nagietka2 16.07.09, 13:24 Chciałabym podjąć pracę w Aviva jako agentka. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i obiecywali zarobki 3-5 tys. Czy ktoś podjął tam pracę i może coś powiedzieć czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppmm Re: praca w AVIVA opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:32 własnie nie znalazłam żadnej opinii, a tez chce sie zgłosić heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: praca w AVIVA opinie IP: 78.8.106.* 17.07.09, 13:52 wezcie przestancie z aviva, pelno ogloszen niedobrze sie robi. jak umiesz wciskac ludziom ubezpiecz. w dobie kryzysu to proboj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: praca w AVIVA opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:10 taaa, kryzys !!! Polska wróciła do normalności i tyle !!! też się zastanawiam nad AVIVA ??? coś ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w AVIVA opinie IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 19:22 > taaa, kryzys !!! Polska wróciła do normalności i tyle !!! też się zastanawiam > nad AVIVA ??? coś ktoś wie ? Ten sam szajs, co CU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: praca w AVIVA opinie IP: 78.8.106.* 17.07.09, 19:56 chyba u ciebie w domu. ale jak zaczniesz prace w a... to kryzys u ciebie pewnie powroci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w AVIVA opinie IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 20:01 > chyba u ciebie w domu. ale jak zaczniesz prace w a... to kryzys u > ciebie pewnie powroci:)) Dobre :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: praca w AVIVA opinie 03.09.09, 14:57 Własna działalność. Jak zbudujesz swoją sieć kontaktów to możesz zarabiać dużo. Odpowiedz sobie na pytanie czy lubisz kontakt z ludźmi, jesteś otwarta, kontaktowa, sympatyczna no i pracowita? To praca na własny rachunek, dla ludzi, których nie trzeba nadzorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: praca w AVIVA opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 14:20 Zgadzam się całkowicie z Lady .Samomotywacja i praca na własny rachunek , czy jest coś lepszego? A jak będziesz miała zbudowaną bazę klientów to przyszłość przed tobą wspaniała....Pod warunkiem , że ktoś (rodzina twojego przyszłego szefa)nie wyciągnie "czyste" ręce po Twoją ciężką przacę. Tak bywa zazwyczaj ,a w CU napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: praca w AVIVA opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 13:29 Czy to oznacza że "moich" dobrych klientów przejmie jakis pociotek mojego szefa? A w jaki sposób? Przeciez sam sobie jestem szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus sorry ale to nie są "Twoi" klienci 09.11.09, 14:12 Gość portalu: MM napisał(a): > Czy to oznacza że "moich" dobrych klientów przejmie jakis pociotek > mojego szefa? A w jaki sposób? Przeciez sam sobie jestem szefem. Są Twoi do momentu kiedy ich pozyskasz (na swój koszt naturalnie i w zamian za "prowizję"). Ale de facto zarabiają dla firmy, nie dla Ciebie. Dlatego nie wściekaj się na coś, czego nie zmienisz - jak klienci będą dochodowi to szef Ci ich i tak zabierze (szczególnie gdy będzie zmieniał pracę). Odpowiedz Link Zgłoś
sobolewska.marzena Re: praca w AVIVA opinie 20.02.16, 08:47 Jak zbudujesz własną sieć kontaktów to zabierze ci je Twój kierownik. Dlaczego w Avivie pracują tylko starzy ludzie po kilkanaście lat? Bo młodych zatrudnia się na rok zabiera się im kontakty wypłaca jakieś śmieszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś