rozalkag 03.11.09, 08:41 gdzie w Mielcu i okolicach można kupić wyprawkę dla dziecka. chodzi mi o sklep w kótrym można kupić wszystko: od wózka, przez butelki, ubranka i kosmetyki. najlepiej żeby to bylo jeszcze w miare rozsądnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: wyprawka dla dziecka 03.11.09, 20:47 w sklepie na pasazu od strony wiaduktu jest duzy wybor wozkow, lozeczka itp itd, wybor mniejszy ale tez jest na starowce w takim nieduzym sklepiku na borku tez mieli duzy wybor ale dawno nie bylam w tym pawilonie handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
dorciala Re: wyprawka dla dziecka 03.11.09, 21:09 no nie/ najlepiej idź do warzywnego !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewicze Re: wyprawka dla dziecka 04.11.09, 13:06 allegro albo sklepy internetowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
weroncia1980 Re: wyprawka dla dziecka 05.11.09, 11:07 Niestety w mielcu nie ma takiego taniego sklepu ja prawie wszystko kupiłam sklep Mieszko rzeszów koiło Reduty, a bliżej Mieszko Dębica gdzieś na peryferiach, ale w miarę tanio i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrysia199008 Re: wyprawka dla dziecka 06.11.09, 11:11 Ja też wlaśnie kompletuje wyprawkę dla Synka:) I powiem tak zrobiłam obczajkę po sklepach z wózkami w Mielcu i w Rzeszowie i już mam wybrany model i kolor tak samo z łóżeczkiem i zamawiam przez allegro dużo dużo taniej wychodzi a jeszcze jak kupisz u jednego sprzedawcy kilka rzeczy to już naprawdę tanio wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith136 Re: wyprawka dla dziecka 10.11.09, 21:39 Ja polecam sklep Mieszko w Dębicy lub w Rzeszowie. Jest tam wszystko (wózki, łóżeczka, pościel,ciuszki, zabawki, kosmetyki itd.) i ceny są naprawdę przystępne. A przy większych zakupach można jeszcze negocjować ceny. Ostatnio robiłam tam zakupy i kupiłam wszystko co potrzebne dla dziecka. www.mieszko.freehost.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś