Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie strzelców sześciu

IP: *.kalisz.mm.pl 02.08.09, 10:40
    "Moda na coworking (z ang. wspólna praca) przyszła do Polski ze
    Stanów Zjednoczonych. Na razie powoli ewoluuje, ale jak na zjawisko
    obecne na polskim gruncie od kilku miesięcy ma się całkiem nieźle
    [...]".

Już z samego artykułu wynika, że nie od kilku miesięcy, lecz
    przynajmniej od 2008 roku coworking funkcjonuje w Polsce. A dodać
    można, że w Poznaniu plakaty promujące ideę takiej właśnie wspólnej
    pracy rozwieszane były na uczelniach już w roku 2007. I nie była to
    pierwsza taka inicjatywa w kraju.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maciek z Żor Gdzie strzelców sześciu IP: *.zory.vectranet.pl 24.08.09, 11:31
        Wynajem biura na spotkanie z promotorem !

Matko jedyna - to już na uczelni nie mogli sie spotkac ?
      • Gość: Kołłerker Gdzie strzelców sześciu IP: *.171.143.162.static.crowley.pl 04.12.09, 21:08
        Próbowałem dwa razy, za każdym wyrzygałem się na kołchoźne niesnaski, ten
        wyżarł cały toner, inny zaczął mendzić o cukrze i kawie, wreszcie inni zaczęli
        sobie nawzajem przeszkadzać. Poza tym nienawidzę gdy ktoś bez przerwy używa
        słowa "kołorking" i krytykuje moją poprawną wymowę. I te wieczne próby
        narzucania indywidualistom wspólnego stylu. Ponadto, jako abstynent...ale to
        już całkiem inna bajka.
        • freelancer15 Re: Gdzie strzelców sześciu 22.10.15, 12:21
          Ciekawe to co mówisz. Prawda jest taka, że każde środowisko, miejsce pracy, zależy od ludzi. Ludzie w znacznej części kreują postrzeganie świata. Ale to nieważne. Jeśli wiesz jak działa co-working to chyba nie ma potrzeby tego tłumaczyć. Ja jestem z Poznania i mając zwykłe szczęście trafiłem do najbardziej przyjemnego miejsca w jakim móglbym kiedykolwiek pracować. Nie ma kłótni o toner, bo sprzęt jest nowy, a każdy korzystając w prywatnego konta na drukarce , ma wydzieloną odpowiednią ilość wszystkiego. Jeśli chodzi o kuchnię, to jest jeszcze lepie. Biuro gwarantuje nam kawę, herbatę , wodę , a nawet gdyby tego nie robiło, dogadalibysmy się. Czasami ja przyniose to dla innnych, innym razem jeszcze ktoś inny. Ważne jest stworzenie małej społeczności wewnątrz takiego biura. Tutaj każdy pracuje na swój biznes, ale nie utrudnia pracy innym, a wręcz zachęca do dzialania. Po pracy z ludźmi , z którymi pracuje, wychodzę na miasto posiedzieć, pogadać. To nie jest wymyślona bajka, tylko rzeczywistość. Bez ściemy, polecam wszystkim biuro chwile od starego rynku Poznańskiego - SpokoWork. Korzystam z oferty wynajmu biurka, usługi w-office ( super sprawa ) , ale to za mało żeby skończyć. Korzystam z przestrzeni, w której rozwijam się i swoją działalność w przemilej , motywującej do działania atmosferze. SpokoWork Poznań. Najlepiej
          • humbold Re: Gdzie strzelców sześciu 22.10.15, 14:23
            Nie ma to jak reklama.....
      • Gość: Freee Gdzie strzelców sześciu IP: *.ghnet.pl 25.12.09, 19:01
        Od dwóch lat szukam pracy do wykonywania w domu
        NIE MOGĘ ZNALEŹĆ
      • Gość: rentier Gdzie strzelców sześciu- bzdury!!! IP: *.chello.pl 10.01.10, 18:27
        Wynajem biura za 300-400 PLN na miesiąc - dostęp w dowolnej porze !? I
        to za 'komfortowe biuro"?. Czy ja czegoś nie zauważyłem? Np., że
        wynajęcie zwykłego małego mieszkania w Centrum Warszawy pozwoli mi
        wykręcić czynsz w wysokości 2000 zł. Do tego opłaty. I mam w nosie
        problemy z utrzymaniem "gotowości" dla potencjalnego "strzelca".
        Mysleć wystarczy, a nie durnowato kopiować rozwiązania z innych bajek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka