Dodaj do ulubionych

Internet radiowy w Mielcu

18.11.05, 12:11
Mam zamiar założyc sobie "radiówke" ale nie wiem którego z mieleckich
operatorów wybrac. Chciałbym usłyszec od Was jakies szczegóły co do jakiości
połączenia, ceny, warunków umowy, itd.
Obserwuj wątek
    • skystar1 Re: Internet radiowy w Mielcu-dla cierpliwych... 19.11.05, 20:17
      jeśli bez kosztów instalacyjnych to można zaryzykować, gorzej jeśli wyłożysz na
      tego "żółwia internetowego" pareset zł. i przez kolejne miesiące rwiesz sobie
      włosy bo albo nie ma go wcale albo jest 30-60kb/s.Dodam na marginesie że
      provident jest uchwytny tylko raz w miesiącu inkasując za to 50zł.Owszem, przy
      umowie (w moim przypadku)deklarował 128kb/s...
      • oscarmielec Re: Internet radiowy w Mielcu-dla cierpliwych... 21.11.05, 00:45
        zgadzam sie wedlug mnie lepiej zaplacic wiecej i miec lepsza jakosc
        np. Neo albo Emila, przynajmniej wiadomo gdzie reklamowac jak cos nie dziala
    • anahitaa Re: Internet radiowy w Mielcu 16.12.05, 08:44
      Witaj. Ja mam radiówkę z Omegi i generalnie nie narzekam.. Czasami są małe
      przytkania, ale tylko chwilowe - pewnie związane z konserwacją urządzeń. W tej
      chwili mam średnio 140Kb/s - wczoraj wieczorem miałam ponad 200. Dla płacących
      rachunki regularnie, dla niezapychających łącza i odwirusowanych jest promocja -
      za cenę 45 zł - 256Kb/s. Standardowo ta sama cena za 128Kb/s. Do tego mają
      całkiem tani sprzet komputerowy. Wysylam Ci ich link - tam znajdziesz kontakt.
      www.omega-mielec.internetdsl.pl/
      • kicia102 Re: Internet radiowy w Mielcu 17.12.05, 10:18
        Ja też mam od Bystrowskiego (omega). Jestem zadowolona.
        Z tego co wiem, to zakładając net płaci się tylko aktywację 50zł - sprzęt jest
        własnością Omegi. To dobrze bo jak będziesz chciał zrezygnować to nie musisz
        szukać kupców na kartę i antene.
        Co do promocji - obejmuje też tych, co podpiszą umowę na czas określony albo
        zapłacą za pól roku z góry.
        Pozdro
        • gabriel08 Re: Internet radiowy w Mielcu 17.12.05, 22:09
          he he te dwa ostatnie wątki to chyba sam Bystrowski razem z żoną pisał :))!!
          same superlatywy! i jakie transfery! a ta konserwacja urządzeń i tani sprzęt
          komputerowy to już przebija wszystko. ps fajna antena na domku panie Bystrowski
          wygląda jak strach na wróble (; (ale przecież ważne, że strzela celnie do
          klientów nieprawdaż)
          <b> pozdrawiam </b>
      • oscarmielec Re: Internet radiowy w Mielcu 19.12.05, 22:54
        hahahaha
        KONSERWACJA URZĄDZEŃ
        hahahah jakich??
        chyba jak tepsa nawala z DSL-ami to wtedy jest ta konserwacja urzadzeń :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka