i pracy. Wystarczy z nimi trzymać i naprawdę jest fajnie! Praca w zgodnym teamie przynosi wiele radości, aż chce się wstawać co rano.
            • jane-cki7 Re: Hilding Murowana Goślina 15.04.15, 10:23
              Wszędzie mogą być pozytywni ludzie, w każdej firmie. Hilding jest dość dużą firmą więc latwiej na takich trafić. Tamtych niezadowoleńców nie komentuję. Tacy są wszędzie. Ja polecam firmę w 100%.
      • jane-cki7 Re: Hilding Murowana Goślina 16.04.15, 15:35
        Kolejny pozytyw jeśli chodzi o Hilding: własnie wyszło od nas kilku zadowolonych praktykantów i stażystów, któryz otwarcie powiedzieli że chcą tu wrócić. Są zadowoleni z tego, czego mogli się nauczyć.
      • prawdziwysultan Re: Hilding Murowana Goślina 08.07.15, 19:14
        dziekujemy ci januszu kierowniku za nawa szatnie,teraz to bedzie jedyna firma w polsce w ktorej regolarnie co 8godz dochodzi do molestowania.BRAWO!!!
      • chinka40 Re: Hilding Murowana Goślina 14.07.15, 18:19
        No i mamy drugie chiny, albo raczej chińską dzielnice na Polnej. Dziękujemy i prosimy o więcej! Może jeszcze
        da się coś więcej upchnąć ,jak wstrzymamy oddech...
      • chinka40 Re: Hilding Murowana Goślina 14.07.15, 18:20
        No i mamy drugie chiny, albo raczej chińską dzielnice na Polnej. Dziękujemy i prosimy o więcej! Może jeszcze
        da się coś więcej upchnąć ,jak wstrzymamy oddech...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka