bordo5 01.07.06, 13:42 Jakie macie wrażenia po kupnie mebli z BRW, jeśli już mieliście pecha , by je kupić. Ja najpierw nabluźniłem się do woli przy ich skręcaniu a teraz wciąż mi coś nie za dobrze działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmeva Re: meble BRW 13.07.06, 23:08 Pozytywne. Mam ich wiele, najmłodze mają 3 lata, najstarsze chyba 6 czy 7 i nic złego się z nimi nie dzieje. Mieliśmy problem ze skręceniem pierwszego biurka, a potem już wszystko poszło gładko. Warunek jest jeden - trzeba je dobrze skręcić, przykleić itp - dla przykładu: widziałam w mieszkaniu wynajmowanym przez znajomą dokładnie te same meble co u mnie w jednym pokoju, jej mają ze 2- 3 lata i szuflady odchodzą, moje mają 7 i wszystko gra. Jeśli ma się w domu osobę, która potrafi te meble prawidłowo skręcić wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie11 Re: meble BRW 14.07.06, 11:16 BOŻE chroń Królową.. mam zestaw sy[ialni w domu wszystko sie rozkleja i puchnie łóżko chodz jak żyd po pustym slkepie . lepiej nie inwestować w to badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: meble BRW 14.07.06, 16:13 Możesz wierzyć lub nie, moi rodzice też mają łóżko w sypialni z BRW (system BRW albo syetem XXI), ma już ładnych kilka lat i nic się nie rozkleja (może to zasługa taty inżyniera, który wiedział, jak to poskładać i zrobił to dokładnie). Myślicie, że meble innych firm są od razu w jednym kawałku a nie skręcane? Różnica jest taka, że tam pewnie robi to maszyna, tu człowiek, więc powtórzę jeszcze raz - jeśli ktoś nie umie skręcić lepiej niech się do tego nie zabiera (nie wiem, jak mieleckie BRW ale niektóre 'oddziały' oferują skręcenie w domu klienta (oczywiście odpłatne)). Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: meble BRW 17.07.06, 12:10 eeeee składanie tez moze byc frajda my skladalismy supialnie od 18 do 2 w nocy :D Odpowiedz Link Zgłoś