Dodaj do ulubionych

A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH

09.03.05, 15:50
WYMIEŃMY SIE OPINIAMI O LEKARZACH WSZELKIEJ SPECJALIZACJI (O DENTYSTACH JUŻ
NIE BO JEST)
Obserwuj wątek
    • haniballecter123 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 09.03.05, 17:34
      Drogie Panie jaki najlepszy ginekolog?Ja uważam, że dr Jachyra i dr Klecha
      • aga1978 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 10.03.05, 22:19
        własnie zastanawiałam się nad dr.Klecha bo po moich dośwaidczeniach
        przestrzegam wszystkich przed dr Pająk prawie uśmiercił mi dziecko. Jak jest
        wszystko ok to moze jest dobry ale to każdy jest dobry ale w innym przypadku
        naprawdę przestrzegam i jak wam zależy na waszych przyszłych dzieciaczkach to
        naprawde uważajcie.
        • bartosowa Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 11.03.05, 09:17
          Nie ma w Mielcu dobrego ginekologa. Mam przykre doświadczenia szpitalne na
          oddziale ginekologicznym w Mielcu i jeżeli możecie unikajcie tego oddziału.
          Bezduszni wstrętni lekarze!
          • ispaniola Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 11.03.05, 10:17
            A ja mam podwójnie dobre doświadczenia z tego oddziału, uważam, że ordynator to
            rewelacyjny specjalista i człowiek. Nazwiska precyzyjnie nie pamietam, ale
            chyba Cebula lub Cebulak.
            Mam fatalne doświadczenia z kontaktów z pewnym lekarzem, ale nie jestem
            zwolenniczką podawania nazwisk w takich sytuacjach, ponieważ to może byc moja
            własna ocena, bardzo subiektywna. Może to być dobry specjalista, który według
            mojej oceny postąpił niewłaściwie. Byc może tak zrobiłby każdy inny, bo takie
            są wskazania, a że nie wyszło... Napisze tylko ogólnie: jesli lekarz odradza
            wizytę w przychodni na rzecz odwiedzenia jego prywatnego gabinetu, bo "tam może
            sobie pozwolic na inne podejście, bo ma komfort", to ja bym uważała. Jesli
            lekarz tylko w komforcie skupia się na pacjencie i tylko wtedy przejmuje sie
            nim na tyle, by go naprawde leczyć, to według mnie, on jest mocno podejrzany.
            Teraz to wiem... jednak w tym zawodzie, choć to może niemodne, powołanie jest
            koniecznie.
    • waldek235 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 21.03.05, 10:27
      polecam szpital i przychodnie prywatna w drodze do Rzeszowa!
      • jarmulka Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 21.03.05, 12:31
        Czemu wlasciwie sluza tego typu watki:najlepszy,najgorszy,madry,glupi.Chyba
        tylko personalnym wylewaniem zali i jadu na tych z ktorymi na jakims tam etapie
        nie udalo nam sie porozumiec.Przeciez sa to odczucia arcysubiektywne nie
        ograniczone zadnymi ramami ,glosy pozornie anonimowe a przeciez czesto i w
        przewadze zjadliwe i pozbawione jakichkolwiek cech uczciwej oceny.Bo to zabawne
        ze niedouczony dupek ocenia lekarza.
        • yapkovitz [...] 21.03.05, 13:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • aga1978 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 26.03.05, 21:30
            Popieram wypowiedź. Przecież nam wolno oceniać, a kazdy ma inne doświadczenie
            jednego spotkało coś dobrego a innego wręcz przeciwnie, a takie strony sa po to
            aby sobie coś przekazać. Właśnie np o mieleckich beznadziejnych lekarzach a ten
            obrazony to pewnie lekarz.
          • adas49 [...] 29.03.05, 19:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • aga1978 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 31.03.05, 22:19
              Ja ocęnę lekarzy Mieleckich posiadam od lekarzy z innych okolic i napewno
              lepiej wykształconych a co jest błędem lekarskim można stwierdzić nie będąc
              lekarzem, a jeśli inny lekarz a nawet lekarze to potwierdzają to chyba ocena
              jest wiarygodna. Nie wiem dlaczego wogóle ktoś sie oburza że są takie posty.
              Każdy ma prawo do wypowiadania tego co myśli i czuje, a jeszcze jak kogoś może
              ostrzec, albo wręcz przeciwnie kogoś polecić. Przecież nie każdy ma złe
              doświadczenia są tacy co mogą jakiegoś lekarza chwalić. Myślę że ci oburzeni to
              jacyś lekarze albo ktoś z rodziny.
              • liperus Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 01.04.05, 02:27
                Polak to takie "urzadzenie" ktore swoje ego badz swoja pozycje spoleczna
                najchetniej buduje krytykujac innych.Lekarze,dentysci ,prawnicy nie naleza do
                wyjatku.Niemal zawsze klienta czy pacjenta wita sie na dzien dobry " ..a kto
                panu to tak spieprzyl....Pacjent ocenia lekarza nie w oparciu o jego wiedze ale
                o to jaki ten lekarz ma stosunek do niego (grzecznosc,wazeliniarska uprzejmosc )
                i w oparciu o skutki zastosowanej terapii ,przy czym zwykle oczekuje od lekarza
                cudu.Pacjent na ogol nie stosuje sie do zalecen lekarza (polak zawsze wie
                wszystko lepiej).A w koncu taki wredny polaczyna klepie na forum czy bredzi
                wsrod znajomych opinie o lekarzach stawiajac sie na rowni albo powyzej nich.Sa
                i tacy ktorzy wymieniaja swoje ofiary po nazwisku zapominajac ze to prosta
                droga do procesu,przegranej i ogromnych odszkodowan.Mysle ze przydalby sie
                precedens,chociaz polak podobno nie reformowalnym jest...ani bogatym.Do
                uslyszenia.
                • yapkovitz Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 01.04.05, 07:35
                  Polak, to jest pewne cudowne uogolnienie, ktoremy przypisujemy najgorsze cechy
                  na popracie naszych tez:))))) teraz motyw krytyki, nie tylko Polacy sa
                  krytyczni w stosunku do otaczajacego ich swiata, ale rowniez inne nacje:) nie
                  przypisujmy sobie cech, ktoreych nie posiadamy, albo ktore posiadamy, robiac z
                  nich wylacznosc dla siebie. Czy juz w tym kraju nikt nie moze nikogo
                  skrytykowac? ja osoboiscie jestem prawnikiem, czlowiekiem dojrzalym i jestem w
                  pelni swiadom wlasnych czynow, krytki ktora mnie spotka, ale na nikogo sie nie
                  obrazam, widocznie ktos ma calkowita racje, lub czesciowa racje, krytycznie
                  oceniajac moje zachowanie. Nikt nie jest idealem, lecz jak mniemam kazdy z nas
                  dazy do bycia idealem. Powtarzam i przypominam, krytukujmy "swiete krowy"
                  kazdego zawodu, niech nie sadza ze sa nieomylni a potulny i glupi narod slucha
                  ich z zachwytem:)))))))
                • jul.s Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 01.04.05, 10:47
                  ...liperus odmawia prawa do krytyki ....

...można krytykować rzeczowo i krytykować dla krytyki - to jest coś na
                  miarę "pieniactwa" ... każdy klient ma jakieś odczucia i mimo że nie jest
                  profesjonalistą w dziedzinie usług które kupuje ma prawo do krytyki ...

...wiem jednak z własnego doświadczenia jak bardzo boli nieuzasadniona , czasem
                  wprost "kretyńska" krytyka bez jakichkolwiek merytorycznych argumentów ...
                  i przyznaję że z taką krytyką częściej możemy się spotkać niż z merytorycznymi
                  argumentami
                  ....Polska niestety jest krajem gdzie profesjonalista jest niżej notowany
                  niż "mięśniowiec" ..to wiem "na 100" ..daleko nam do krajów normalnych gdzie
                  lekarz jest lekarzem , prawnik prawnikiem a architekt architektem - wymieniłem
                  zawody szanowane / w normalnym świecie /

....i dlatego rozumiem liperusa !!!!!

................pozdrawiam julek..
                  • toms1 Re: A MOŻE RANKING LEKARZY MIELECKICH 01.04.05, 23:30
                    tylko na szacunek należy sobie zasłużyć, nie tylko literkami przed nazwiskiem,
                    ale i czynami
                    tego ostatniego niestety bardzo brakuje u lekarzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka